Προς το περιεχόμενο

Windscribe VPN 50GB free

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, satelitas είπε

επιβεβαιώνω πως με chrome extension δουλευει us netflix με μια χαρά ταχύτητες , ευχαριστούμε ts

Μπορεις να δωσεις λεπτομερειες?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Dr4In είπε

Και η εφαρμογή android λειτουργεί κανονικα οποιον us server και να μπηκα δουλεύει κανονικα το Netflix 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βασικα δουλευει άψογα με όλους τους browsers και με την εφαρμογη και τα extensions, δηλαδη με ενεργοποιημενο το vpn βλέπεις όσα μας κόβει το netflix εδώ, πχ badlands, shameless κλπ

Επεξ/σία από satelitas
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, αφού  πρώτα σας ευχαριστήσω για την κοινοποίηση της προσφοράς, θα ήθελα την βοήθειά σας ως "ερασιτέχνης" στην συγκεκριμένη τεχνολογία . Διαπιστώνω ότι μετά την ενεργοποίηση της εφαρμογής σε android, τα διαθέσιμα δεδομένα μου είτε σε wind είτε σε voda ελλατώνονται. Μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nak1nak είπε

Καλησπέρα, αφού  πρώτα σας ευχαριστήσω για την κοινοποίηση της προσφοράς, θα ήθελα την βοήθειά σας ως "ερασιτέχνης" στην συγκεκριμένη τεχνολογία . Διαπιστώνω ότι μετά την ενεργοποίηση της εφαρμογής σε android, τα διαθέσιμα δεδομένα μου είτε σε wind είτε σε voda ελλατώνονται. Μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι;

Καλησπέρα, αν έχεις ίντερνετ μέσω δεδομένων όπου κι αν σερφάρεις φυσικά θα μειωθούν, αν στριμάρεις θα μειωθούν με δραματικό ρυθμό, αφού η διαφορά του όγκου δεδομένων από το να επισκεφθείς μια σελίδα σε σχέση με το να παρακολουθήσεις μια ταινία είναι χαοτική. Ταινίες φυσικά μόνο με wifi και ΠΟΤΕ δεδομένα!  Το vpn όμως που συζητάμε εδώ αφορά την απόκρυψη της τοποθεσίας μας και καλά για "ψυχολογικούς" λόγους (ίσως και ουσιαστικούς) αλλά πρακτικά βοηθά σε υπηρεσίες που μπορεί να απαγορευονται ή δεν διατίθενται για τους εκάστοτε λόγους σε κάθε χώρα οπότε "αλλάζεις" την περιοχή σου, όπως το περιεχόμενο του netflix που δεν είναι το ίδιο σε κάθε χώρα. Και βέβαια εν προκειμένω το ενεργοποιούμε μόνο όταν βλέπουμε την ταινία γιατι τα δωρεάν 50gb traffic μειώνονται με κάθε διαδικτυακή δραστηριότητα.

Επεξ/σία από satelitas
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nak1nak είπε

Το έβαλες σε κινητό; ποιος ο λόγος;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, γνωρίζω την λειτουργία vpn, απλώς ευρισκόμενος σε φάση διακοπών χωρίς wi fi θεώρησα ότι θα έχω 50gb δωρεάν σε δεδομένα. Προφανώς κάτι δεν έχω καταλάβει.

• Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, nak1nak είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, γνωρίζω την λειτουργία vpn, απλώς ευρισκόμενος σε φάση διακοπών χωρίς wi fi θεώρησα ότι θα έχω 50gb δωρεάν σε δεδομένα. Προφανώς κάτι δεν έχω καταλάβει.

Μάλλον φαίνεσαι ότι μπαίνεις από ξένη χώρα και μειώνονται τα πακέτα σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όντως, αυτόματα με έβαλε σε best location Amsterdam.Πρεπει προφανώς να βάλω Ελλάδα; 

Δυστυχώς για Ελλάδα μου λέει ότι δεν είναι free

Επεξ/σία από nak1nak
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nak1nak είπε

Όντως, αυτόματα με έβαλε σε best location Amsterdam.Πρεπει προφανώς να βάλω Ελλάδα; 

Απεγκατάσταση, εφόσον δε σου χρειάζεται αυτό που προσφέρει.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nak1nak είπε

Ελλάδα είσαι έτσι κι αλλιώς,

δεν σου χαρίζει δεδομένα φίλε μου κι όπως λέει το παιδί πιο πάνω ίσως ο πάροχος σου τρώει περισσότερα γιατί σε θεωρεί τουρίστα :) 

εσύ θες αυτό που ανέβασε μόλις ένα μέλος 

βγάλε και το vpn κάνε και μια δωρεάν συνδρομή vodafone tv ή netflix και ξελίγωσε τα :) 

• Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Dr4In είπε

Central US -> Atalanda Server πιάνει 12 mbps που είναι αρκετά για netflix και ενεργοποιεί περιεχόμενο που δεν είναι για εδώ. Ωστόσο δεν νομίζω να βρεις σε κάτι ελληνικούς υπότιτλους, αλλά βολεύεσαι με αγγλικούς είναι ότι πρέπει για να δεις πχ την 4η sesson του The last Kingdom.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, nak1nak είπε

Δεν έχεις δωρεάν 50gb σε δεδομένα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...