neosstoforum Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.amazon.fr/gp/product/B08BX8YYKT Skroutz από 776€ https://www.skroutz.gr/s/23703185/Microsoft-Surface-Go-2-10-5-Intel-Core-m3-128GB-Windows-10-Pro.html Geizhals από 659€ https://geizhals.eu/microsoft-surface-go-2-platin-128gb-mhm-00003-mhm-00016-mhm-00017-mhm-00002-mhm-00004-mhm-00005-a2287909.html Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2020 από neosstoforum 2
neosstoforum Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 567.70€ στο Amazon Ιταλίας https://www.amazon.it/dp/B08BX8YYKT 1
k_dinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Αναβάθμιση σε ram - ssd μπορεί να γίνει στο μέλλον? Ο επεξεργαστής αντέχει τπτ παραπάνω από browsing?
neosstoforum Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, k_dinos είπε Αναβάθμιση σε ram - ssd μπορεί να γίνει στο μέλλον? Ο επεξεργαστής αντέχει τπτ παραπάνω από browsing? Αναβάθμιση σε tablet δεν έχω ακούσει ξανά. Αν όντως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο είναι μεγάλη καινοτομία.
k_dinos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Αναβάθμιση σε tablet δεν έχω ακούσει ξανά. Αν όντως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο είναι μεγάλη καινοτομία. Επειδή είδα ότι το έχουν σε διάφορες εκδόσεις, πχ με 64gb ssd + 4gb ram, σκέφτηκα μήπως είναι τπτ modular. Επίσης, δεν έχω προσέξει να γράφουν ssd για αποθηκευτικό χώρο σε tablet και λέω μπας και.. Edit: το έψαξα λίγο, τελικά δεν γίνεται, η ram και ο ssd είναι slotered. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από k_dinos
babyonboard Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 13 ώρες πριν, k_dinos είπε Επειδή είδα ότι το έχουν σε διάφορες εκδόσεις, πχ με 64gb ssd + 4gb ram, σκέφτηκα μήπως είναι τπτ modular. Επίσης, δεν έχω προσέξει να γράφουν ssd για αποθηκευτικό χώρο σε tablet και λέω μπας και.. Edit: το έψαξα λίγο, τελικά δεν γίνεται, η ram και ο ssd είναι slotered. Ολα ειναι fixed. αγοραζεις μονο την εκδοση που θες 1
imvrios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Έχει 549€ στο Ιταλικό MS Store. Από εκεί δεν έχω αγοράσει, δε ξέρω αν στέλνουν Ελλάδα. Έχω αγοράσει από το Γερμανικό και έστειλαν κανονικά.
billycc Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Με αυτα τα specs (M3, 8gb ram) δεν πας πουθενα, η εμπειρια χρησης θα ειναι κακη ακομα και για internet browsing.. 1
dimoskoutr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, billycc είπε Με αυτα τα specs (M3, 8gb ram) δεν πας πουθενα, η εμπειρια χρησης θα ειναι κακη ακομα και για internet browsing.. Ούτε καν από δίπλα πέρασες. Έχω το προηγούμενο surface go με τον πιο αργό επεξεργαστή (4415y) και 8/128 έκδοση. Μια χαρά είναι για internet browsing και office on the go... Και φυσικά η εμπειρία με το stylus είναι κορυφαία για windows μηχάνημα σε αυτά τα χρήματα. Όποιος ξέρει τι παίρνει και γιατί το παίρνει θα το απολαύσει. Εγώ το έχω κυρίως για να γράφω φυλλάδια μαθηματικών με το stylus και να τα μετατρέπει σε word κατευθείαν με εφαρμογή από το store. Ο m3 μια χαρά κάνει για τα απλά καθημερινά πράγματα που κάνει κάποιος χρήστης. Φυσικά και δεν είναι πρώτο/μοναδικό μηχανάκι για κάποιον. Ο ρόλος του είναι δεύτερο μηχάνημα για on the go δουλειά. Προσωπικά θα αφήσω μια γενιά να περάσει και στην επόμενη πάλι το ίδιο θα πάρω. Μικρό, φορητό, παραπάνω από αξιοπρεπές για την δουλειά μου... Κορυφαία υλοποίηση stylus και πολύ καλή screen... Τίποτα άλλο δεν χρειάζομαι. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από dimoskoutr 4
dimoskoutr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, drdedus είπε Στα πόσα ταμπ κλαταρει? Εξαρτάται στο τι σελίδες ανοίγεις. Πάντως ότι και όσα tab ανοίγεις με οποιοδήποτε υπολογιστή με 8gb ram το ανοίγεις και με αυτό. Είπα ότι ο 4415y δεν είναι δυνατός επεξεργαστής αλλά αυτό έχει τον m3 που δεν έχει καμιά σχέση με τον δικό μου. Μια χαρά θα τα πηγαίνει αν ξέρεις γιατί το αγοράζεις. Είμαι απόλυτα βέβαιος για αυτό. Αν δεν είχα το δικό μου, γνωρίζοντας πάντα την εμπειρία από το δικό μου, θα έπαιρνα αυτό της προσφοράς με κλειστά μάτια για την δική μου χρήση. Εγώ πάντως πάνω από 5-6 tab γενικά σπάνια ανοίγω ακόμη και στον desktop μου r5 1600...οπότε δεν είμαι hardcore χρήστης browsing. Για κάποιον μέσο χρήστη που θέλει on the go browsing, office productivity, mails, youtube κλπ είναι παραπάνω από αξιοπρεπές το συγκεκριμένο της προσφοράς, γελοία μικρό και ελαφρύ και όποιος πάρει και το πληκτρολόγιο θα δει εξαιρετική ποιότητα και στο keyyboard και στο touchpad...ειδικά στο touchpad... Ο ssd του δικού μου είναι nvme και αυτό υποθέτω το ίδιο έχει. Μάλιστα υπάρχουν περιπτώσεις με heavy ssd usage πράγματα που μπορεί να κάνει κάποιος που το surface go μου είναι πιο γρήγορο από τον r5 1600 μου με τον sata ssd (και με κάνουν να γελάω και να σκέφτομαι ότι πρέπει να βάλω nvme και στον σταθερό μου). EDIT: να μην ξεχάσω να γράψω ότι το κύριο μειονέκτημα του για μένα είναι η μέτρια μπαταρία. Θα ήθελα σίγουρα μια ώρα παραπάνω, έχει όμως σχετικά γρήγορη φόρτιση (ο φορτιστής του είναι σχετικά μικρός και ελαφρύς) και μάλιστα υπάρχουν και καλοί φορτιστές αυτοκινήτου οπότε φορτίζεις από την usb-c σε αυτοκίνητο και δεν μένεις από μπαταρία στην μέρα. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από dimoskoutr 1
neosstoforum Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 21/8/2020 στις 11:52 ΜΜ, neosstoforum είπε 567.70€ στο Amazon Ιταλίας https://www.amazon.it/dp/B08BX8YYKT Η τιμή του έπεσε στα 531.25€.
kkatzos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, louben είπε ΚΑι πλεον στα 549 χωρις μεταφορικα Το κουπονάκι με τα πράσινα γράμματα το είδες; 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα