therock Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Εχω ενα λαπτοπακι το οποιο βαζω σε sleep οταν θελω να το απενεργοποιησω, για να βρω τις εφαρμογες στο σημειο που τις αφησα. Χρονια τωρα απο οταν το πηρα ημουν σε μια αρχαια εκδοση των 10 αλλα αποφασισα μεσα στη γκαραντινα να αναβαθμιση στη 1909. Πολλες φορες τωρα κανει πολυ ωρα να μπει σε sleep και αλλες φορες δε ξυπναει καν και πρεπει να κρατησω πατημενο το Power για να ξυπνησει. Διαβαζω εδω πως το χουν και αλλοι και κατι λενε να ενεργοποιησεις το hybrid sleep (δε ξερω καν τι ειναι αυτο) Για να μην γκοογκλαρω περαιτερω και παω απο τη μια θεωρια στην αλλη, ξερεις κανεις συνοπτικα τι γινεται και πως προεκυψε αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δεν ξέρω γιατί μπορεί να συνέβη αυτό αλλά για το hyber sleep πάτα WINDOWS+R για να ανοίξει η εκτέλεση, δώσε powercfg.cpl, πάτα Αλλαγή ρυθμίσεων σχεδίου στο ενεργό σχέδιο και μετά Περισσότερες ρυθμίσεις για προχωρημένους. Αυτό που ζητάς είναι το παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δεν μου την εχει εμενα αυτη την επιλογη. Μηπως σχετιζειται με το hibernation (που το χω απενεργοποιησει επειδη εχω ssd) Ξεχασα να βαλω το Link Πριν. Απο εδω το διαβασα, και επεισης λεει ενας οτι μια λυση ειναι να απαγορευσεις να κοιμιζει το Intel Management Engine Interface . Απο μεσημερι που το δοκιμασα αυτο μεχρι στιγμης δε μου χει ξαναμπλοκαρει αλλα για να δουμε πως θα συνεχισει. Μετα ενας αλλος λεει αν αποτυχει και αυτο να δουμε και με RST drivers τι παιζει. https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/windows-10-1909-locks-hard-after-sleeping/9d717671-0965-49a6-b2d0-5e7369100383 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 54 λεπτά πριν, therock είπε Μηπως σχετιζειται με το hibernation (που το χω απενεργοποιησει επειδη εχω ssd) Ναι, γι αυτό δεν το έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Εν τελει δε βλεπω να εχει λυθει κατι. Ειχα αρκετες επιτυχεμενες επαγρυπνησεις αλλα σημερα παλι κολλησε οταν προσπαθησα να το ξυπνησω. Δεν εκανα κατι να το τερματισω το αφησα ετσι απλα πηγα εξω για δουλειες και γυρισα μια ωρα υστερα και η οθονη ηταν σβηστει και ακουγα το ανεμιστηρι να φυσαει καθβς παλευε να ανοιξει Κραρα το power να κανω εξαναγκασμενο shutdown αλλα παλι φαινοταν σαν να χεινκολλησει σε λοοπα. Μεχρι που τραβηξα τελειως τη μπαταρια περιμενα να αδειασα το ρευμα και το ξανανοιξα απο την αρχη Αυτα δε τα χα ποτε στην παλια εκδοση. Και γενικα σιαβαζω σε λαπτοπ με τις τελευταιες αναβαθμισεις το χουν ξεφτιλισει με το modern standby (s3) και τις περιεεγες συμπεριφορες στην υλοποιηση του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα