jmirko15 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα, Έχω ένα 2ο PC που το χρησιμοποιώ αραιά και που για backup. Το θέμα του είναι τις τελευταίες μέρες μετά από ένα άκυρο restart (μαμήθηκε και το boot του) δεν λέει να σταματήσει. Software δεν νομίζω να είναι γιατί ακόμα και όταν μπαίνω με Live CD κάποια στιγμή θα κάνει restart μόνο του. Χωρίς να τρέχω εγώ κάτι στο background. Ακόμα και στο BIOS όταν μπήκα μετά από κάποια ώρα κάνει restart. Στο BIOS έδειχνε 40-45C θερμοκρασία η CPU (GPU δεν υπάρχει) οπότε δεν ξέρω άμα είναι λόγω ζέστης. Τώρα να είναι θέμα PSU χωρίς να ζορίζεται δεν είναι λίγο κουλό; Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ!
masteripper Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Με 40-45 βαθμους δεν ειναι ζεστη...μαλλον το τροφοδοτικο ειπε το ποιημα
jmirko15 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 11 ώρες πριν, masteripper είπε Με 40-45 βαθμους δεν ειναι ζεστη...μαλλον το τροφοδοτικο ειπε το ποιημα Καλά ναι, εγώ έλεγα γιατί το δωμάτιο που έχει αυτό το PC είναι λίγο σαν φούρνος
Leleouras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 αν έχει κάρτα γραφικών δοκίμασε να την βγάλεις τελείως και να δοκιμάσεις με την onboard (αν έχει)
FasTaker Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (GPU δεν υπάρχει) μαλλον δεν το διαβασες αυτο. Ακυρα reboot ακομα και στο bios μονο τροφοδοτικο σημαινει.
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Στις 11/8/2020 στις 12:42 ΜΜ, jmirko15 είπε Τώρα να είναι θέμα PSU χωρίς να ζορίζεται δεν είναι λίγο κουλό; Ποιο μοντέλο είναι;
jgeorgiou Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Τροφοδοτικό ή αν η θερμοκρασία δωματίου είναι άνω των 35 μπορεί να αστοχούν 1000 διαφορετικά πράγματα. Βαλτο να δουλέψει σε δροσερό δωμάτιο να δεις.
peiraiask Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 ετσι την πατησα κ μου ειχε χτυπησει το μπουτ του σκληρου. δεν εμπαινε. αλλαξα σκληρο κ ολα καλα. σε αλλη περιπτωση κατι δεν παταγε καλα. μπορει να βραχυκυκλωνει καπου να ακουμπαει η μητρική κ να μπλοκαρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα