Speculoos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Έχω εδώ και σχεδόν 2 χρόνια ένα Nokia 6.1 Plus το οποίο το χρησιμοποιώ όποτε έρχομαι Ελλάδα, με βολεύει που είναι dual sim. Σήμερα το πρωί όταν ξύπνησα το βρήκα σβηστό. Όση ώρα και να το έχω να φορτίζεται ή να προσπαθώ να κρατήσω πατημένο το power button ή το power+volume keys δε γίνεται τίποτα, μαύρη μαυρίλα. Προφανώς δύσκολο να δοκιμάσω κάτι άλλο. Μιας και δεν γνωρίζω από Ελλάδα, πού μπορώ να το πάω να του ρίξουν μια ματιά;
Speculoos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, thanasisxask είπε Το imei το έχεις; Όλα είναι στο κουτί στο Βέλγιο δυστυχώς. Απλά επειδή θα φύγω για πάνω σε δυομισι βδομάδες έλεγα μήπως το πάω κάπου να το κοιτάξουν.
Vista32 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Αν και λογικά θα το δοκίμασες ήδη, κάνε ακόμα μια προσπάθεια μπας και... Επειδή τα HMD-Nokia είναι αρκετά buggy και τρώνε κολλήματα, βεβαιώσου ότι η συσκευή έχει κλείσει σίγουρα. Κράτα το power button πατημένο για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα (σχεδόν κανείς δεν το κρατάει τόσο) κι έτσι θα κάνει forced shutdown, αν τυχόν τώρα απλά δείχνει απενεργοποιημένο αλλά δεν είναι. Μετά δώσε του λίγα δευτερόλεπτα χρόνο και δοκίμασε να το ενεργοποιήσεις. Μου έχει τύχει σε τουλάχιστον δύο Nokia να φαίνονται χαλασμένα, αλλά τελικά είχαν κολλήσει σε μία μαύρη οθόνη και δεν είχαν απενεργοποιηθεί ποτέ (τα είχαν αφήσει να φορτίσουν όλη νύχτα και το πρωί φαίνονταν "νεκρά"). 1
Speculoos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, Vista32 είπε Αν και λογικά θα το δοκίμασες ήδη, κάνε ακόμα μια προσπάθεια μπας και... Επειδή τα HMD-Nokia είναι αρκετά buggy και τρώνε κολλήματα, βεβαιώσου ότι η συσκευή έχει κλείσει σίγουρα. Κράτα το power button πατημένο για τουλάχιστον 10 δευτερόλεπτα (σχεδόν κανείς δεν το κρατάει τόσο) κι έτσι θα κάνει forced shutdown, αν τυχόν τώρα απλά δείχνει απενεργοποιημένο αλλά δεν είναι. Μετά δώσε του λίγα δευτερόλεπτα χρόνο και δοκίμασε να το ενεργοποιήσεις. Μου έχει τύχει σε τουλάχιστον δύο Nokia να φαίνονται χαλασμένα, αλλά τελικά είχαν κολλήσει σε μία μαύρη οθόνη και δεν είχαν απενεργοποιηθεί ποτέ (τα είχαν αφήσει να φορτίσουν όλη νύχτα και το πρωί φαίνονταν "νεκρά"). Ύστερα από 2 μέρες τελείως κλειστό (ακόμα και στο φορτιστή το είχα με τις ώρες και δεν αποκρινόταν ή έδειχνε κάτι) τελικά bootαρε απλά με το power button. Έφαγε ένα σκάλωμα στην αρχή, πχ ώρα/ημερομηνία έδειχνε Απρίλη για κάποιο λόγο, πήρε μερικά λεπτά να βρει δίκτυο από τις SIM, στο wifi είχε limited connectivity, αλλά από τη στιγμή που βρήκε το δίκτυο ήταν μια χαρά. Άγνωστο τι είχε πάθει. Δεν μου είχε τύχει κάποιο bug ούτε έχω δει αυτά που γράφουν με το stock android και τα updates. Τεσπα θα δείξει, thanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα