gv Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Πανάλαφρο antivirus είναι και το NOD32 kaneis mega la9os ... to pio elafry einai to IP Armor ... alla anixneyei mono to 2% twn ion pou yparxoyn
kavaliotis Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 gv εχεις δικιο, απλα τον ελεγξα μετα τον ιο στο ιντερνετ και υπηρχε με το ιδιο filename (αλλωστε ητανε ενα αρχειο στο windows/temp)... Αρα δεν προκειται για false alarm στην δικια μου περιπτωση...
konspir2 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 panda titanium 2004 file mou...to agorasa kai exo brei thn ygeia mou...ta kanei ola mono tou eilikrina Κατέβασα την trial version και μου φαίνεται πολύ καλό πράγματι... και αρκετά γρήγορο στο scanning. Από το λίγο που το έψαξα, (εχθές το κατέβασα), δεν είδα επιλογή για έλεγχο στα incoming και outgoing mail... Υπάρχει κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο πρόγραμμα;
SpY Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Egw pantws xrisimopoiw ton Kaspersky kai den ton allazw me tipota! Poli kalos kai F-secure...alla...den sikwnete me tipota! Sernei mazi tou olo to mixanima!
Finn Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Αλλη μια ψηφος στο PAnda και απο εμενα.. ΠΟλυ ελαφρυ και γρηγορο στο ψαξιμο και στις ενημερωσεις
papg Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 http://www.avast.com/ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ OUPDATE. (ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ HOME EDITION)
evansdimo Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Χμμμμμ... Διαφωτιστηκα τωρα παιδες!! Τι γνωμη εχετε για το NOD32 Antivirus?
Sonam Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 To Symantec Antivirus Corporate Edition μου φαίνεται αρκετά καλό και ελαφρύ. Sumfwnw
Spyrus Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 To Panda μου δημιουργούσε προβλήματα με το lan στο σπίτι...σερνόταν κυριολεκτικά και δε μπορούσα να έχω σωστά internet sharing Λειτουργίες... To avast βρήκα αρκετά trojan όταν το έβαλα και μου φάνηκε δυνατό...αλλά έβαλα την pro... Eπίσης μου τη σπάνε οι πάμπολες επιλογές οπότε ξαναγύρισα στο Norton Που θεωρείται βαρύ αλλά είναι πιο απλό.
GIA_Blackmore Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 nomizo oti tin exoume ksanakanei auti ti sizitisi. Nomizo oti eksartate apo tis anagkes tou kathenos... Gia paradeigma... an ego valo to F-secure pou proteinei o gv , nai men tha eimai prostateumenos kata ena megalitero pososto apo oti me alla antvr, omos to pc mou tha ftasei sto deutero ipogeio apo to varos tou f-secure . Xrisimopoio to Panda Titanium kai eimai apolita ikanopoiimenos ..toso apo euresi ion oso kai apo taxitita. ta norton kai mcafee einai varia programmata opos kai na to kanoume. oso gia tis aples , iperlafres-ipertaxistes protaseis antivirus, de ksero re paidi mou... kalitera na paro monos mou kana stithoskopio, para auto :P
gv Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 GIA_Blackmore exeis dokimasei to f-secure i alpa simpairaineis oti einai vary ? ti mixanima exeis ?
GothicCrusader Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Καλό θα ήταν αν είχατε όρεξη να συγκρίναμε ανοιχτές processes κατά την λειτουργία του κάθε AV. Σπάνια γίνεται αναφορά σε αυτό αν και νομίζω είναι το πιο σημαντικό. Το f-secure αν και είναι και firewall ενεργοποιεί πάρα πολλές processes οπότε κατά τη γνώμη μου καλύτερα να το αποφύγετε και να αγνοήσετε τη φήμη του. Είναι δυστυχώς άλλος ένας resource hogger. Το norton corporate είναι μία norton έκδοση αρκετά σουλουπωμένη. Οι υπόλοιπες εκδόσεις είναι bloated οπότε ή corporate ή τίποτα από norton. Προσωπικά είμαι εναντίον των norton products. Το Kaspersky είναι αυτό που χρησιμοποιώ, αρκετά καλό αλλά ισορροπημένο. Και τα 3 παραπάνω αποτελούν πολλές φορές στόχο των viruses οπότε πάντα το πιο γνωστό δεν είναι και το καλύτερο (σαν ΙΕ ένα πράγμα) Τέλος το nod32 έχει πάρα πολύ καλή φήμη αλλά το avast home είναι η καλύτερη έκδοση για αυτούς που ψάχνουν για freeware. Καλύτερο από antivir (resource hogger 2) και καλύτερο από avg διότι στο avg είπαν ότι για την free έκδοση θα σταματήσουν να κάνουν update τον πυρήνα οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει στο μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.