AntiCambeR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω 1 ασύρματο τηλέφωνο Panasonic που οι μαμίσιες μπαταρίες του είναι τύπου Ni-Mi (Νικελίου Καδμίου) στα 550 mAh.Επειδή είναι παλιές και ξεφορτίζουν γρήγορα, του έχω βάλει 2 Κινέζικες 1000 mAh επίσης παλιές τις οποίες θέλω να τις έχω καλύτερα σε τηλεκοντρόλ κλιματιστικού όπου θα κρατούν. Αν πάρω πχ στα 2.500-2700 mAh θα αργούν πολλές ώρες να φορτίσουν γιατί θα χρησιμοποιείται το ασύρματο με αποτέλεσμα να λειτουργούν κάπου στο 20-50%, να δημιουργηθεί memory effec και η χωρητικότητα να μην εκμεταλλεύεται;Βρήκα αυτές σε 2 διαφορετικά καταστήματα με μικρή διαφορά τιμής.Το 2ο είναι πιο κοντά: https://plaza24.gr/bataria-epanafortizomeni-ni-mh-aaa-2700mah-songpus.html?ref=bestprice.gr https://www.safershop.gr/index.php?act=viewProd&productId=2549&ref=bestprice.gr Η να πάρω καλύτερα αυτές στα 1000 mAh απο τα Lidl;Αν υπάρχουν ακόμα: https://www.fylladiomat.gr/lidl/φυλλάδιο-non-food-από-τη-δευτέρα-03-08-2020/?page=9 Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2020 από AntiCambeR
Cell_7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι σε αυτά τα mAh οι μπαταρίες που παραθέτεις, αν δεις και τα reviews στο skroutz θα δεις τα παράπονα όσων τις πήραν. Αλλά ακόμη και να είναι σε αυτά τα mAh, το voltage drop τους θα είναι πολύ μεγάλο στην αρχή με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος της μπαταρίας να είναι άχρηστο. Σου προτείνω τις LADDA του ΙΚΕΑ, πάρα πολύ καλές μπαταρίες και πολύ φτηνές για την ενέργεια και αξιοπιστία που προσφέρουν. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2020 από Cell_7 2
AntiCambeR Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 4 λεπτά πριν, Cell_7 είπε Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι σε αυτά τα mAh οι μπαταρίες που παραθέτεις, αν δεις και τα reviews στο skroutz θα δεις τα παράπονα όσων τις πήραν. Αλλά ακόμη και να είναι σε αυτά τα mAh, το voltage drop τους θα είναι πολύ μεγάλο στην αρχή με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος της μπαταρίας να είναι άχρηστο. Σου προτείνω τις LADDA του ΙΚΕΑ, πάρα πολύ καλές μπαταρίες και πολύ φτηνές για την ενέργεια και αξιοπιστία που προσφέρουν. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, τις έχεις δοκιμάσει αυτές του IKEA; Οι Tronic του Lidl είναι άραγε καλύτερες; Σκέφτομαι στην ίδια τιμή αυτές τις Enelop που είναι ανώτερες στα 4.13€ κοντά στην περιοχή μου, δηλαδή θα πάω απο'κεί να τις πάρω: https://www.skroutz.gr/s/8212693/Panasonic-Eneloop-AAA-750mAh-2τμχ.html Η αυτές στα 7.68€ στο ίδιο κατάστημα: https://www.skroutz.gr/s/9719105/Panasonic-Eneloop-Pro-AAA-930mAh-2τμχ.html
TechnoState Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω κ τις δύο (tronic και ladda). Κάνουν για την δουλειά (ασύρματο τηλέφωνο). Πάρε όποιες βρεις σε καλύτερη τιμή. Έχουν αντέξει δύο χρόνια κ συνεχίζουν. Για τις eneloop (Panasonic) δεν γνωρίζω, διαβάζω ότι είναι ποιοτικές. Ποιοτικότερες όλων (έχω δοκιμάσει/χρησιμοποιώ πολλές) για μένα είναι οι αυθεντικές Tamiya (powerchamp) 2400. Οι πρώτες που ανέβασες πρέπει να είναι μεγάλη απάτη... στοιχηματίζω ότι η πραγματική τους χωρητικότητα θα είναι στο 1/3 της αναγραφόμενης. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2020 από TechnoState 1
AntiCambeR Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, TechnoState είπε Έχω κ τις δύο (tronic και ladda). Κάνουν για την δουλειά (ασύρματο τηλέφωνο). Πάρε όποιες βρεις σε καλύτερη τιμή. Έχουν αντέξει δύο χρόνια κ συνεχίζουν. Για τις eneloop (Panasonic) δεν γνωρίζω, διαβάζω ότι είναι ποιοτικές. Ποιοτικότερες όλων (έχω δοκιμάσει/χρησιμοποιώ πολλές) για μένα είναι οι αυθεντικές Tamiya (powerchamp) 2400. Οι πρώτες που ανέβασες πρέπει να είναι μεγάλη απάτη... στοιχηματίζω ότι η πραγματική τους χωρητικότητα θα είναι στο 1/3 της αναγραφόμενης. Πέρασα απο 4 Lidl που ήταν σε απόσταση 1-3 χμ μεταξύ τους, φυσικά με το παπί για να κερδίσω χρόνο και βενζίνη, στα 3 είχαν μείνει 3-5 πακέτα απο τις μεγάλες τις ΑΑ ,στο 4ο είχε 1 τελευταίο τεμάχιο ΑΑΑ και τις πήρα. Οι μπαταρίες χρειάζονται φόρτιση;Αν και λογικά θα φορτίσουν στο ασύρματο.Εχω 2 φορτιστές της Sanyo, ο 1 τις φορτίζει πιο γρήγορα τις 1000 mAh, νομίζω 8-10 ώρες, ο άλλος 16 ώρες, πρέπει να δω το manual, μόνο του παλιού έχω. Αν βάλω τις καινούριες μπαταρίες στο ασύρματο και δεν φορτίζουν πλήρως, ίσως να έχει πρόβλημα η βάση η το τηλέφωνο, οι παλιές δυσκολεύονταν να φορτίσουν.
JOHN ONLY Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μην αγχωνεσαι βαζεις αυτες που αγορασες στην συσκευη και εισαι ετοιμος. Δεν υπαρχει κατι να προσεξεις.
Voodooman Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Είχα πάρει αρκετές Tronic παλιότερα, δεν έχω καλή εμπειρία. Χάλασαν όλες πολύ γρήγορα. Ο θρύλος λέει ότι οι Ladda του Ikea είναι rebranded Eneloop και ότι κατασκευάζονται στο ίδιο εργοστάσιο!.. Πιθανόν, καθώς και οι Ladda αναγράφουν made in Japan. Αγόρασα αρκετές πριν από δύο μήνες, αλλά δεν μπορώ να τις κρίνω ακόμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα