TheTransporter Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα βοήθεια στο να διαλέξω ενα gaming ποντίκι. Έχω το logitech g102 prodigy το οποίο είναι πάρα πολύ καλό, αλλά είναι πολύ μικρό για τα χέρια μου, τα οποία είναι αρκετά μεγάλα. Έχω διαβάσει ότι τα 2 ποντίκια, που ανέφερα στον τίτλο είναι πολύ εργονομικά και αρκετά καλά για τα λεφτά τους (περίπου 14 ευρώ). Το soriin μοιάζει και πολύ στο deathadder και μου αρέσει αισθητικά περισσότερο, αλλά δεν έχω βρει κριτικές και βίντεο σχετικά με αυτό πέρα από αυτές στο σκρουτζ. Το v30 από όσα έχω δει είναι πολύ καλό και το προτείνουν πολλοί και είναι και λίγο μεγαλύτερο απο το ms-3000g. Όποιος είχε ή έχει κάποιο από αυτά τα δύο μπορεί να μου πει για την αξιοπιστία τους? Για το havit γενικά δεν ξέρω πολλά απλά ότι έχει το σχήμα του deathadder και ότι είναι αρκετά μεγάλο. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2020 από TheTransporter
xristakos95 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Εγω εχω το v30 μισο χρονο ( μικρο διαστημα το ξερω) αλλα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.με πολυωρη χρηση καθε μερα φαινεται να αντεχει. Ειδικα για τα λεφτα του (15ευρω) πιστευω πως αξίζει πολυ. 1
TheTransporter Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, xristakos95 είπε Εγω εχω το v30 μισο χρονο ( μικρο διαστημα το ξερω) αλλα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.με πολυωρη χρηση καθε μερα φαινεται να αντεχει. Ειδικα για τα λεφτα του (15ευρω) πιστευω πως αξίζει πολυ. οκ σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. προς αυτό κλίνω περισσότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα