Green Dragon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Καλημέρα παίδες! Ψάχνω για ένα καλό ποιοτικά, ανθεκτικό και αξιόπιστο διάδρομο για το σπίτι. Θα τον χρησιμοποιούμε εγώ - ελπίζω σε καθημερινή βάση - και η σύζυγος. Δεν ξέρω τι να προσέξω από μάρκα, μοντέλο και χαρακτηριστικά. Κάτι που έχει σημασία είναι όυι είμαι 1.92 σε ύψος και 110 κιλά. Κάθε παρατήρηση αλλά και πρόταση είναι καλοδεχούμενες. Ευχαριστώ!
Dinos1973 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Ψάξε κάτι για να μπορει να έχει χώρο για πολλές κρεμάστρες ........εκεί θα καταλήξει η χρήση του trust me! Η εμπειρία λέει ότι μετά τους πρώτους 2 μήνες, η μόνη λύση είναι το γυμναστήριο! 1
TechnoState Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) ....η κάτι πτυσσόμενο που να κλείνει κ να μεταφέρεται εύκολα. Ας πούμε να μπορεί να αποθηκευτεί κάτω απο το κρεβάτι ή να μην πιάνει χώρο στην αποθήκη. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2020 από TechnoState 1
actorgr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Είμαι σχετικός στο χώρο. Είχα πάρει πριν από 8 περίπου χρόνια ημιεπαγγελματικο διάδρομο. 1400 ευρώ. Είναι ανακλινομενος και έχει ηλεκτρονική κλίση 15 επίπεδα. Τα κιλά μου τότε 85 τώρα 100+.Εχω πολύ καλή φυσική κατάσταση. Τότε 1μιν τα 200 επί 1ωρα χωρίς διακοπή σε ισαδα. Τώρα για να μην διαλύσω τα ταλαιπωρημενα γόνατα πάω με 6-7 km την ώρ α (βάδιση) . Προτιμώ να περπατώ έξω όταν ευκαιρώ με παρέα, αλλά πρέπει να κάνεις συμβιβασμό με τον συγχρονισμό με το φίλο-ή. Οπωσδήποτε χρειάζεσαι μουσική διαλεγμένη ή τηλεόραση στον διάδρομο Προσάρμοσε μια 10''στον δικό σου. Αν δεν τον αξιοποιήσεις μην πάρεις Δοκίμασε την προσωπικότητα σου αν αντέχεις τον εαυτό σου για μισή με μια ώρα μόνος. Γιατί αυτό είναι ο διάδρομος. Βγες και τρέχα σ ένα πάρκο ή στίβο κι αν σ αρέσει προχώρα. ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΆΤΙ ΦΘΗΝΌ. Αν μπορείς έλεγξε το προϊόν πριν το πάρεις. Εγώ το έκανα σε επαγγελματία (φυσιοθεραπευτηριο). Διάβασε τα αρνητικά reviews και δώσε σημασία σ αυτά. Καλή συνέχεια, μην βιαστείς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα