giannakis95 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε όλη την παρέα. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Έχω το s9 plus και θελω να κανω αλλαγή με iphone 8 plus αξιζει τον κόπο? Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2020 από giannakis95 1
Symbad Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Κι εγώ αυτό έχω και δεν μπορώ να καταλάβω σε τι δεν σε καλύπτει και σκέφτεσαι μια τέτοια αλλαγή. Γνώμη μου είναι ότι είναι υποβάθμιση σε όλα. Ο μόνος λόγος είναι να θες ios και τις σίγουρες αναβαθμίσεις λογισμικού. Να πω ότι είχα για χρόνια iPhone (3gs και 6s) και ήμουν ευχαριστημένος, αλλά 1 μιση χρόνο τώρα δεν μπορώ να πω ότι δεν με έχει καλύψει σε κάτι το s9 plus και το Android ή να κόβω να γυρίσω "τρέχοντας" στο ios. 1
koutsis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, giannakis95 είπε Καλησπερα σε όλη την παρέα. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Έχω το s9 plus και θελω να κανω αλλαγή με iphone 8 plus αξιζει τον κόπο? Με το 8 plus σίγουρα όχι! Αν θες να πας σε μια αξιοπρεπή εμπειρία ios πήγαινε σε iphone xr τουλάχιστον. Ιδανικά βέβαια για να είσαι στο ίδιο επίπεδο οθόνης πας σε iphone xs max. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2020 από koutsis 1
paris_chav Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Eιναι δεδομενη υποβαθμιση σε ολα εκτος ισως απο τον επεξεργαστη ( σε αλλους τομεις υπερεχει ο 9810, σε αλλους ο Α11). Γενικοτερα ομως πας να κανεις αλλαγη μια ναυαρχιδα του 2018 με μια ναυαρχιδα του 2017, χωρις η δευτερη να υπερεχει καπου, εκτος απ οτι το 8 plus θα συνεχισει να παιρνει os updates ενω το s9 plus παπαλα. Το iphone X (ιδιο hardware με το 8 plus αλλά amoled αντι lcd) θα ηταν μια ελαφρως καλυτερη επιλογη αλλά στη θεση σου, ουτε αυτο θα κοιτουσα, αν ειχα το s9 plus. Προσωπικα θα κοιταζα xs, xs max απ τα iphone του 2018 και προφανως ολα τα iphone του 2019 (οκει, εδω μπαινει και θεμα ... τσεπης). 1
mp123 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Στις 11/8/2020 στις 10:29 ΠΜ, Symbad είπε Κι εγώ αυτό έχω και δεν μπορώ να καταλάβω σε τι δεν σε καλύπτει και σκέφτεσαι μια τέτοια αλλαγή. Γνώμη μου είναι ότι είναι υποβάθμιση σε όλα. Ο μόνος λόγος είναι να θες ios και τις σίγουρες αναβαθμίσεις λογισμικού. Να πω ότι είχα για χρόνια iPhone (3gs και 6s) και ήμουν ευχαριστημένος, αλλά 1 μιση χρόνο τώρα δεν μπορώ να πω ότι δεν με έχει καλύψει σε κάτι το s9 plus και το Android ή να κόβω να γυρίσω "τρέχοντας" στο ios. Φιλε μου θα σου έλεγα Xr. Αν σε παίρνει όμως οικονομικά πας σε 11 και είσαι κομπλέ. Εγω αυτό εκανα μετά το s9plus. Το 11αρι και τέλος. Ούτε βλέπω αλλά κινητα τωρα πια.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 επειδη νομιζω οτι εχω καταλαβει τι εννοεις, θα σου πω ναι. παρε ενα iphone 8 plus.
koutsis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, Antilogos1975 είπε επειδη νομιζω οτι εχω καταλαβει τι εννοεις, θα σου πω ναι. παρε ενα iphone 8 plus. Τι εννοεί που δεν το έχουμε καταλάβει οι υπόλοιποι;
AntiCambeR Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Στις 11/8/2020 στις 4:33 ΠΜ, giannakis95 είπε Καλησπερα σε όλη την παρέα. Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας. Έχω το s9 plus και θελω να κανω αλλαγή με iphone 8 plus αξιζει τον κόπο? Διόρθωσε τον τίτλο του θέματος, έχεις γράψει a9 Plus. Γράψε Ανταλλαγή S9 Plus με iPhone 8 Plus. Απο μόνος του ο τίτλος S9 Plus δεν εξηγεί κάτι.
giannakis95 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Διόρθωσε τον τίτλο του θέματος, έχεις γράψει a9 Plus. Γράψε Ανταλλαγή S9 Plus με iPhone 8 Plus. Απο μόνος του ο τίτλος S9 Plus δεν εξηγεί κάτι. Το διόρθωσα!!
giantzeron Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2020 Πουλα το όσο είναι καιρός και πάρε κανένα xiaomi να σωθείς 🤣🤣🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα