Chris_saxo vts Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δεν ξέρω αν το γράφω σωστά. Έψαξα κ δεν βρήκα παρόμοιο θέμα. Έχω την συγκεκριμένη τηλεόραση. Την έχω συνδέσει με καλώδιο Ethernet (vdsl 50αρα). Έβαλα δοκιμαστικά το νερφλιξ για ένα μήνα, κ εχθές παρατήρησα πως εκεί που παίζει η ταινία, η οθόνη βγάζει σαν πιξελ να το πω? Οπως στο Skype αλλάζει η ποιότητα της κλήσης. 😕 Μου το κάνει κ σε ταινίες 4Κ κ σε hdr.. Τι μπορεί να είναι??
totalius Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Προβλήματα με τη σύνδεση internet το πιο πιθανό
Chris_saxo vts Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Τώρα το δοκίμαζα στο youtube σε 4Κ, δεν είδα να το κάνει. Να σημειώσω πως δεν κολλάει! Απλά χαλάσει σε μερικά κομμάτια της οθόνης η ποιότητα. Να είναι θέμα μόνον στο νετφλιξ 😕
graphist83 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δοκίμασε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξανά στήσε την TV από την αρχή
Chris_saxo vts Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Καινούργια ειναι η τηλεόραση.. Κανένα μήνα κ αν να την έχω..
Chris_saxo vts Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μόλις έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Τζίφος, πάλι τα ίδια!!
adsl2+ Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Με wifi είναι η σύνδεση ή καλώδιο, έχεις παρατηρήσει αν σου κάνει αποσυνδεση ; Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2020 από adsl2+
graphist83 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Πάρε ένα καλώδιο ethernet αρκετά μακρύ και συνέδεσε τα μεταξύ τους έτσι Δοκίμασε να δεις αν σου κάνει το ίδιο πρόβλημα Αν ναι και εισαι σίγουρος ότι ταχύτητα που έχεις στο ίντερνετ είναι σταθερή τότε ένα θέμα της τηλεόρασης ξεκάθαρα
Chris_saxo vts Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Με Ethernet είναι συνδεμενη. Η ταχύτητα είναι 47.3 σε μέτρηση από την τηλεόραση.. το δοκίμασα κ με Wi-Fi κ κάνει το ίδιο στις ίδιες σκηνές.Οχι δεν κάνει καμία αποσύνδεση! Το έχω παρατηρήσει στο νετφλιξ γίνεται πολύ έντονα.. Δλδ επικοινωνώ με LG? Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από Chris_saxo vts
graphist83 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Ναι πρεπει να τους ενημερωσεις, τραβα και ενα βιντεο με το κινητο με το θεμα που εχεις για να εισαι πιο καλυμμενος. 1
Chris_saxo vts Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Εντωμεταξύ το 'κόλλημα' που λέω, το κάνει στην ίδια σκηνή της εικόνας.. που το γυρίζω πίσω, στο ίδιο χαλαει η εικόνα!
Chris_saxo vts Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Ξερω έχω κουράσει.. Αυτό εννοώ. Δείτε τον άντρα που μπαίνει στο αμάξι πως κανει2 η εικόνα. Άμα το γυρίσω πίσω, ξανά έτσι δείχνει!! 😕 https://streamable.com/sh4tlq
Chris_saxo vts Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Nα κάνω ένα update, τελικά ήταν η ρύθμιση trumotion που με χαλούσε την εικόνα! Την απενεργοποίησα κ όλα καλά!
marsele Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 On 09/09/2020 at 12:54, Chris_saxo vts said: Nα κάνω ένα update, τελικά ήταν η ρύθμιση trumotion που με χαλούσε την εικόνα! Την απενεργοποίησα κ όλα καλά! Φίλε μου καλησπέρα, έχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το Netflix και η τηλεόραση είναι ακριβώς η ίδια αλλά μεγαλύτερη 55 ιντσών. Δηλαδή με την απενεργοποίηση του truemotion διορθώνεται το θέμα;; Ποιο προφίλ ρυθμίσεων εικόνας χρησιμοποιείς;; (Eco, Πρότυπο, Αθλητισμός, Ζωηρόχρωμο,Expert φωτεινό,Expert Σκοτεινό);;
metalmike Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το λεγόμενο Soap Opera Effect όταν ενεργοποιείται η λειτουργία αυτή Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από metalmike 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα