Boubis1411 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 παλικαρια καμια προταση για σχολη οδηγων στη θεσσαλονικη ; Για Δ ενδιαφερομαι να βγαλω οποτε θα ηθελα καποιον εμπειρο
bezan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 δυσκολα φιλε τα πραγματα εντος θεσσαλονικης, εχει προσβαση προς χαλκιδικη? θεσσαλονικη παει κανα χιλιαρικο, και για να το παρεις 1200-1300 δυστιχως!!!!!! 1
Boubis1411 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, bezan είπε δυσκολα φιλε τα πραγματα εντος θεσσαλονικης, εχει προσβαση προς χαλκιδικη? θεσσαλονικη παει κανα χιλιαρικο, και για να το παρεις 1200-1300 δυστιχως!!!!!! 1200; 900 μου είπαν. Χαλκιδική τι παίζει δώσε πληροφορίες
bezan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 εκει μπορεις να το παρεις με την αξια σου φιλε μου ιδιες τιμες με αυτο π λες το 1200-1300 ηταν με το δωρο μεσα για ΝΑ το ΠΑΡΕΙΣ...... αλλιως πολλοι λεει σε κοβουν και μετα θελεις αλλα 150 για να δωσεις. οποτε σ λεει δωσε τα απο την πρωτη ωστε να το παρεις...... δυστιχως. και εγω το κυνηγησα γιατι ειμαι στον λεοφοριακο κλαδο αλλα ξενερωσα τοσο πολυ που το παρατησα 1
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Nα βγάλεις και ΠΕΙ καθώς και κάρτα ταχογράφου. 1 1
Boubis1411 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 53 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Nα βγάλεις και ΠΕΙ καθώς και κάρτα ταχογράφου. Θα τα βγάλω όλα ναι 56 λεπτά πριν, bezan είπε εκει μπορεις να το παρεις με την αξια σου φιλε μου ιδιες τιμες με αυτο π λες το 1200-1300 ηταν με το δωρο μεσα για ΝΑ το ΠΑΡΕΙΣ...... αλλιως πολλοι λεει σε κοβουν και μετα θελεις αλλα 150 για να δωσεις. οποτε σ λεει δωσε τα απο την πρωτη ωστε να το παρεις...... δυστιχως. και εγω το κυνηγησα γιατι ειμαι στον λεοφοριακο κλαδο αλλα ξενερωσα τοσο πολυ που το παρατησα Αδερφέ πιστεύεις ότι έχει μείνει αξία στην Ελλάδα; Θα τα δώσω φίλε να το πάρω να φύγω από την σαβούρα και μετά θα φανεί αν είμαι καλός η όχι. Και στη Χαλκιδική θα βρεθεί ένα βλαχαδερό να μου πει.... Δωστα να ξέρεις. Καίγομαι να φύγω γιατί δεν αντέχω να μου πίνουν το αίμα για 800 ευρώ. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι πέρασα 16 χρόνια στους κλέφτες.
bezan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 10 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Θα τα βγάλω όλα ναι Αδερφέ πιστεύεις ότι έχει μείνει αξία στην Ελλάδα; Θα τα δώσω φίλε να το πάρω να φύγω από την σαβούρα και μετά θα φανεί αν είμαι καλός η όχι. Και στη Χαλκιδική θα βρεθεί ένα βλαχαδερό να μου πει.... Δωστα να ξέρεις. Καίγομαι να φύγω γιατί δεν αντέχω να μου πίνουν το αίμα για 800 ευρώ. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι πέρασα 16 χρόνια στους κλέφτες. Μακαρι φιλε μου, και να το καταφερεις και στο ευχομαι! προς θεου δεν προσπαθω να σε κοψω απο το να το παρεις. εχει αναγκη ο κλαδος, και εχει αναγκη απο ανθρωπους νεους ωστε να γινουν "τουριστικοι οδηγοι" για να δουλευουν προς το γενικο καλο ολων! δεν ξερω τι δουλεια κανεις τωρα, αλλα αφου παιρνεις μια αποφαση να αλλαξεις την καθημερινοτητα εχεις κανει ηδη το 50% της διαδρομης ))) Αδερφέ πιστεύεις ότι έχει μείνει αξία στην Ελλάδα; - με την ελπιδα ειμαι οτι ΝΑΙ! Καίγομαι να φύγω γιατί δεν αντέχω να μου πίνουν το αίμα για 800 ευρώ. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι πέρασα 16 χρόνια στους κλέφτες. - φυγε και θα βρεθει δουλεια αφου εχεις παρει το διπλωμα. τοσα χρονια στον εκδρομικο/λεωφορειακο κλαδο εχουνε δει τα ματια μου, εχει κυνηγησει το στομα μου, και εχουν ακουσει τα αυτα μου τρομερα πραγματα. μακαρι να αλλαξει καποια στιγμη αυτο ΑΛΛΑ! στην αρχη ισως να ειναι λιγακι δυσκολα, αλλα σαν αντιβαρο θα χρησιμοιποιησω το ψυχολογικο κομματι που μιας και επιτελους θα κανεις αυτο που αποφασησες θα εισαι ευτιχισμενος και ολη η δουλεια και κουραση θα φευγει ευκολα, καναν χρονο μεχρι να μαθεις την δουλεια, να ζωριστεις καμια 50αρια φορες και μετα θα παει λαδι η καθημερινοτητα! ωραια δουλεια ειναι εαν εισαι σε ωραιο γραφειο. πολυλογια απο μενα σημερα....... ζηταω συγγνωμη που εδωσα αλλη κατευθυνση στο αρχικο σου ερωτημα, Δελτα drive περαια εχω ακουσει καλα λογια 1
Boubis1411 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 31 λεπτά πριν, bezan είπε Μακαρι φιλε μου, και να το καταφερεις και στο ευχομαι! προς θεου δεν προσπαθω να σε κοψω απο το να το παρεις. εχει αναγκη ο κλαδος, και εχει αναγκη απο ανθρωπους νεους ωστε να γινουν "τουριστικοι οδηγοι" για να δουλευουν προς το γενικο καλο ολων! δεν ξερω τι δουλεια κανεις τωρα, αλλα αφου παιρνεις μια αποφαση να αλλαξεις την καθημερινοτητα εχεις κανει ηδη το 50% της διαδρομης ))) Αδερφέ πιστεύεις ότι έχει μείνει αξία στην Ελλάδα; - με την ελπιδα ειμαι οτι ΝΑΙ! Καίγομαι να φύγω γιατί δεν αντέχω να μου πίνουν το αίμα για 800 ευρώ. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι πέρασα 16 χρόνια στους κλέφτες. - φυγε και θα βρεθει δουλεια αφου εχεις παρει το διπλωμα. τοσα χρονια στον εκδρομικο/λεωφορειακο κλαδο εχουνε δει τα ματια μου, εχει κυνηγησει το στομα μου, και εχουν ακουσει τα αυτα μου τρομερα πραγματα. μακαρι να αλλαξει καποια στιγμη αυτο ΑΛΛΑ! στην αρχη ισως να ειναι λιγακι δυσκολα, αλλα σαν αντιβαρο θα χρησιμοιποιησω το ψυχολογικο κομματι που μιας και επιτελους θα κανεις αυτο που αποφασησες θα εισαι ευτιχισμενος και ολη η δουλεια και κουραση θα φευγει ευκολα, καναν χρονο μεχρι να μαθεις την δουλεια, να ζωριστεις καμια 50αρια φορες και μετα θα παει λαδι η καθημερινοτητα! ωραια δουλεια ειναι εαν εισαι σε ωραιο γραφειο. πολυλογια απο μενα σημερα....... ζηταω συγγνωμη που εδωσα αλλη κατευθυνση στο αρχικο σου ερωτημα, Δελτα drive περαια εχω ακουσει καλα λογια Σε ευχαριστώ πολύ.... Θεσσαλονίκη είμαι 1
Boubis1411 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 10/8/2020 στις 3:02 ΜΜ, bezan είπε δυσκολα φιλε τα πραγματα εντος θεσσαλονικης, εχει προσβαση προς χαλκιδικη? θεσσαλονικη παει κανα χιλιαρικο, και για να το παρεις 1200-1300 δυστιχως!!!!!! . Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2020 από Boubis1411 1
bezan Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Καλημερα και ευχαριστω! παντα τετοια και αντε με το καλο το διπλωμα!!!! παντα χαρες 1
Boubis1411 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, bezan είπε Καλημερα και ευχαριστω! παντα τετοια και αντε με το καλο το διπλωμα!!!! παντα χαρες Να σαι καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα