Προς το περιεχόμενο

Best Antivirus...

evansdimo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To Symantec Antivirus Corporate Edition μου φαίνεται αρκετά καλό και ελαφρύ.

EDIT: Τελικά μούφα και το corporate όπως και το norton. Μόλις αντιλήφθηκα ο,τι αυτό έφταιγε για την υπερβολική χρήση του page file μου, όταν έπαιζα με μεγάλα αρχεία. Επέστρεψα στο kaspersky και όλα ok.

Δημοσ.

antivir είναι πανάλαφρο, παίζω παιχνίδια με αυτό το background, δεν μου έχει γαμ... το σύστημα όπωε το norton και είναι δωρεαν χωρις adaware ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΙΟΥΣ

Δημοσ.

gv τι εννοεις false alarm? Δηλαδη το οτι μου λεει οτι βρηκε τον ταδε trojan (με ονομα κανονικα ποιος ειναι) ειναι false alarm για σενα? Ενω ο norton λιγο πριν δεν μου ειχε βρει τιποτα (εννοειται τον εχω να βαλει να ψαχνει ΟΛΑ τα αρχεια...)

Δημοσ.

mporei na simvei kai auto ... pou to vlepeis to para3eno ...

mporei kapoio arxeio na min einai virus kai kapoio antivirus program na to perasei gia io !!!

9es paradeigma ??? ... antigrafo apo http://www.getright.com

"McAfee Deleting Your Copy Of GetRight...

March 24. We all got our daily McAfee virus scanner updates today, and suddenly McAfee thinks a number of the recent versions of GetRight (5.01 and 5.02) are infected with a virus: W32/Gaobot.worm.tm.

GetRight is NOT infected, it is a false message from McAfee...but McAfee also then deletes your GetRight.exe file! "

fysika yparxoun kai polla alla paradeigmata !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...