NobodyRankXV Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 51 λεπτά πριν, leftis95 είπε Για netflix εχει ειδικό server που είναι επι πληρωμής. Αλλά για απλή χρήση είναι άψογο. Thanks TS Πλέον δεν χρειάζεται να παίρνεις τον ειδικό σερβερ απλά αν συνδεθείς σε αμερικανικό μπαίνεις κανονικά νετφλιξ us εγω προσωπικά δίνω 2$ τον μήνα για απεριόριστα data και us servers 1
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 ωχ ωχ Your account has been upgraded to: 50GB Belarus Only Plan
basilis5 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε ωχ ωχ Your account has been upgraded to: 50GB Belarus Only Plan Διαβασε τωρα και τα σχολια
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Εμένα δε με άφησε λέει πας να κάνεις υποβάθμιση plan
astavlas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Πρέπει να έχουν μηδενιστεί τα δεδομένα του κάθε προγράμματος για να αρχίσουν τα καταναλώνονται τα 50gb?
thomason993 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 43 λεπτά πριν, astavlas είπε Πρέπει να έχουν μηδενιστεί τα δεδομένα του κάθε προγράμματος για να αρχίσουν τα καταναλώνονται τα 50gb? Τι εννοείς? Όσο χρησιμοποιείς το VPN τα διαθέσιμα δεδομένα που έχεις στο λογαριασμό του Windscribe μειώνονται μέχρι να εξαντληθούν. Όταν αλλάξει ο μήνας, ανανεώνονται πάλι στα 50gb μέχρι να τα εξαντλήσεις πάλι και πάει λέγοντας..
astavlas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Εννοώ τα δεδομένα που έχω κάθε μήνα από το πρόγραμμα καρτοκινητής πρέπει να εξαντληθούν για να αρχίζουν να καταναλώνονται τα 50gb του vpn?
Tsino Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, astavlas είπε Εννοώ τα δεδομένα που έχω κάθε μήνα από το πρόγραμμα καρτοκινητής πρέπει να εξαντληθούν για να αρχίζουν να καταναλώνονται τα 50gb του vpn? Μάλλον δεν ξέρεις τι είναι το VPN 😊
koukis hlias Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 30 λεπτά πριν, astavlas είπε Ισχύει αυτο! Το vpn σε κανει να φαίνεσαι λεσ και είσαι καπου αλου για να σε προστατέψει, πρέπει να εχεισ mb για να το χρησιμοποιήσεις τα 50 που σου δίνει ειναι τα ποσα μπορεί να φιλτραρει (στείλει καπου) δεν μπορεισ να τα χρησιμοποιήσεις σαν data
satelitas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 επιβεβαιώνω πως με chrome extension δουλευει us netflix με μια χαρά ταχύτητες , ευχαριστούμε ts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα