Προς το περιεχόμενο

e-pass αττικης οδου

Racerr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

52 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

αυτό δεν μπορώ να το ερμηνεύσω, όποτε δεν ξέρω τι να σχολιάσω :-) 

Καλά εγώ μιλάω βέβαια για της Εγνατία το μηχάνημα που έχω 

δεν ξέρω αν είναι ίδια με αυτά που χρησιμοποιείται εσείς εκεί κάτω 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 29/12/2022 στις 12:36 ΜΜ, Tasos19s είπε

Το έχω απορία αυτό 

Τι μπαταρία έχει μέσα; 
Το έχεις ανοίξει να δεις; 
Να ξέρουμε να την αλλάξουμε άμα χρειαστεί 

CR2032

Τωρα με την ελλειψη στα epass αλλαξα 5 προχτες. Αν ειχα και ηλεκτροπόντα θα ηταν ακομα καλυτερα.

6 ώρες πριν, andreaspA είπε

CR2032

Τωρα με την ελλειψη στα epass αλλαξα 5 προχτες. Αν ειχα και ηλεκτροπόντα θα ηταν ακομα καλυτερα.

Σωστός 

Αυτο είναι το πιο σωστό 

• 1 χρόνο αργότερα...

Τραυματική εμπειρία!!! Έβαλα κι εγώ e-pass μετά από χρόνια και φυσικά το μετάνιωσα γιατί με την πρώτη μου έτυχαν δυο περιστατικά! Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε άλλον αλλά σε εμένα καθώς πέρναγα από κάποια διόδια της Ιονίου ενώ έκανε τον χαρακτηριστικό ήχο η συσκευή και άνοιξε η μπάρα πρίν περάσω έκλεισε! Ήρθε τελικά η υπάλληλος και μου ζήτησε να βγάλω την συσκευή από το παρμπρίζ για να την σκανάρει χειροκίνητα! Μα λέω έκανε τον χαρακτηριστικό ήχο και έγραψε έγκυρο, μην φοβάστε μου λέει δεν σας χρέωσε! Σκάναρε την συσκευή μου και φυσικά με ξαναχρέωσε! Επίσης καθώς γύριζα ενώ είχα μέσα το ποσό των διοδίων 2.30€ καθώς πέρασα έγραψε άκυρο γιατί το ποσό που είχε μέσα ήταν μικρότερο από το ελάχιστο 2.55€ της Αττικής Οδού - ενώ υποτίθεται μπορείς να κάνεις χρήση της συσκευής σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο (δεν το γνώριζα και δυστυχώς  το έμαθα με το να κάνω όπισθεν στα διόδια) 😤😤😤!!!

Πάνω απο 15ετια πλέον πελάτης Attiki Odos και Olympia Odos, μία φορά χρειάστηκε να γίνει αλλαγή πομποδέκτη (με hybrid της Olympia Odos) κ μετα την ενοποίηση τους, ο πομποδέκτης της Attiki Odos παροπλίστηκε.... ποτέ δεν είχα πρόβλημα ποτέ δεν είχα misfire τόσο με καύσωνες όσο κ με χιόνια 🤣

14 hours ago, TechnoState said:

ποτέ δεν είχα πρόβλημα ποτέ δεν είχα misfire τόσο με καύσωνες όσο κ με χιόνια 🤣

Μου έχει τύψει 1 μόνο φορά δυσλειτουργία. Έκανα λίγο όπισθεν, έφαγα το μπινελίκι μου, ξαναπροχώρησα στο ίδιο toll και τότε λειτούργησε. Δεν είναι ότι καλύτερο όταν συμβαίνει, αλλά ξέρω 'γω, 1 σκάλωμα σε 1.000+ ευρώ διελεύσεις, πιστεύω θα τ' αντέξω. 

:P

17 ώρες πριν, TechnoState είπε

Πάνω απο 15ετια πλέον πελάτης Attiki Odos και Olympia Odos, μία φορά χρειάστηκε να γίνει αλλαγή πομποδέκτη (με hybrid της Olympia Odos) κ μετα την ενοποίηση τους, ο πομποδέκτης της Attiki Odos παροπλίστηκε.... ποτέ δεν είχα πρόβλημα ποτέ δεν είχα misfire τόσο με καύσωνες όσο κ με χιόνια 🤣

Απλά το θέμα σου τώρα είναι ότι με τον "Olympia Odos" πληρώνεις στην Αττική Οδό 2,80 αντί για 2,55 που πλήρωνες με τον δικό της...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Haldol ...μου έχει τύχει το όχημα μπροστά μου αλλά κ οχήματα ακόμα πιο μπροστά να χρειαστούν να κάνουν όπισθεν.... ομολογώ ότι νευριάζω αρκετά κ αναρωτιέμαι τι πάει λάθος με την πάρτη τους.... αλλά σε δεύτερο second σκέφτομαι ότι ακόμα δεν έχω βρεθεί στην ίδια θέση. Οπότε προσπαθώ να είμαι προνοητικός να φροντίζω να έχω πάντα επαρκές υπόλοιπο κ να ελέγχω (απο τα προπορευόμενα οχήματα αλλά κ τις φωτεινές ενδείξεις) ότι η μπάρα κ το συγκεκριμένο counter λειτουργούν σωστά εκείνη την στιγμή.

@theopan ισχύει, αλλά η επιστροφή που παίρνω απο τους hybrid σταθμούς εξόδου της Ολυμπίας Οδού είναι πολύ μεγαλύτερη, σύμφωνα με τα δικά μου δρομολόγια.

Επεξ/σία από TechnoState

3 ώρες πριν, TechnoState είπε

@theopan ισχύει, αλλά η επιστροφή που παίρνω απο τους hybrid σταθμούς εξόδου της Ολυμπίας Οδού είναι πολύ μεγαλύτερη, σύμφωνα με τα δικά μου δρομολόγια.

Για αυτό κι εγώ έχω και τα δύο. Τσάμπα είναι ούτως ή άλλως.

...το έκανα κ εγώ αλλά πρέπει κάθε φορά να έχεις το νου σου κ "να κρύβεις" τον πομποδέκτη που ΔΕΝ θέλεις να χρεωθεί. Μου είχε συμβεί να χτυπήσουν (χρεωθούν) κ τα δύο απο counter της Αττικής Οδού.

Με καθημερινές σχεδόν διελεύσεις (αλλά οι περισσότερες σε Ολυμπία Οδό) απο είναι λίγο πονοκέφαλος-βάσανο-έννοια-μπελάς για εμένα. 

Έχω πάρει το κουτί από το e-pass της Αττικής Οδού και το έχω ντύσει εσωτερικά με αλουμινόχαρτο. Δεν έχει χτυπήσει τίποτα από τότε.

Αν έχεις και τα δύο στο παρμπρίζ, φτιάξε ένα παρόμοιο κουτί με ανοιχτή τη μία πλευρά και κάλυψε αυτό που δεν πρέπει να χτυπήσει.

19 hours ago, TechnoState said:

μου έχει τύχει το όχημα μπροστά μου αλλά κ οχήματα ακόμα πιο μπροστά να χρειαστούν να κάνουν όπισθεν.... ομολογώ ότι νευριάζω αρκετά κ αναρωτιέμαι τι πάει λάθος με την πάρτη τους.... αλλά σε δεύτερο second σκέφτομαι ότι ακόμα δεν έχω βρεθεί στην ίδια θέση

Είναι αρκετοί, που ακόμα και τώρα, πόσα χρόνια μετά, μπαίνουν από λάθος (ή μάλλον άγνοια) στις λωρίδες των πομποδεκτών. Και το χειρότερο είναι όταν γίνεται σε μποτιλιάρισμα, γιατί δε μπορούν να πάνε εύκολα στις πράσινες. Αλλά ναι, κι εγώ προσπαθώ να δείχνει κατανόηση (κι ας εκνευρίζομαι :P).

Θεωρώ όμως, βάση των δικών μου εμπειριών, ότι οι πραγματικές δυσλειτουργίες (επακρές υπόλοιπο, ο πομποδέκτης σε σωστό σημείο, κ.λπ) είναι μάλλον πολύ λίγες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...