glxakias1990 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα στην ομάδα , θα ήθελα την βοήθεια σας να μου πείτε αν χρειάζομαι να πάρω κάτι μην το ψάχνω τελευταία στιγμή και καθυστερήσω το setup . Θα βάλω 6 ανεμιστήρες Corsair LL120 στο κουτί Corsair iCUE 465x white , έχει το κουτί μέσα 3 LL120 περιμένω άλλη μια 3αδα που παράγγειλα , μέσα το κουτί έχει μια πλακέτα για να βάλεις πάνω 6 ανεμιστήρες , στο set με τα άλλα 3 που παράγγειλα έχει και εκεί κάτι τέτοια , είναι τα ίδια ;; Και το τελευταίο , για ρεύμα πως θα τα δώσω όλα μαζί ; Τα 3 θέλω να τα βάλω για το ψυγείο μπροστά στην Η150i pro , μπορούν να πάρουν όλα μαζί ρεύμα από την μητρική στην θύρα cpu fan με ένα 4pin που βγάζει σε 3 4pin ;; Για το RGB θα χρειαστώ το Corsair Comander Pro για να εχω διάφορα RGB σχέδια?
niko13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Η πλακετα που εχει το κουτι ειναι το μονο που χρειαζεσαι για τα rgb... Ολα πανω εκει και τα ελεγχεις με το icue της corsair.. Μονο δωσε σημασια στα νουμερα γιατι τα διαφορα εφε τα κανει απο τον αριθμο 1 προς το 6. Τωρα για τη συνδεση για στροφες/ρευμα αυτο που σκεφτεσαι.. spliter για να βαλεις σε ενα header στη μητρικη τα τρια fan του ψυγειου και να τα ελεγχεις ολα μαζι. Μην πας πανω απο 3 ανα header να χεις το κεφαλι σου ησυχο. Τα υπολοιπα τρια τα ομαδοποιεις οπως θες Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2020 από niko13 2
glxakias1990 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2020 Σε ευχαριστώ και πάλι , περιμένουμε μέσα στην εβδομάδα το κουτί και θα το ετοιμάσω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα