Salvation81 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, plasTOST είπε Ενδιαφέρον νέο! Καλα ας γινει πρωτα, εγω ακουω πως θα εχουμε 1 μηχανακι για ολη την Ελλαδα εδω και 10 χρονια και ακομα τιποτα. 1
achilles_g_ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Ήδη έχει γίνει κατά ένα μεγάλο μέρος.. Πχ δες τι καλύπτει το gefyrapass. Οι συνδρομητές που διαθέτουν e-PASS (Αττικής Οδού), eWAY (Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου) ΟΛΥΜΠΙΑ PASS (Ολυμπίας Οδού) και ΓΕΦΥΡΑ e-pass, μπορούν να κάνουν χρήση της Διαλειτουργικότητας στις μετακινήσεις τους στους συνεργαζόμενους αυτοκινητόδρομους χωρίς να είναι απαραίτητο να προβούν σε κάποια πρόσθετη ενέργεια, καθώς η υπηρεσία έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα.
ritualistic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Καλημερα σε ολους Μετα απο 2 χρονια παρεδωσε πνευμα η μπαταρια του e-pass και συμφωνα με την εξυπηρετηση πελατων αυτο εγινε πολυ γρηγορα επειδη δεν ηταν τοποθετημενο σε σταθερη βαση στο παρμπριζ και αρα λογω κακης χρησης. Οσοι εχετε, το εχετε ολοι σε βαση στο παρμπριζ ?
Tasos19s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, ritualistic είπε Καλημερα σε ολους Μετα απο 2 χρονια παρεδωσε πνευμα η μπαταρια του e-pass και συμφωνα με την εξυπηρετηση πελατων αυτο εγινε πολυ γρηγορα επειδη δεν ηταν τοποθετημενο σε σταθερη βαση στο παρμπριζ και αρα λογω κακης χρησης. Οσοι εχετε, το εχετε ολοι σε βαση στο παρμπριζ ? Το έχω απορία αυτό Τι μπαταρία έχει μέσα; Το έχεις ανοίξει να δεις; Να ξέρουμε να την αλλάξουμε άμα χρειαστεί
ritualistic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Tasos19s είπε Το έχω απορία αυτό Τι μπαταρία έχει μέσα; Το έχεις ανοίξει να δεις; Να ξέρουμε να την αλλάξουμε άμα χρειαστεί Δεν εχω ιδεα πρεπει να το επιστρεψεις αν χαλασει οποτε δεν εχει νοημα να το ανοιξεις
Joshua21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, ritualistic είπε Δεν εχω ιδεα πρεπει να το επιστρεψεις αν χαλασει οποτε δεν εχει νοημα να το ανοιξεις Φαντάζομαι θα σου δώσουν νέο χωρίς χρέωση?
ritualistic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Φαντάζομαι θα σου δώσουν νέο χωρίς χρέωση? Ναι πηρα νεο χωρις χρεωση απλα μου φανηκε περιεργο για ποιο λογο να αδειαζει η μπαταρια πιο γρηγορα επειδη δεν ειναι σε βαση στο παρμπριζ οπως μου ειπαν στην εξυπηρετηση. 1
Joshua21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, ritualistic είπε Ναι πηρα νεο χωρις χρεωση απλα μου φανηκε περιεργο για ποιο λογο να αδειαζει η μπαταρια πιο γρηγορα επειδη δεν ειναι σε βαση στο παρμπριζ οπως μου ειπαν στην εξυπηρετηση. Ίσως εκτός παρμπρίζ καταναλώνει περισσότερη ενέργεια για να επικοινωνήσει με τα διόδια.
Haldol Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Πρέπει όχι απλά να 'ναι στο παρμπρίζ, αλλά συγκεκριμένα στο σημείο που 'χει τα μαύρα "μπιμπίκια" το τζάμι (γύρω απ' τον καθρέπτη). Ο λόγος είναι ότι το υπόλοιπο τζάμι, αλλά και το σύνολο του οχήματος, "περιορίζει" την ισχύ του RFID (οπότε και τρώει μπαταρία τσάμπα). Πολύ σωστά σου είπαν. 2
Tasos19s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, ritualistic είπε Δεν εχω ιδεα πρεπει να το επιστρεψεις αν χαλασει οποτε δεν εχει νοημα να το ανοιξεις Γιατί άμα το ανοίξεις και αλλάξεις μια μπαταρία τι πειράζει; Μηπως παίρνει κιόλας καμία 2050 σαν αυτές που παίρνουν τα ρολόγια
JakeKaufman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Γιατί άμα το ανοίξεις και αλλάξεις μια μπαταρία τι πειράζει; Μηπως παίρνει κιόλας καμία 2050 σαν αυτές που παίρνουν τα ρολόγια είναι κάτι που δεν σου ανήκει, επομένως καλό είναι να μην το πειράξεις.
Tasos19s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε είναι κάτι που δεν σου ανήκει, επομένως καλό είναι να μην το πειράξεις. Το επιστρέφω χαλασμένο σιγά δεν με πειράζει Το ανοίγω. Άμα δεν γίνει το δίνω χαλασμένο Εμα θέλει μόνο μια μπαταρία γιατί να μπω στον κόπο να ψάχνω πως θα το στείλω, που θα το στείλω, ποτέ θα μου στείλουν πίσω καινούργιο…
JakeKaufman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Το επιστρέφω χαλασμένο σιγά δεν με πειράζει Το ανοίγω. Άμα δεν γίνει το δίνω χαλασμένο Εμα θέλει μόνο μια μπαταρία γιατί να μπω στον κόπο να ψάχνω πως θα το στείλω, που θα το στείλω, ποτέ θα μου στείλουν πίσω καινούργιο… Αν το χαλάσεις το πληρώνεις. Τουλάχιστον έτσι ίσχυε παλιά
Tasos19s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, JakeKaufman είπε Αν το χαλάσεις το πληρώνεις. Τουλάχιστον έτσι ίσχυε παλιά Καλά θα έχουν να παίρνουν
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Tasos19s είπε Το έχω απορία αυτό Τι μπαταρία έχει μέσα; Το έχεις ανοίξει να δεις; Να ξέρουμε να την αλλάξουμε άμα χρειαστεί Μου έτυχε πριν 2 μήνες. Πέρασα από ένα κέντρο εξυπηρέτησης και μου το αντικατέστησαν σε 2', χωρίς καμία απολύτως χρέωση (ήταν ένα που είχα βγάλει το 2010, στο πρώην Carrefour επί της Καβάλας, στο ύψος του Χρηματιστηρίου). Κανένας λόγος δεν θεωρώ ότι υπάρχει, να καταναλώσετε χρόνο για κάτι που αφενός - όπως σωστά αναφέρθηκε - δεν είναι δικό σας (χρησιδάνειο) και αφετέρου αναλαμβάνει η ίδια η εταιρεία να το επιλύσει. Τώρα, αν απέχετε μεγάλη απόσταση από κέντρο εξυπηρέτησης ή δεν είναι ο δρόμος σας, πράγματι, αρχίζει να γίνεται λίγο πιο κομπλικέ το όλο ζήτημα. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2022 από MauroPaltoudias
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα