Προς το περιεχόμενο

[PC monitor]Dell E2720H 27-Inch IPS Monitor, 1920 X 1080 130€ @mgmanager

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kalmik είπε

Το mgmanager ΔΕΝ είναι skroutzομάγαζο. Είναι φυσικό κατάστημα που έχεικαι Online και μάλιστα  πολύ παλιό και σοβαρό. Αυτά για να μαθαίνουν οι νεώτεροι.

Μπορεις να μου εξηγησεις τις μειωμενες του τιμες σε σχεση με τον ανταγωνισμο?

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Arch11 είπε

Μπορεις να μου εξηγησεις τις μειωμενες του τιμες σε σχεση με τον ανταγωνισμο?

Τι να εξηγησει αν δεν εργαζεται εκει? Το καταστημα παντως υπαρχει χρονια @ Εξαρχειοsiliconvalley 😎

• Like 3
Δημοσ.
12 ώρες πριν, TrevieL είπε

Παιδιά σαν προσφορά πως σας φαίνεται; Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτή την τιμή στις 27 ίντσες;  Δεν είμαι gamer οπότε high refresh rates, freesync/gsync δεν με απασχολούν. 

στο ίδιο κατάστημα, η ίδια οθόνη καινούρια με 3 χρόνια εγγύηση έχει 25 ευρώ παραπάνω.
η συγκεκριμένη της προσφοράς έχει 1 χρόνο εγγύηση. ακόμη και να ισχύει πως είναι επιστροφή από πελάτη, με μοναδικό "πρόβλημα" την ανοιγμένη συσκευασία, για 25 ευρώ δε θα θυσίαζα 2 χρόνια εγγύηση...

• Like 1
Δημοσ.
On 12/08/2020 at 00:27, runner69 said:

Αναλογα σε τι αποσταση το εχεις απο τα ματια σου. Αν εισαι κολλητα, ναι θα τα βλεπεις. Αν εισαι σε φυσιολογικη αποσταση, δεν θα υπαρχει προβλημα. Εχω δουλεψει 27αρα σε 1080p για πολλες ωρες καθημερινά. Εκτος αν εχεις σουπερ ντουπερ οραση και τα βλεπεις. 😛

7 χρόνια παίζω και γενικά κάνω τα πάντα σε 32'' 1080p, αυτές τις γραμμές ακόμη να τις συναντήσω.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, totomis είπε

στο ίδιο κατάστημα, η ίδια οθόνη καινούρια με 3 χρόνια εγγύηση έχει 25 ευρώ παραπάνω.
η συγκεκριμένη της προσφοράς έχει 1 χρόνο εγγύηση. ακόμη και να ισχύει πως είναι επιστροφή από πελάτη, με μοναδικό "πρόβλημα" την ανοιγμένη συσκευασία, για 25 ευρώ δε θα θυσίαζα 2 χρόνια εγγύηση...

Έτσι είναι και κακώς υπάρχει το θέμα. Με καινούργια σφραγισμένα πρέπει να γίνεται η σύγκριση της τιμής.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, totomis είπε

Ααα μάλιστα, οπότε δεν πρόκειται καν για προσφορά αφού δεν μιλάμε για σφραγισμένα κομμάτια. Σε ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...