censOred Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Είναι υποχρεωμένοι οι ταξιτζήδες να έχουν μηχάνημα POS η όχι? Αν έχετε άρθρο πρόσφατο που να το βεβαιώνει παρακαλώ παραθέσετε το.
papoys1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, censOred είπε Είναι υποχρεωμένοι οι ταξιτζήδες να έχουν μηχάνημα POS η όχι? Αν έχετε άρθρο πρόσφατο που να το βεβαιώνει παρακαλώ παραθέσετε το. Τι τσαμπουνάς τώρα.Εδώ παίρνεις ταξί και αντί για ταξίμετρο βάζουν αιφον να γράφει διαδρομή και κόστος γιατί από το ταξίμετρο δεν μπορούν να κρύψουν τα έσοδα. Άσε αυτοί κινούνται σε άλλα επίπεδα.😁
lightsout Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Τα Πανεπιστήμια δεν έχουν καμία υποχρέωση να διατηρούν μηχάνημα POS. 😎 1 1
GREGORYMO Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, censOred είπε Είναι υποχρεωμένοι οι ταξιτζήδες να έχουν μηχάνημα POS η όχι? Αν έχετε άρθρο πρόσφατο που να το βεβαιώνει παρακαλώ παραθέσετε το. Το άλλο με τον ΤΟΤΟ, το ξέρεις ? Βεβαίως, και είναι υποχρέωμενοι αλλά στην έσχατη περίπτωση, σου λέει: ΤΩΡΑ χάλασε !! Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2020 από GREGORYMO Συμπληρώμα 1 1
zio10 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Όχι δεν έχουν υποχρέωση. Πρέπει να το ζητήσεις όταν καλείς ταξί ή όταν το παίρνεις από την πιάτσα. Επίσης υπάρχει και θέμα σήματος, να μη πιάνει σε κάποιες περιοχές κτλ. 2
Salvation81 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Τι τσαμπουνάς τώρα.Εδώ παίρνεις ταξί και αντί για ταξίμετρο βάζουν αιφον να γράφει διαδρομή και κόστος γιατί από το ταξίμετρο δεν μπορούν να κρύψουν τα έσοδα. Άσε αυτοί κινούνται σε άλλα επίπεδα.😁 Το αστειο ειναι να βλεπεις καποιους ταξιτζηδες με Mercedes AMG αυτοκινητα, καταλαβαινεις αμεσως που εχεις πεσει. 1
DrLo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 57 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το άλλο με τον ΤΟΤΟ, το ξέρεις ? Βεβαίως, και είναι υποχρέωμενοι αλλά στην έσχατη περίπτωση, σου λέει: ΤΩΡΑ χάλασε !! Όχι νομίζω δεν είναι υποχρεωμένοι. Πήραν εξαίρεση. Τσάμπα κατέβαινω ο Λυμπερόπουλος στις συγκεντρώσεις του Αλ6; 1
Lacepo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Τι τσαμπουνάς τώρα.Εδώ παίρνεις ταξί και αντί για ταξίμετρο βάζουν αιφον να γράφει διαδρομή και κόστος γιατί από το ταξίμετρο δεν μπορούν να κρύψουν τα έσοδα. Άσε αυτοί κινούνται σε άλλα επίπεδα.😁 Εσυ το εχεις δει αυτο;
DrLo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) ΥΓ: Ξέρω ότι υπήρχε εξαίρεση υπό το προηγούμενο "καθεστώς". Δεν έχω παρακολουθήσει (και ευτυχώς δεν έχω χρειαστεί να πάρω ταξί από τότε) αν άλλαξε κάτι επί νέας κυβερνησης. Κάποτε είχα ακούσει ότι συζητιόταν αλλά δε ξέρω αν έγινε τελικά. btw: για ρίχτε μια ματιά στον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ των ταξί της αθήνας http://www.satataxi.gr/index.php/nomothesia-taxi/kanonismos-leitourgias Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2020 από DrLo
Salvation81 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 14 λεπτά πριν, DrLo είπε ΥΓ: Ξέρω ότι υπήρχε εξαίρεση υπό το προηγούμενο "καθεστώς". Δεν έχω παρακολουθήσει (και ευτυχώς δεν έχω χρειαστεί να πάρω ταξί από τότε) αν άλλαξε κάτι επί νέας κυβερνησης. Κάποτε είχα ακούσει ότι συζητιόταν αλλά δε ξέρω αν έγινε τελικά. btw: για ρίχτε μια ματιά στον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ των ταξί της αθήνας http://www.satataxi.gr/index.php/nomothesia-taxi/kanonismos-leitourgias Εμενα μου την δειχνει αδεια
DrLo Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε Εμενα μου την δειχνει αδεια That was exactly my point
Salvation81 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, DrLo είπε That was exactly my point Οπως και να εχει τα Ταξι με το συνδικατο που εχουν δεν τα αγγιζει κανεις, ειναι οπως ηταν πριν 70 χρονια οι Teamsters στην Αμερικη. Κλησεις δεν παιρνουν σχεδον ποτε, παρα πολλοι κυκλοφορουν με αυτοκινητα που απο πισω βγαζουν καρκινο, αλλοι κανουν κοντρες στους δρομους, πανικος στο ισωμα (χωρια οι χρηματικες κομπινες που ειναι καθημερινο φαινομενο). 3
papoys1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 26 λεπτά πριν, Lacepo είπε Εσυ το εχεις δει αυτο; Ξέρω κάποιον που δούλευε μόνο βράδια για αυτό το λόγο επειδή δεν υπάρχουν έλεγχοι,λέγοντας στους πελάτες ότι έχει χαλάσει το ταξίμετρο και χρησιμοποιεί αυτό αν κάποιος τον ρωτούσε. Θεωρώ πως η ευγένεια που διακρίνει όσους χρησιμοποιούν ταξί και ο σχεδόν παντελής έλεγχος του κράτους κάνει και τον πιο ευσυνείδητο οδηγό με τον καιρό όπως τους υπόλοιπους. 1
filip123go Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Beat και πληρωμή με paypal και τελείωσε η υπόθεση. Γενικώς από τότε που χρησιμοποιώ beat δεν έχω τύχει σε κακό ταξιτζή. 'Ολοι ευγενέστατοι και με καλά αυτοκίνητα. Κάποιοι μάλιστα ήταν τόσο εξυπηρετικοί (μου πρόσφεραν μπουκαλάκι με νερό σφραγισμένο, μου έδωσαν να επιλέξω playlist )και άλλα τέτοια μικρο-πράγματα που εγώ τα εκτιμώ πολύ, που τους άφησα και φιλοδώρημα έξτρα. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2020 από filip123go 6 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα