sndev Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 26 λεπτά πριν, djcat είπε μην το πάρεις - έχει πρόβλημα κατασκευαστικό το συγκεκριμένο ποντίκι και χαλάει και μετά δε στο αλλάζουν από logitech. Παθών και γω... Άντε ρε; Σε ευχαριστώ! Τι προβλήμα σου έβγαλε;
argosixna Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 96 ευρω για το elgato stream deck ? Eυχαριστω TS!
djcat Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, sndev είπε Άντε ρε; Σε ευχαριστώ! Τι προβλήμα σου έβγαλε; Έχει ένα κουμπί στον αντίχειρα που μετά από λίγο καιρό κολλάει και είναι συνέχεια πατημένο χωρίς να το πατάς, με αποτέλεσμα να μην κουνιέται ο δείκτης όταν το κουνάς. Πρέπει να το ανοίξεις και να το πειράξεις από μέσα ή να το κουνήσεις με ένα κατσαβίδι χαλόντας λίγο την επιφάνεια. Αλλά μετά από λίγο κολλάει πάλι και πάλι τα ίδια. Επίσης κολλάει κάποιες φορές ο δείκτης και η ροδέλα του δεν έιναι και από τις πιο αξιόπιστες. Αν διαβάσεις στο ιντερνετ βγάζει πολλά θέματα το ποντίκι - δεν αξίζει γιατί είναι και ακριβό. Και μαζεύει και βρώμα αρκετή. 1
KiriosD Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 πως ακριβώς χρησιμοποιούνται αυτά τα ποντίκια;
Cell_7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, djcat είπε Έχει ένα κουμπί στον αντίχειρα που μετά από λίγο καιρό κολλάει και είναι συνέχεια πατημένο χωρίς να το πατάς, με αποτέλεσμα να μην κουνιέται ο δείκτης όταν το κουνάς. Πρέπει να το ανοίξεις και να το πειράξεις από μέσα ή να το κουνήσεις με ένα κατσαβίδι χαλόντας λίγο την επιφάνεια. Αλλά μετά από λίγο κολλάει πάλι και πάλι τα ίδια. Επίσης κολλάει κάποιες φορές ο δείκτης και η ροδέλα του δεν έιναι και από τις πιο αξιόπιστες. Αν διαβάσεις στο ιντερνετ βγάζει πολλά θέματα το ποντίκι - δεν αξίζει γιατί είναι και ακριβό. Και μαζεύει και βρώμα αρκετή. Πάντως εμένα το Mx Master που έπαθε το ίδιο πρόβλημα, το κατάστημα απλά το δέχτηκε πίσω και μου τα έδωσε ως πίστωση για άλλη συσκευή. Στο 3άρι που χρησιμοποιώ φαίνεται ότι δεν θα το εμφανίσει το ίδιο πρόβλημα πάντως γιατί έχει πολύ διαφορετική κατασκευή. 1
djcat Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Cell_7 είπε Πάντως εμένα το Mx Master που έπαθε το ίδιο πρόβλημα, το κατάστημα απλά το δέχτηκε πίσω και μου τα έδωσε ως πίστωση για άλλη συσκευή. Στο 3άρι που χρησιμοποιώ φαίνεται ότι δεν θα το εμφανίσει το ίδιο πρόβλημα πάντως γιατί έχει πολύ διαφορετική κατασκευή. Εγώ επικοινώνησα με την ίδια τη λοτζιτεκ επειδή είχαν περάσει για λίγο τα δύο χρόνια και με γράψανε - παλιότερα μου είχανε αλλάξει πληκτρολόγια και εκτός εγγύησης. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2020 από djcat
Zengar Zombolt Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 πήρα ένα Spartan gear Minotaur 12,80€ και ένα Cyclops 22,38€
Zengar Zombolt Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) ΤΕΛΟΣ παιδιά πάνω που ζαχάρωνα ένα headset 2400g keiji στο 20αρικο καλύτερα μην κάνουμε άλλα έξοδα οποίος πρόλαβε πρόλαβε Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2020 από Zengar Zombolt 1
John Kalogeropoulos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Παίδες, μόνο για την Κυριακή ισχύει το κουπόνι; Το συμπλήρωσα και έλεγε ότι έχει λήξει.
sexymwro7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, John Kalogeropoulos είπε Παίδες, μόνο για την Κυριακή ισχύει το κουπόνι; Το συμπλήρωσα και έλεγε ότι έχει λήξει. Μεχρι και σημερα το πρωι μπορουσες. Τελος πλεον.
Bubs Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Thanks, εβαλα χθες παραγγελια για ενα hyperx alloy origins core στα 70 ευρω! Αγνωστο βεβαια ποια εκδοση θα μου στειλουν, red η aqua switches?(ελπιζω red)
taris Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Οι χειρότερες εντυπώσεις από G413 : δύο πληκτρολογία με βλάβες στη σειρά μέσα σε δύο χρόνια. Ένα στους 15 μήνες εντός εγγύησης, και το δεύτερο (καινούριο, αντικατάσταση) στους 10 μήνες, αφού είχε λήξει η εγγύηση. Υπολογιστές χρησιμοποιώ εδώ και 30 χρόνια, δεν χτυπάω τα πληκτρολόγια στον τοίχο και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Τα μηχανικά της logitech είναι χαμηλής ποιότητας (τουλάχιστον τα G413). Keycaps που σπάνε μέσα στο switch (πρόβλημα που δεν αναγνωρίζει η ελληνική αντιπροσωπεία και αρνείτα να τα αλλάξει γι'αυτό, ενώ τα κεντρικά της λοτζιτεκ το αναγνωρίζουν), key chattering (διπλή καταχώρηση στο πάτημα του πλήκτρου) και πλήκτρα που ξεβάφουν. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2020 από taris
lionheart75 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Χτύπησα χτες ένα corsair k70 mk2 με cherry mx red swithes στα 83,19€. Πολύ καλή τιμή! Το ζαχάρωνα καιρό και έκατσε λουκούμι! 1
takinio Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, taris είπε Οι χειρότερες εντυπώσεις από G413 : δύο πληκτρολογία με βλάβες στη σειρά μέσα σε δύο χρόνια. Ένα στους 15 μήνες εντός εγγύησης, και το δεύτερο (καινούριο, αντικατάσταση) στους 10 μήνες, αφού είχε λήξει η εγγύηση. Υπολογιστές χρησιμοποιώ εδώ και 30 χρόνια, δεν χτυπάω τα πληκτρολόγια στον τοίχο και ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Τα μηχανικά της logitech είναι χαμηλής ποιότητας (τουλάχιστον τα G413). Keycaps που σπάνε μέσα στο switch (πρόβλημα που δεν αναγνωρίζει η ελληνική αντιπροσωπεία και αρνείτα να τα αλλάξει γι'αυτό, ενώ τα κεντρικά της λοτζιτεκ το αναγνωρίζουν), key chattering (διπλή καταχώρηση στο πάτημα του πλήκτρου) και πλήκτρα που ξεβάφουν. Εχω ενα 810 ,σπασαν αρκετα keycaps ,αλλα καταφερα να τα βγαλω με βελονα τα κομματια εκτος απο ενα που δεν βγαιινει με τιποτα. Εχεις μηπως υποψιν σου καποιον τεχνικο που αναλαμβανει να το αλλαξει? Δεν ξερω αν γινεται κιολας να αλλαχθει, Ολοκληρο το keycap
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα