donatos77 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Πριν μερικές ημέρες ανέβασα στο webnode ένα blog με θέματα τοπικής ιστορίας. Επειδή είμαι παντελώς άσχετος θα ήθελα να μου πείτε πως, κάτω από την κάθε μία δημοσίευση, θα τοποθετήσω το κουμπί που ο επισκέπτης κάνει κοινοποίηση στην σελίδα του στο facebook. Επίσης αν υπάρχει τρόπος να έχω λέξεις κλειδιά σε κάποιο σημείο της σελίδας ή σε μια νέα σελίδα αναζήτησης πάνω στις οποίες ο επισκέπτης να πατά και να τον οδηγεί στα αντίστοιχα θέματα. Eυχαριστώ πολύ!
tzotzosgr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, donatos77 είπε Πριν μερικές ημέρες ανέβασα στο webnode ένα blog με θέματα τοπικής ιστορίας. Επειδή είμαι παντελώς άσχετος θα ήθελα να μου πείτε πως, κάτω από την κάθε μία δημοσίευση, θα τοποθετήσω το κουμπί που ο επισκέπτης κάνει κοινοποίηση στην σελίδα του στο facebook. Επίσης αν υπάρχει τρόπος να έχω λέξεις κλειδιά σε κάποιο σημείο της σελίδας ή σε μια νέα σελίδα αναζήτησης πάνω στις οποίες ο επισκέπτης να πατά και να τον οδηγεί στα αντίστοιχα θέματα. Eυχαριστώ πολύ! Καλησπέρα, πας σελίδες -> Blog -> Ρυθμίσεις SEO Προσαρμοσμένος HTML κώδικας επικεφαλίδας και βάζεις αυτό τον κώδικα, μετά πατάς κλείσιμο και δημοσίευση σου βάζω τον κώδικα σε εικόνα γιατί με μπλοκάρει!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα