Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην ομάδα , 

Όπως αναφέρω και στον τίτλο του θέματος θέλω να ξέρω ποιος είναι ο καλύτερα αποτελεσματικά τρόπος σύνδεσης μιας soundbar με τηλεόραση ή PC monitor.

Οι υποστηριζόμενοι τύποι σύνδεσης ειναι το bluetooth , optical , hdmi & τελος το κοινό jack καλώδιο το οποίο και παρέχεται ενώ τα προαναφερθέντα οχι.

Αξίζει ή αγορα του HDMI ή Οπτικής ίνας ? θα επηρεάσει ως προς το καλύτερο την ποιότητα του ήχου ?

ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο οσο γνωριζω το μεγαλυτερο bitrate το παιρνεις απο Aux (3.5mm).

Βεβαια αυτο ειναι για στερεο, αν θελεις πολυφωνικο τοτε πας ειτε σε optical ειτε σε HDMI.

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.

H soundbar που είχα πάρει ερχόταν με οπτική στην συσκευασία οπότε την κότσαρα πάνω στην TV έτσι. Δεν νομίζω πως θα ακούσεις διαφορά στον ήχο σε ότι καλώδιο και αν πας..οπότε βάλε αυτό που έχεις.

Δημοσ.

Μόνο το HDMI υποστηρίζει Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio και κάποια άλλα είδη ήχου αν τα υποστηρίζει η μπάρα και το βίντεο.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή το έψαχνα πριν λίγο καιρό πως να συνδέσω την soundbar, η καλύτερη επιλογή που υποστηρίζει και διάφορες τεχνολογίες είναι το HDMI

Δημοσ.

Καλημέρα κι ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παίδες..

Απ ότι καταλαβαίνω η διάφορες είναι μικρές στην ποιότητα ήχου όποτε θα το σκεφτώ αν θα προβώ σε κάποια αγορά ..

βέβαια η τιμές πλέον είναι χώμα απ όσο είδα !

χθες πήρα μια creative stage 2.1 για under monitor στο pc να δω αν μου αρέσει η αίσθηση των soundbar και μπορώ να πω πως με AUX η αίσθηση είναι αρκετά ωραία.

ΥΓ: Στο pc το HDMI για την μπάρα κουμπώνει πάνω στην κάρτα γραφικών στο κουτί του υπολογιστή σωστά ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MontzOlee είπε

Καλημέρα κι ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παίδες..

Απ ότι καταλαβαίνω η διάφορες είναι μικρές στην ποιότητα ήχου όποτε θα το σκεφτώ αν θα προβώ σε κάποια αγορά ..

βέβαια η τιμές πλέον είναι χώμα απ όσο είδα !

χθες πήρα μια creative stage 2.1 για under monitor στο pc να δω αν μου αρέσει η αίσθηση των soundbar και μπορώ να πω πως με AUX η αίσθηση είναι αρκετά ωραία.

ΥΓ: Στο pc το HDMI για την μπάρα κουμπώνει πάνω στην κάρτα γραφικών στο κουτί του υπολογιστή σωστά ;

Ναι, και μετά πας στις Ρυθμίσεις Ήχου (Sound Settings) και σαν Sound Output επιλέγεις Creative Speaker (HDMI Out).

Δημοσ.

Σε PC για τον καλυτερο ηχο παιρνεις μια καρτα ηχου και μετα βαζεις AUX η Optical SPDF. Καλως η κακως οι καρτες γραφικων δεν βγαζουν τον ιδιο ηχο.

Για Home Theater αφου θα εχεις ενισχυτη με HDMI (αν εχεις) τοτε ναι εκει βαζεις το HDMI.

Οποτε για ολα παιζει ρολο η χρηση που κανεις.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Narayan είπε

Ναι, και μετά πας στις Ρυθμίσεις Ήχου (Sound Settings) και σαν Sound Output επιλέγεις Creative Speaker (HDMI Out).

thanks φιλος !

13 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Σε PC για τον καλυτερο ηχο παιρνεις μια καρτα ηχου και μετα βαζεις AUX η Optical SPDF. Καλως η κακως οι καρτες γραφικων δεν βγαζουν τον ιδιο ηχο.

Για Home Theater αφου θα εχεις ενισχυτη με HDMI (αν εχεις) τοτε ναι εκει βαζεις το HDMI.

Οποτε για ολα παιζει ρολο η χρηση που κανεις.

ισχυει , σκεφτομαι για καρτα ηχου στο μελλον , πιστευω πως αξιζει !

11 ώρες πριν, korakios είπε

Εξαρτάται την ηχομπάρα . Αν είναι απλή 2.1 στην καλύτερη , Bluetooth για να γλυτώσεις κάνα καλώδιο .

https://www.skroutz.gr/s/18454804/Creative-Speaker-Stage-2-1.html?from=catspan&o=creative+stage αυτη πηρα για το pc τωρα. Αρκετα καλη για τα λεφτα της!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...