Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εταιρεία ανακοίνωσε event για την τελευταία ημέρα του μήνα και οι φήμες περί RTX 3080 οργιάζουν.

“Φωτιά” έβαλε με μήνυμά της στο Twitter η NVIDIA η οποία και ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για τις 31 Αυγούστου. Τι θα γίνει τότε; Κάποια μεγάλη ανακοίνωση αγνώστων λοιπών στοιχείων. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά το βίντεο διάρκειας ολίγων δευτερολέπτων με τη δημιουργία μίας σουπερνόβα και το hashtag #UltimateCountdown.

Οι φήμες πάντως στο διαδίκτυο οργιάζουν καθώς η NVIDIA δουλεύει σε αρκετά πρότζεκτ επί του παρόντος. Είναι αρκετά πιθανό η εταιρεία να παρουσιάσει τη νέα σειρά καρτών γραφικών της, RTX 3000, ενώ δε λείπουν εκείνοι που υποστηρίζουν ότι αναμένονται τρεις νέες κάρτες βασισμένες στη GPU GA102: οι RTX 3080, RTX 3080 Ti και RTX TITAN Ampere. Σημειώστε ότι η αρχιτεκτονική Ampere είχε αποκαλυφθεί από πλευράς NVIDIA τον Μάιο, όμως μέχρι στιγμής η εταιρεία την έχει εκμεταλλευτεί για επιστημονικές εφαρμογές και ανάλυση δεδομένων.

Άλλες πηγές ωστόσο κάνουν λόγο για επανέκδοση της GeForce 256 με αφορμή τα 21 χρόνια από την αρχική της κυκλοφορία: πολλαπλασιάζοντας το 256 με το 21, παίρνουμε τον αριθμό 5.376 που παραπέμπει σε αριθμό πυρήνων ο οποίος επίσης έχει ακουστεί τελευταίως (γενικώς το 21 παίζει αρκετά στην καμπάνια της NVIDIA).

Μένει να δούμε αν η NVIDIA θα ρίξει λάδι στη φωτιά με ενδεχόμενα έξτρα tease μέχρι τη μεγάλη μέρα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Panahspasquale είπε

Αντε επιτελους θα παρω 1080ti

Εγώ πάντως θα βάλω αγγελία μία 1080ti μου, έχε με στο νου σου 😁

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, θα μας τις παρουσιασουν ως τις καλυτερες καρτες που δημιουργησαν ποτε και μετα θα πουν παρτε και μια επιπλεον αυξηση στις τιμες.

Επεξ/σία από umbrella co.
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

oτι και ναναι, θα ναι παλι μια ακομη απιστευτη τεχνολογια απο την μεγαλη Πρασινη, ετη φωτος μακρια απο τον ανταγωνισμο. 

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καπάκι θα βγάλει η Asus 4Κ μόνιτορ στα 280Hz. Η και γιατί όχι παραπάνω. Αυτά είναι... Το θέμα είναι το κόστος. Στην αρχή θα είναι λογικά φωτιά οι τιμές. Δεν ξέρω αν θα φύγω από το 27άρι μου 280Hz + την 2080ti μου γιατί όπως είναι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίτλος να μπορεί να το γονατίσει και όλα είναι ήδη χάρμα οφθαλμών. Αλλά αυτοί που σχεδιάζουν να στήσουν σύστημα από την αρχή σίγουρα είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή να περιμένουν τις νέες κάρτες. 

Για να δούμε.. για να δούμε... 

tenor.gif

τι σκατά θέλω και αφήνω την φαντασία μου να τρέχει μου λέτε?

https://www.extremetech.com/gaming/304215-nvidia-and-asus-unveil-first-360hz-g-sync-gaming-monitor

Επεξ/σία από tsarouc
Δημοσ.

RDA² ... Ampere♪...  βγάλτε τες, φτιάχτε τους drivers, να περάσουν οι παιδικές ασθένειες,

να πλακώσουν οι tubers στα συγκριτικά να δούμε τι θα πάρουμε.

Του χρόνου :D :D :D 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι με τιμές από άλλο γαλαξία
προβλέπω 
RTX 3060 399$
RTX 3070 : 499$
RTX 3080 : 899$
RTX 3080ti : 1199$

άντε να δούμε αν θα βγάλει τίποτα σε high end η AMD μπας και πέσουν οι τιμές στις κάρτες γραφικών γιατί έχουν ξεφύγει 
έχει καταντήσει το mid range από εκεί που ηταν 200-250 με την GTX 1060 να έχει διπλασιαστεί σε τιμή με την 2060 

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 5
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tsarouc είπε

Καπάκι θα βγάλει η Asus 4Κ μόνιτορ στα 280Hz. Η και γιατί όχι παραπάνω. Αυτά είναι... Το θέμα είναι το κόστος. Στην αρχή θα είναι λογικά φωτιά οι τιμές. Δεν ξέρω αν θα φύγω από το 27άρι μου 280Hz + την 2080ti μου γιατί όπως είναι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίτλος να μπορεί να το γονατίσει και όλα είναι ήδη χάρμα οφθαλμών. Αλλά αυτοί που σχεδιάζουν να στήσουν σύστημα από την αρχή σίγουρα είναι ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή να περιμένουν τις νέες κάρτες. 

Για να δούμε.. για να δούμε... 

tenor.gif

τι σκατά θέλω και αφήνω την φαντασία μου να τρέχει μου λέτε?

https://www.extremetech.com/gaming/304215-nvidia-and-asus-unveil-first-360hz-g-sync-gaming-monitor

Μια 32αρα την θες όμως. Είναι τέλειες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν βγάλει high end κάρτα η AMD που να είναι κοντά σε επιδόσεις με την πράσινη βλέπω πάλι να είναι Τσούχτρες οι τιμές... Αν και περιμένω amd vfm επίλογη και κορυφαίες επιδόσεις nvidia με το ανάλογο τίμημα...🤔

Επεξ/σία από Jimc
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...