Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω πονεμένο θέμα. Είναι γνωστό ότι η Apple δίνει επίσημα 1 χρόνο εγγύηση σε προϊόντα iPhone αλλά βάσει ευρωπαϊκής νομοθεσίας έχεις δικαίωμα ως καταναλωτής για 2 έτη εγγύησης εφόσον έχει γίνει αγορά με απόδειξη από εξουσιοδοτημένο μεταπωλητή της και έχεις το S/N

Σε iPhone XR αγορασμένο 1/2019, αποφάσισε να μην ανοίξει και σε πρώτο έλεγχο μάλλον είναι πρόβλημα μητρικής.  Ο επίσημος μεταπωλητής (μεγάλη εταιρία κινητής) από τον οποίο το αγόρασα δεν αποδέχεται το παραπάνω και μου λέει ότι πρέπει να πάει στην info quest. Η τελευταία μου λέει ότι είναι θέμα της cosmote βάσει των όρων της εγγύησης οπότε πρέπει να το πάρει. Οπότε βρίσκομαι στη μέση και φυσικά χωρίς κινητό. 

Έχει κάποιος άλλος ανάλογη εμπειρία; Τι έκανε τελικά; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ότι σου είπε η infoquest. Ο δεύτερος χρόνος παρέχεται απο το κατάστημα, το πάς στο κατάστημα και απλά τους λές τι σου είπε η infoquest και αν δεν το δέχονται τους απειλείς με καταγγελία.

Πρίν 2 χρόνια στον τελευταίο μήνα του δεύτερου χρόνου της εγγύησης ένα ipad mini 2 που είχα έκαψε ένα pixel στην οθόνη.Πήρα στην document που επίσης ειναι επίσημο service και μου είπαν οτι πρέπει να απευθυνθώ στον πωλητή(Γερμανό).

Έτσι έγινε, αφού πήρα την απόδειξη μαζί  τα παιδιά το παρέλαβαν αφου είδαν οτι κατα τ'αλλα δεν είχε το παραμικρό και σε 20 ημέρες με κάλεσαν και παρέλαβα νέο ipad (refurbished) μέσω infoquest όπως είδα!

Αν έχεις κάνει αγορά με τιμολόγιο ίσως σε ζαλίσουν παραπάνω αλλά να ξέρεις και πάλι 2 χρόνια ειναι η εγγύηση σου και να επιμένεις σε αυτό!!!

Επεξ/σία από vaggos2586
Δημοσ.

Και σε αυτή τη λογική επικοινώνησα μαζί τους αλλά η πωλήτρια του καταστήματος ήταν κάθετη σε σημείο που παρεξηγηθήκαμε... Αναμένω έγγραφη απάντηση από την εταιρία ώστε να δω πως θα κινηθώ, ευχαριστώ για την απάντηση

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...