Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε

πως? εαν σου τυχει κατι εχεις καβατζα? 

λεμε εαν παθεις κατι πως θα καταφερεις? γονεις? τοτε ναι οκ 

250 ευρώ ενοίκιο + λογαριασμοί 300 + κοινόχρηστα 310 + σουπερμάρκετ 400 . Μου μένουν 300 ευρώ για λοιπά έξοδα

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zaosdendrophile είπε

250 ευρώ ενοίκιο + λογαριασμοί 300 + κοινόχρηστα 310 + σουπερμάρκετ 400 . Μου μένουν 300 ευρώ για λοιπά έξοδα

τοσο λιγο τρως? μπραβο μαν !

αμαξι εχεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

τοσο λιγο τρως? μπραβο μαν !

αμαξι εχεις?

Όχι..Τρωω αρκετά αλλα επιλεγμένα και κοιτάω πάντα προσφορές...

Την έχω βγάλει αρκετούς μήνες και με 30 ευρώ φαί και δεν μου έλειψε κάτι...

Όχημα δεν έχω οχι

Επεξ/σία από zaosdendrophile
  • Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, zaosdendrophile είπε

Όχι..Τρωω αρκετά αλλα επιλεγμένα και κοιτάω πάντα προσφορές...

Την έχω βγάλει αρκετούς μήνες με 30 ευρώ φαί και δεν μου έλειψε κάτι...

Όχημα δεν έχω οχι

θα τα καταφερεις εισαι δυνατος ωραιος.

βρες και μια κοπελα να εχετε μισα μισα τα εξοδα 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε

θα τα καταφερεις εισαι δυνατος ωραιος.

βρες και μια κοπελα να εχετε μισα μισα τα εξοδα 

Σε ευχαριστώ μακάρι...

Το να βρώ κοπέλα, και πόσο μάλλον για συγκατοίκηση, είναι πιο δύκσολο απτο να βρω σπίτι χαχαχαχα

• Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, zaosdendrophile είπε

Kοιτάω για όλη την αττική, δηστυχώς λόγω της δουλειάς μου με βολεύουν νοτιότερα προάστια τύπου : Καλλιθέα, Νεος κόσμος, Νεα σμύρνη, Δάφνη, Αγ δημήτριος.

Παρόλα αυτά εαν έβρισκα κάποιο άξιο και πιο κεντρικά θα πήγαινα, μέχρι και κυψέλη που κοιταώ που εκεί παλιότερα τα νοικια ηταν πολύ χαμηλά πλέον έχουν ανέβει στον θεο και εκεί.

Θα το δοκιμάσω ευχαριστώ.

Νίκαια και Κορυδαλλό είναι ακόμα σχετικά χαμηλά τα ενοίκια, και ξεκίνησε λειτουργία εκεί πρόσφατα και το Μετρό επομένως θα μπορείς να μετακινηθείς εύκολα προς Ν.Π.  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Narayan είπε

Νίκαια και Κορυδαλλό είναι ακόμα σχετικά χαμηλά τα ενοίκια, και ξεκίνησε λειτουργία εκεί πρόσφατα και το Μετρό επομένως θα μπορείς να μετακινηθείς εύκολα προς Ν.Π.  

Το έχω σκεφτεί, αλλα δεν βολεύει καθόλου δηστυχώς...

Δημοσ.

Για όποιον θέλει να το διαπιστώσει, είναι λίγο απογοητευτική η κατάσταση για σπίτια >30m2 και >1ου ορόφου.

https://www.xe.gr/property/search?System.item_type=re_residence&Transaction.price.from=100&Transaction.price.to=280&Item.area.from=30&Asset.has_photos=1&Transaction.type_channel=117541&Publication.level_num.from=2&Geo.area_id_new__hierarchy=82271

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Narayan είπε

δυστυχως και εκει με την ελευση του μετρο εχουν παρει εδώ και 2-3 μήνες την ανηφόρα.... ενδεικτικα ισογειο δυαρι (60+ τμ) του 90 σε καλη κατασταση με θερμανση πετρελαιο και κλιματιστικά νοικιάστηκε 330€ (η αγγελια ήταν 360) και αυτο χατιρικά γιατι πηγε στο μιλητο απο φιλο (οι μεσιτες που ειδαν την αγγελία και ορμηξαν σα τα γερακια ελεγαν βαλτε το 400...)

απο εμενα φίλε μου ψαχνε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 2-3 φορές διαφορετικές ώρες και με το που δείς κατι στα λεφτα σου/χαρακτηριστικά αυτού που ψαχνεις τρεχα να το δείς μη το αφηνεις ουτε για αυριο ουτε για μεθαυριο θα χαθεί...

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Για όποιον θέλει να το διαπιστώσει, είναι λίγο απογοητευτική η κατάσταση για σπίτια >30m2 και >1ου ορόφου.

https://www.xe.gr/property/search?System.item_type=re_residence&Transaction.price.from=100&Transaction.price.to=280&Item.area.from=30&Asset.has_photos=1&Transaction.type_channel=117541&Publication.level_num.from=2&Geo.area_id_new__hierarchy=82271

Και σχέδον ολα απο αυτα κανένα δεν ειναι καινουρια αγγελία..

Με το που μπαινει σε 1 ώρα την έχουνε δει 200 άτομα, οπότε ειναι και θέμα τύχης..Γαμησέτα

• Like 1
Δημοσ.

Έχει αναφερθεί και σε άλλες παρόμοιες αναρτήσεις. Τα ενοίκια θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν,  το Airbnb δεν είναι ο μόνος λόγος, δεν χτίζετε τίποτα από το 2010, αλλά οι ανάγκες για στέγαση συνεχίζονται, περιοχές όπως η Κυψέλη είναι πλέον για μετανάστες, οι μόνιμοι κάτοικοι λόγο οικογενειακών δεσμών ωθούνται σε γειτονικές περιοχές όπως στο Γαλατσι, που πλέον τα 70τμ είναι στα €800 και οποίες αγγελίες βγαίνουν σε 1 εβδομάδα έχουν νοικιαστεί! Η μόνη λύση είναι η αγορά εφόσον υπάρχει η δυνατότητα !!!!!

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.

Ανεβασε λιγο το κασε σου και θα βρεις κατι πιο ανθρωπινο.

Αν εχεις και σιγουρη δουλεια (δημοσιο, κλπ) θα στο νοικιασουν πιο ευκολα.

Αφου μπορεις να κανεις τοση οικονομια στο φαγητο (φανταζομαι μαγειρευεις παρα πολυ) κανε λιγη "σπαταλη" στο ενοικιο για να βρεις κατι πιο ανθρωπινο, γιατι με 270 μαξ μονο τρωγλες κυκλοφορουν δυστυχως.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγκατοίκηση πας αναγκαστικά με τα χρήματα που μπορείς να διαθέσεις. 

Ενδεικτικά με μια γρήγορη αναζήτηση δίνουν στα 380€-450€ στην Δάφνη με δύο υπνοδωμάτια.

Επεξ/σία από GRat
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

για μονος σου θες πολλα, απο 1500-1800 μικτα κοιτας μονος σου 

2 ώρες πριν, zaosdendrophile είπε

Εγω μια χαρά την βγάζω με 700 αν δίνω ενοίκιο 250...Όχι και τέλεια αλλα μια χαρά παλεύεται...

Τι άστο καλύτερα; Μου λες δηλαδή να παω να μείνω στον δρόμο; omg

Ρε σεις ειστε σοβαροι ?! Τοσος κοσμος την παλευει με 700 ευρωκαι ενα χαμηλο ενοικιο, το θεμα ειναι να το βρεις. Τι θα κανει? θα μεινει σε παγκακι ?

Στον φιλο που ψαχνει το σπιτι, στην Καλλιθεα /νεο κοσμο ειχε σπιτια με 250-300 την τελευταια φορα που κοιταξα για τον αδερφο μου. Επισης υπαρχουν σε ισογεια αρκετα που αν η γειτονια ειναι ΟΚ μπορεις να νιωθεις ασφαλης

Επεξ/σία από conkal
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...