Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

"Τεσπα , απ ότι φαίνεται το Fb & MS θέλουν να φτιάξουν ένα κατάστημα παιχνιδιών (εάν περιοριστούν στα παιχνίδια) μέσα στο κατάστημα της Apple , πληρώνοντας ούτε ένα σεντ στην Apple αλλά απολαμβάνοντας όλο το πελατολόγιο της. "

Νομίζω ότι τα είπες όλα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ignome4 είπε

Καλά έκανε τέλος ο φασισμός του Facebook!

Τον φασισμό της Apple πρέπει να τελειώσει κάποιος 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilisxd είπε

Καλά τώρα , το επιχείρημα του άρθρου για το αν ελέγχει ταινίες από το Netflix κλπ είναι κουλό.  

Τεσπα , απ ότι φαίνεται το Fb & MS θέλουν να φτιάξουν ένα κατάστημα παιχνιδιών (εάν περιοριστούν στα παιχνίδια) μέσα στο κατάστημα της Apple , πληρώνοντας ούτε ένα σεντ στην Apple αλλά απολαμβάνοντας όλο το πελατολόγιο της. 

Εκτός αυτού , δεν θα μπορούσε να έχει κανένα έλεγχο ως προς τις εφαρμογές που θα υπήρχαν εκεί , εάν κάποιες δηλαδή είχαν  κακόβουλο κώδικα κλπ. 

Και αν τελικά περάσει αυτή η πολιτική , ποιος εμποδίζει μεγάλους κατασκευαστές Software  να ακολουθήσουν την ίδια τακτική.  

πως δεν θα πληρωσουν; οτι αγορες γινεται μεσω του Store παίρνει ποσοστο η Apple.

το επιχείρημα με το Netflix είναι άψογο.

εγω πληρωνω συνδρομη για να εχω το περιεχομενο του Netflix. και το Netflix έχει την αναλογη εφαρμογη για να μπορω να το δω και στο κινητο μου.

ελέγχει η Apple το περιεχόμενο του Netflix;

δεν την συμφαίρει και δεν τους το επιτρέπει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, AtiX είπε

Έχει σκεφτεί ένας από όσους κράζουν την Apple, τι θα κάνει η MS στο δικός της store στο X-BOX με το FB Gaming???

Θα το αφήσει φίλε,  είναι κολλητάρια πλέον.

Τους "μιξεράδες" ήθελε με ανακατευθύνσεις να τους μεταφέρει στο Facebook Gaming.

Welcoming the Mixer Community to Facebook Gaming

https://www.facebook.com/fbgaminghome/blog/welcome-mixer-facebook-gaming

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, hellghan είπε

πως δεν θα πληρωσουν; οτι αγορες γινεται μεσω του Store παίρνει ποσοστο η Apple.

το επιχείρημα με το Netflix είναι άψογο.

εγω πληρωνω συνδρομη για να εχω το περιεχομενο του Netflix. και το Netflix έχει την αναλογη εφαρμογη για να μπορω να το δω και στο κινητο μου.

ελέγχει η Apple το περιεχόμενο του Netflix;

δεν την συμφαίρει και δεν τους το επιτρέπει.

Αφού η συναλλαγή θα γίνεται μέσω του καταστήματος τους , δεν θα περνάει από την Apple , ειδικά στην περίπτωση της MS τα παιχνίδια μπορεί να έχουν αγοραστεί από άλλη πλατφόρμα πολύ πριν κάνεις εγκατάσταση το Store τους. 

Το επιχείρημα με το Netflix ? Ότι τι , η ταινία θα τρέχει ύποπτα scripts 

Επεξ/σία από Vasilisxd
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, strikke είπε

αυτο σαν windows, linux, android κτλ users τι μας ενδιαφερει?

Απ τη στιγμη που οι φαν της την ανεχονται και ειναι ευχαριστημενοι ποιο ειναι το προβλημα των υπολοιπων?

Αν εξαιρεσουμε καποιους οι οποιοι εχουν σημαντικο λογο να πανε σε mac για καποια πολυ συγκεκριμενα προγραμματα, οι υπολοιποι με τη θεληση τους ειναι εκει και δε ζητησαν καποιο σωτηρα να τους σωσει οποτε που το προβλημα? (ουτε εγω χωνευω την apple αλλα ουτε ...την καταστροφη της θελω -ουτε βεβαια θα με ενδιεφερε και πολυ αν συνεβαινε- ουτε να "ξυπνησω" τους πελατες της να δουν "το φως το αληθινο" ...ο καθε ενας χρησιμοποιει οτι τον βολευει και οτι του αρεσει ).

Κι εγω πολλες φορες τσαντιζομαι με συναδελφους και πελατες που κουβαλιουνται με τα apple μπλιμπλικια τους και ακομα και για να ανταλλαξουμε καποιο αρχειο πρεπει να κανουμε πατεντες, και σε τετοιες περιπτωσεις ναι, ενα κραξιμο για τις "υπεροχες επιλογες" τους δεν ειναι και το οτι πιο παραλογο, αλλα σε θεματα τα οποια περιοριζουν αποκλειστικα τους ιδιους και μαλιστα με τη συγκαταθεση τους ποιο το προβλημα?

Αν σου χαριζαν ενα iphone προφανως και θα το πουλαγες αλλα αν σου διναν ενα macbook δε νομιζω να μη το χρησιμοποιουσες εστω σαν δευτερο laptop (εγω τουλαχιστο θα επαιζα εστω λιγες μερες μαζι του)

Επεξ/σία από nick10000
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Αφού η συναλλαγή θα γίνεται μέσω του καταστήματος τους , δεν θα περνάει από την Apple , ειδικά στην περίπτωση της MS τα παιχνίδια μπορεί να έχουν αγοραστεί από άλλη πλατφόρμα πολύ πριν κάνεις εγκατάσταση το Store τους. 

Το επιχείρημα με το Netflix ? Ότι τι , η ταινία θα τρέχει ύποπτα scripts 

Ενώ το stream game τι κίνδυνο έχει;

Μια χαρά στέκει το παράδειγμα του Netflix . Έχει εισόδημα η apple από τις συνδρομές του Netflix που αγοράζονται από άλλη πλατφόρμα; Και στην περίπτωση της Ms μιλάμε για ίδια συνδρομητική υπηρεσία με μηνιαίο κόστος , άσχετα αν αγοράσεις παιχνίδι  . Αντί για streaming ταινιών , streaming παιχνιδιών .

Επεξ/σία από songless_bird
Δημοσ.
4 ώρες πριν, strikke είπε

Αν θεωρείς φασιστικό το να είναι κάποιος προσεκτικός, τότε μάλλον πρέπει να το ψάξεις βαθύτερα 

Δημοσ.

Μπράβο ρε μήλο! Για τα social media και ειδικά για το φατσοβιβλίο, κανένας συμβιβασμός. Όλα μαχαίρι και αυστηρές πολιτικές. Άι σιχτίρ, με το συμπάθειο!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, supermanbee είπε

Φαντάσου το FB να αποκλείσει την είσοδο σε fb και Insta από συσκευές apple, εκεί να δεις πετσόκομα

Φαντάσου ο μαγαζάτορας στο μαγαζί Α να απαγορέψει την είσοδο στο μαγαζί Α για όσους έρχονται από τον εναν δρόμο και όχι από τον άλλον. Μιλαμε για τρελό πετσόκομα.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Φαντάσου ο μαγαζάτορας στο μαγαζί Α να απαγορέψει την είσοδο στο μαγαζί Α για όσους έρχονται από τον εναν δρόμο και όχι από τον άλλον. Μιλαμε για τρελό πετσόκομα.

Φαντάσου τώρα, πόσο βλάκας θα πρέπει να νιώθει ένας μαγαζάτορας που αφήνει άλλους να πουλάνε στο μαγαζί του χωρίς να βγάζει κέρδος και με κουτοπόνηρο τρόπο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...