Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ξέρει κανεις πως μπορώ να μάθω αν το xiaomi mi a3 που έχω έχει επίσημη εγγύηση απο την infoquest; Είναι το international/global version, αγορασμένο απο σκρουτζομάγαζο, αναγνωρίζει το IMEI το site της xiaomi, αλλά αρκουν αυτά για να έχω την εγγύηση στην Ελλάδα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο site τους αναφέρουν :

Καλό είναι να γνωρίζετε ότι παρέχουμε εγγύηση και υποστήριξη μόνο για τα επιλεγμένα προϊόντα τα οποία διανέμουμε στην Ελληνική αγορά, σε συνεργασία με την Xiaomi

Επειδή κάνουν την διανομή, λογικά υποστηρίζουν όσα έχουν διανεμηθεί από αυτούς

Μπορείς να καλέσεις στο τηλέφωνο

Εξυπηρέτηση Πελατών:

211 999 1515

Να δεις εάν σε υποστηρίζουν

Εάν όχι μίλησε με το κατάστημα που το αγόρασες

Επεξ/σία από vporf
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zilean είπε

Καλησπέρα,

Ξέρει κανεις πως μπορώ να μάθω αν το xiaomi mi a3 που έχω έχει επίσημη εγγύηση απο την infoquest; Είναι το international/global version, αγορασμένο απο σκρουτζομάγαζο, αναγνωρίζει το IMEI το site της xiaomi, αλλά αρκουν αυτά για να έχω την εγγύηση στην Ελλάδα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το Σκρουτζομάγαζο τι αναφέρει στην περιγραφή; Εγγύηση αντιπροσωπείας ή καταστήματος;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, papp0us είπε

Το Σκρουτζομάγαζο τι αναφέρει στην περιγραφή; Εγγύηση αντιπροσωπείας ή καταστήματος;

το είχα αγοράσει πριν μήνες και το κατάστημα πλέον δεν υπάρχει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zilean είπε

το είχα αγοράσει πριν μήνες και το κατάστημα πλέον δεν υπάρχει

Άψογα, τότε παίρνεις στην Infoquest με το ΙΜΕΙ και ρωτάς, αλλα δε σε βλέπω και πολύ τυχερό.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, papp0us είπε

Άψογα, τότε παίρνεις στην Infoquest με το ΙΜΕΙ και ρωτάς, αλλα δε σε βλέπω και πολύ τυχερό.

α μπορεί να με εξυπηρετήσει στο θέμα imei η infoquest? Δεν το ήξερα, ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν το καταστημα εχει κλεισει μιας και μιλαμε και για Xiaomi,τοτε οντως ασχημα τα πραγματα στο κομματι της εγγυησης.

Δημοσ.

2-3 καταστήματα σκρουτζ δίνουν επίσημη εγγύηση, σε αυτά μαζί με την συσκευή έχεις και τα αντίστοιχα χαρτιά που γράφουν πάνω ινφοκουεστ, όπως γίνεται αν το αγόραζες απο αλυσίδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...