Bitbit Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, conkal είπε Ρε σεις ειστε σοβαροι ?! Τοσος κοσμος την παλευει με 700 κατοσταρικα και ενοικιο. Τι θα κανει? θα μεινει σε παγκακι ? Στον φιλο που ψαχνει το σπιτι, στην Καλλιθεα /νεο κοσμο ειχε σπιτια με 250-300 την τελευταια φορα που κοιταξα για τον αδερφο μου. ο συγκεκριμένος τύπος είναι γνωστό τρολ με ειδίκευση στα οικονομικά θέματα, οπότε μη δίνεις σημασία στις ασυναρτησίες που γράφει. έχει πλούσιο ιστορικό μπουρδολογίας 5
tolstoy Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Η κατάσταση δεν είναι απελπιστική μόνο τώρα. Πριν δεκαπέντε χρόνια τα ίδια χάλια σε Χαϊδάρι, Περιστέρι, Αιγάλεω. Τα ίδια και τώρα. Κάτι παλιοαποθήκες που είχαν τις μετέτρεπαν σε "διαμερίσματα" και τα χτύπαγαν 300 και πάνω. Ή παρατημένες "μονοκατοικίες" κάτι πλινθόκτιστα του '50. Πολύ απατεωνιά. Με αυτή την λογική καλύτερα να νοικιάσει κάνεις είκοσι τετραγωνικά 300€ αλλά να είναι σε όροφο και να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παρά να υποβάλεις τον εαυτό σου στην φάση να μείνεις κάπου όπου θα είσαι δυστυχής και να κλαις τα λεφτά που δίνεις για την τρώγλη. Τουλάχιστον αυτό θα έκανα εγώ. Όσον αφορά το σ.μάρκετ ήθελα να πω ότι 300€ για ένα άτομο το μήνα πολλά δεν είναι; Εγώ με το ζόρι 100-120 να δώσω. Βάλε κι ένα πενηντάρι χοντρικά σε πίτσες και σουβλάκια (τον μήνα) (αραιά) (όχι κάθε βδομάδα) (ας πούμε κάθε δεύτερη).
conkal Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, tolstoy είπε Η κατάσταση δεν είναι απελπιστική μόνο τώρα. Πριν δεκαπέντε χρόνια τα ίδια χάλια σε Χαϊδάρι, Περιστέρι, Αιγάλεω. Τα ίδια και τώρα. Κάτι παλιοαποθήκες που είχαν τις μετέτρεπαν σε "διαμερίσματα" και τα χτύπαγαν 300 και πάνω. Ή παρατημένες "μονοκατοικίες" κάτι πλινθόκτιστα του '50. Πολύ απατεωνιά. Με αυτή την λογική καλύτερα να νοικιάσει κάνεις είκοσι τετραγωνικά 300€ αλλά να είναι σε όροφο και να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, παρά να υποβάλεις τον εαυτό σου στην φάση να μείνεις κάπου όπου θα είσαι δυστυχής και να κλαις τα λεφτά που δίνεις για την τρώγλη. Τουλάχιστον αυτό θα έκανα εγώ. Όσον αφορά το σ.μάρκετ ήθελα να πω ότι 300€ για ένα άτομο το μήνα πολλά δεν είναι; Εγώ με το ζόρι 100-120 να δώσω. Βάλε κι ένα πενηντάρι χοντρικά σε πίτσες και σουβλάκια (τον μήνα) (αραιά) (όχι κάθε βδομάδα) (ας πούμε κάθε δεύτερη). ετσι οπως το γραφει ο φιλος υπονοει 90 ευρω για φαγητο. 300 για ενα ατομο ειναι πολλα αν δεν εχεις ιδιαιτερες διατροφικες επιλογες/αναγκες. πχ για μενα ειναι πολλα . για ενα φιλο μου με παθηση στο εντερικο που πρεπει να επιλέγει τα παντα , ειναι λιγα.
paylidis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 9 λεπτά πριν, conkal είπε ετσι οπως το γραφει ο φιλος υπονοει 90 ευρω για φαγητο. 300 για ενα ατομο ειναι πολλα αν δεν εχεις ιδιαιτερες διατροφικες επιλογες/αναγκες. πχ για μενα ειναι πολλα . για ενα φιλο μου με παθηση στο εντερικο που πρεπει να επιλέγει τα παντα , ειναι λιγα. όταν εμενα κ εγω μονος μου τα 100€ το μηνα μου αρκουσαν για σ/μ, χασαπη και κανενα ψαρικο 2-3 φορες το μήνα... κ ειμαι γενικα κρεατοφαγος και 100% αντιβιγκαν οποτε φθηνοδουλειες τύπου φακες κλπ οσπρια δεν επαιζαν σα σεναριο... όταν μπει και γυναικα στο σπιτι εκτροχιαζεται η κατασταση με το σ/μ 😆 2
zaosdendrophile Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 ΠΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΡΗΚΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 1 ώρα πριν, Nero55 είπε μαν ειναι λιγο οφφ τοπικ, αλλα τι τρως και σου βγαινει 90 ευρω το μηνα σουπερμαρκετ? μαν μου με 90 ευρώ σουπερμάρκετ το μήνα, τρωω σαν άρχοντας. σηνύθως δίνω κάπου στα 50. Όσπρια, μακαρόνια, πατάτες, μπανάνες, και λαχανικά απο την λαική, αμα εισαι προσεκτικός στις αγορές σου, με 90 ευρώ τρως σαν άρχοντας. Κρέας δεν τρώω ετσι κι αλλιώς. 5
sphinxgr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 25 λεπτά πριν, zaosdendrophile είπε ΠΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΡΗΚΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μαν μου με 90 ευρώ σουπερμάρκετ το μήνα, τρώω σαν άρχοντας. συνήθως δίνω κάπου στα 50. Όσπρια, μακαρόνια, πατάτες, μπανάνες, και λαχανικά από την λαική, άμα είσαι προσεκτικός στις αγορές σου, με 90 ευρώ τρως σαν άρχοντας. Κρέας δεν τρώω έτσι κι αλλιώς. Άρχοντα και vegan, ομολογώ δεν ξέρω κανέναν :-P 3
zaosdendrophile Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, sphinxgr είπε Άρχοντα και vegan, ομολογώ δεν ξέρω κανέναν :-P χαχαχαχα xD
EuphangeL Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 39 λεπτά πριν, zaosdendrophile είπε ΠΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΡΗΚΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μαν μου με 90 ευρώ σουπερμάρκετ το μήνα, τρωω σαν άρχοντας. σηνύθως δίνω κάπου στα 50. Όσπρια, μακαρόνια, πατάτες, μπανάνες, και λαχανικά απο την λαική, αμα εισαι προσεκτικός στις αγορές σου, με 90 ευρώ τρως σαν άρχοντας. Κρέας δεν τρώω ετσι κι αλλιώς. Με έχεις βάλει και φαντάζομαι πως είναι το σπίτι το ΓΑΜΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ τώρα και γελάω 1
zaosdendrophile Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, EuphangeL είπε Με έχεις βάλει και φαντάζομαι πως είναι το σπίτι το ΓΑΜΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ τώρα και γελάω Tα γούστα του καθενός διαφέρουν... Για τα δικά μου στάνταρ, με βάση αυτό που έψαχνα, είναι το τέλειο σπίτι.... 1
korakios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, EuphangeL είπε Με έχεις βάλει και φαντάζομαι πως είναι το σπίτι το ΓΑΜΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ τώρα και γελάω Μόλις χθες μιλούσα με φίλο μου που τον πήρανε σε 8μηνα σε άλλη πόλη . Το παλικάρι γενικά δεν έχει σάλιο και είναι λίγο ας πούμε παιδί της φύσης . Θα κατέβει με σκηνή , ψάχνωντας αποθήκη , γκαράζ , υπόγειο , απλά να μη βρέχεται και να υπάρχει τουαλέτα . Για αυτόν θα είναι απλά τέλειο 2 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 49 λεπτά πριν, zaosdendrophile είπε ΠΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΒΡΗΚΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΓΑΜΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ μαν μου με 90 ευρώ σουπερμάρκετ το μήνα, τρωω σαν άρχοντας. σηνύθως δίνω κάπου στα 50. Όσπρια, μακαρόνια, πατάτες, μπανάνες, και λαχανικά απο την λαική, αμα εισαι προσεκτικός στις αγορές σου, με 90 ευρώ τρως σαν άρχοντας. Κρέας δεν τρώω ετσι κι αλλιώς. Θα σου έγραφα μια πληροφορία για περιοχή που μπορείς να βρεις φθηνά αλλά τώρα ξαφνικά βαριέμαι να το γράψω. Άντε γειά. 2 1
zaosdendrophile Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε Θα σου έγραφα μια πληροφορία για περιοχή που μπορείς να βρεις φθηνά αλλά τώρα ξαφνικά βαριέμαι να το γράψω. Άντε γειά. E;;; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις