Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους.

Ρε παιδια μια βοηθεια γτ δεν παμε καθολου καλα... Την παρασκευη φυγαμε απο οτε double play 24 Και πηγαμε στην nova double play 100. Μολις κοπηκε η συνδεση του οτε συνδεσα το καινουριο ρουτερ αλλα δεν υπηρχε συνδεση, εγινε επικοινωνια με το τεχνικο τμημα της nova και μας ειπαν οτι χριζει επισκεψη τεχνικου. Απο την παρασκευη λοιπον χωρις ιντερνετ και σταθερο και ηρθε σημερα ο τεχνικος. Αφου ελεγξε μας ειπε δεν μπορω να κανω τπτ, ειναι βλαβη του οτε και εχω ενημερωσει να ερθουν να σας το φτιαξουν. Μεχρι την παρασκευη δεν υπηρχε καποιο προβλημα, τωρα τι εγινε?

Εχει καποιος παρομοια εμπειρια?

Επεξ/σία από murcielago580
διορθωση
Δημοσ.

Δεν ολοκληρώθηκε η μεταφορά η κάποιο  πρόβλημα προέκυψε κατά την αλλαγή 

Υπομονή ελπίζω να στο λυθεί εύκολα το πρόβλημα σου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, ICE-T είπε

περιμένεις τον ΟΤΕ να σε κουμπώσει σε καμπίνα σε 3/5 μέρες αν υπάρχει θέση στην καμπίνα.

Πριν κανα χρονο ενω εκανα παραπονα οτι η ταχυτητα ηταν πολυ χαμηλη ηρθε ενας τεχνικος απο οτε και μου λεει, παω να στο συνδεσω στα 50mbps (απο 24αρα γραμμη που ειχα), να δουμε τι θα βγαλει. Παει στο καφαο λογικα ερχεται βαζει το μηχανημα του και μου δειχνει 48. Μου λεει με adsl πανω απο 5-6 δεν θα πιασεις, αλλαξε σε 50γραμμη που πιανει 48 και θα εισαι οκ. Ξαναπηγε ξανααλλαξε οτι επρεπε και ξανα ειχα τα ιδια. Δεν εκανα την αλλαγη γτ ειπα θα τελειωσει το συμβολαιο και τοτε θα δω γτ ηταν μεγαλη η διαφορα στην τιμη.

Τωρα που εγινε η αλλαγη απο οτε 24αρα σε nova 100αρα δεν θα επρεπε να ειχε γινει αυτη η αλλαγη παλι? Απο οτι καταλαβα αυτο πρεπει να ειναι. Επισης το δικτυο στο αιγαλεω ειναι της wind το εβαλε αρχες 2019 αν δεν κανω λαθος. Γτ πρεπει να ερθε καποιος απο οτε? Δεν θα επρεπε αυτα να γινονται αυτοματα?

Υγ. 7μερες μου ειπαν κανει κανονικα, τωρα βδομαδα 15αυγουστου και με κορονοιο μου ειπαν να περιμενω περισσοτερες........

Επεξ/σία από murcielago580
διορθωση
Δημοσ.
On 12/08/2020 at 22:32, kallonos said:

Αν είσαι σε καμπίνα wind δε θα έρθει ο ΟΤΕ αλλά η wind. Απλά έχουν συνηθίσει να λένε ΟΤΕ. 

μια χαρα θα ερθει και ο οτε. ο οτε πρεπει απο το. δικο του καφαο. να γυρισει την γραμμη για να παει στο ζευκτικο καλωδιο με  το καφαο της wind αρα θα βγει μονο ο οτε και οχι η wind. 

On 12/08/2020 at 09:13, murcielago580 said:

Πριν κανα χρονο ενω εκανα παραπονα οτι η ταχυτητα ηταν πολυ χαμηλη ηρθε ενας τεχνικος απο οτε και μου λεει, παω να στο συνδεσω στα 50mbps (απο 24αρα γραμμη που ειχα), να δουμε τι θα βγαλει. Παει στο καφαο λογικα ερχεται βαζει το μηχανημα του και μου δειχνει 48. Μου λεει με adsl πανω απο 5-6 δεν θα πιασεις, αλλαξε σε 50γραμμη που πιανει 48 και θα εισαι οκ. Ξαναπηγε ξανααλλαξε οτι επρεπε και ξανα ειχα τα ιδια. Δεν εκανα την αλλαγη γτ ειπα θα τελειωσει το συμβολαιο και τοτε θα δω γτ ηταν μεγαλη η διαφορα στην τιμη.

Τωρα που εγινε η αλλαγη απο οτε 24αρα σε nova 100αρα δεν θα επρεπε να ειχε γινει αυτη η αλλαγη παλι? Απο οτι καταλαβα αυτο πρεπει να ειναι. Επισης το δικτυο στο αιγαλεω ειναι της wind το εβαλε αρχες 2019 αν δεν κανω λαθος. Γτ πρεπει να ερθε καποιος απο οτε? Δεν θα επρεπε αυτα να γινονται αυτοματα?

Υγ. 7μερες μου ειπαν κανει κανονικα, τωρα βδομαδα 15αυγουστου και με κορονοιο μου ειπαν να περιμενω περισσοτερες........

καποιο λαθος εχει γινει στο πατσαρισμα η καποιο προβλημα στο οριο του dslam. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα και ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Σημερα μετα απο πανω απο 1 ωρα τηλεφωνημα στη νοβα την παρασκευη και αφου ζητησα να μιλησω με προισταμενο ηρθε ο τεχνικος(απο νοβα παλι) και εγινε η συνδεση.(δεν ξερω αν πειαξε ρολο το οτι το εκανα θεμα στην εταιρεια η θα γινοταν ετσι κ αλλιως σημερα).

Τον ρωτησα αν επρεπε να γινει κατι στο καφαο και μου ειπε ναι εχει γινει οτι επρεπε να γινει(προφανως απο 24αρα να με συνδεσουν σε οπτικη ινα αν δεν κανω λαθος) σε στιγμη που εγω δεν πηρα χαμπαρι ουτε ενημερωθηκα, ηρθε το ιντερνετ ολα καλα αλλα περιμενω για σταθερο, πρεπει να γινουν καποιες ενεργειες απο το τεχνικο τους τμημα χωρις την παρουσια τους ξανα, απλα δλδ θα με ειδοποιησουν.

Παντως ενω σκαμπαζω καποια πραγματα ηρθε εκεινος και εκανε καποιες ρυθμισεις στο ρουτερ του σπιτιου(οχι οτι ηθελα να παιδευτω να λεμε την αληθεια) και ρωταω, δεν ειναι απλα plug and play? Δηλαδη συνδεω το ρουτερ και παιρνει μονο του τις ρυθμισεις?

Δημοσ.

Οταν αλλαζεις παροχο εχει την ταση ο ΟΤΕ να στα κανει μανταρα στο καφαο. Εμενα παλιοτερα ηρθε 3 φορες ο τεχνικος του ΟΤΕ για να καταφερει να συνδεσει τελικο το σωστο καλωδιο στην σωστη γραμμη. Οτι ναι ολοι οι αχρηστοι εκει

Δημοσ.
On 18/08/2020 at 08:51, murcielago580 said:

Καλημερα και ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Σημερα μετα απο πανω απο 1 ωρα τηλεφωνημα στη νοβα την παρασκευη και αφου ζητησα να μιλησω με προισταμενο ηρθε ο τεχνικος(απο νοβα παλι) και εγινε η συνδεση.(δεν ξερω αν πειαξε ρολο το οτι το εκανα θεμα στην εταιρεια η θα γινοταν ετσι κ αλλιως σημερα).

Τον ρωτησα αν επρεπε να γινει κατι στο καφαο και μου ειπε ναι εχει γινει οτι επρεπε να γινει(προφανως απο 24αρα να με συνδεσουν σε οπτικη ινα αν δεν κανω λαθος) σε στιγμη που εγω δεν πηρα χαμπαρι ουτε ενημερωθηκα, ηρθε το ιντερνετ ολα καλα αλλα περιμενω για σταθερο, πρεπει να γινουν καποιες ενεργειες απο το τεχνικο τους τμημα χωρις την παρουσια τους ξανα, απλα δλδ θα με ειδοποιησουν.

Παντως ενω σκαμπαζω καποια πραγματα ηρθε εκεινος και εκανε καποιες ρυθμισεις στο ρουτερ του σπιτιου(οχι οτι ηθελα να παιδευτω να λεμε την αληθεια) και ρωταω, δεν ειναι απλα plug and play? Δηλαδη συνδεω το ρουτερ και παιρνει μονο του τις ρυθμισεις?

σε vdsl vpu vlu οχι δεν ειναι ακριβως zero touch. την πρωτη φορα πρεπει να γινει κατι. μην το αναλυω περισσοτερο

Δημοσ.
Στις 19/8/2020 στις 5:35 ΜΜ, SeNNinhA είπε

Οταν αλλαζεις παροχο εχει την ταση ο ΟΤΕ να στα κανει μανταρα στο καφαο. Εμενα παλιοτερα ηρθε 3 φορες ο τεχνικος του ΟΤΕ για να καταφερει να συνδεσει τελικο το σωστο καλωδιο στην σωστη γραμμη. Οτι ναι ολοι οι αχρηστοι εκει

Για 10 λογους μπορει να εχει το προβλημα εσυ εβγαλες το συμπερασμα σου χωρις να εχεις δει τα πραγματα απο μεσα

Ξερολας

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/8/2020 στις 5:42 ΜΜ, poulinos είπε

σε vdsl vpu vlu οχι δεν ειναι ακριβως zero touch. την πρωτη φορα πρεπει να γινει κατι. μην το αναλυω περισσοτερο

Καλά, τις περισσότερες φορές παίζουν απευθείας (267Ν / 288Α) 

Τώρα πχ σε VPU κάτι 9970, ε εκεί το θέλουν σίγουρα το setup.

Δημοσ.
1 hour ago, HateMe said:

Καλά, τις περισσότερες φορές παίζουν απευθείας (267Ν / 288Α) 

Τώρα πχ σε VPU κάτι 9970, ε εκεί το θέλουν σίγουρα το setup.

την πρωτη φορα αν δεν εχει γινει assigned to serial number με την εκσστοτε γραμμη δεν παιζει οσο ξερω. μολις περαστει  serial η γινει one touch τοτε οσες φορες και να γινει hard reset τοτε παιζει. το 9970 ειναι λιγο η εξαιρεση αλλα οκ δεν υπαρχουν απειρα εκει εξω. εχει βγει απο την tp link και πιο νεο firmware για το 9970. σε adsl εκει ολα ειναι πιο απλα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...