Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να γράψω πολλά επειδή έφυγε κομμάτι απο το δάχτυλο :P (προσπαθώντας να αλλάξω αντλία αποχέτευσης στο πλυντήριο πιάτων), 2 τεμάχια στην τιμή του τίτλου με κουπόνια  "35C4ED15" "F54915F6". Οποιος θέλει να πάρει με κανέναν φίλο του το ένα έρχεται στα 173 Ευρώ. Στην Ελλάδα η χαμηλότερη είναι στα 270 χωρίς τα μεταφορικά.

https://www.dhgate.com/product/original-xiaomi-robot-vacuum-cleaner-for/472912244.html

Δημοσ.

Πρόσφατα reviews για τον πωλητή:

"This was my first and definitely last order with DHgate. Absolute scam. They advertised to ship the item from EU warehouse which is great as there are no additional taxes. But then they shipped from China without informing me and now I had to pay additional tax. This made the item more expense than on AliExpress or Gerabest. Now both the seller and also DHgate are refusing to take responsibility. The item itself is great, but ordering from DHgate is the worst experience and you will end up paying more than on any other website. Avoid at all cost."

"I bought the product to be shipped from Spain so that it would only take 3 to 8 days to arrive. Instead they made a mistake and send it from China which took the product a month to arrive. If I wanted to be sent from China I would have took the opportunity to use the promotion on a the China storage, 16e. In conclusion I payed more, 22e, so that I would wait less and end up waiting a month for their mistake."

"the seller does not ship from the country that advertises, and it takes more than a month to arrive"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όποιος θέλει να πάρει το ρίσκο και να ρίξει παραγγελία το σκέφτομαι ..δεν πα να έρθει από Κίνα αρκεί αν είναι κομπλέ 

Επεξ/σία από ballin95
Δημοσ.

Φυσικά με δική σας ευθύνη πάντα, εγώ έχω αγοράσει 3 φορές από τον συγκεκριμένο (πριν 1 μήνα) και όντως τα έστειλε από Ευρώπη.

Αν αυτό το πρόβλημα υπήρχε γενικά πιστεύω ότι θα φαινόταν περισσότερο στις αξιολογήσεις του μετά από 28.000 παραγγελίες που έχουν γίνει σε αυτόν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μόλις γύρισα απο έξω και προσπάθησα να κάνω παραγγελία αλλα μάταια, μου βγάζει μήνυμα πως η κάρτα δεν μπορεί να μπεί και μου το καταργεί η τράπεζα, λογικά είναι το σύστημα της Εθνικής που στέλνει το κωδικό. Δυστυχώς έμειναν μόνο 3 και δεν θα μπορέσω να πάρω.

Your card was not verified by the bank. Please contact customer service of the issuing bank, or choose another card.

Επεξ/σία από BoullyBoy
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, BoullyBoy είπε

μόλις γύρισα απο έξω και προσπάθησα να κάνω παραγγελία αλλα μάταια, μου βγάζει μήνυμα πως η κάρτα δεν μπορεί να μπεί και μου το καταργεί η τράπεζα, λογικά είναι το σύστημα της Εθνικής που στέλνει το κωδικό. Δυστυχώς έμειναν μόνο 3 και δεν θα μπορέσω να πάρω.

Your card was not verified by the bank. Please contact customer service of the issuing bank, or choose another card.

Πήγες να πληρώσεις απευθείας με την κάρτα; Δεν έχει Paypal να πληρώσεις έτσι;

Επίσης, το μοντέλο αυτό σφουγγαρίζει; Δε βρήκα σχετική αναφορά. Στο λέω για να μη μετανιώσεις την αγορά σου. Και μαζί να πάρεις και αναλώσιμα / ανταλλακτικά.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Doubt είπε

Εκτός θέματος, αλλά αν έχει κάποιος άποψη, καλοδεχούμενη.

https://www.lidl-hellas.gr/el/p/ekptosis-eos-33/silvercrest-ilektriki-skoupa-rompot/p68619

Ο κύριος λόγος που δεν θα την έπαιρνα, είναι ότι δεν προκειται να υπάρχουν ανταλλακτικά /  αναλώσιμα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...