Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα να ρωτήσω κατι. Έχω φτιάξει ένα blog που έχει επισκέψεις 20.000 σε 4 μέρες προσπαθώ να κάνω εγγραφή στο Google adsense αλλά δεν με αφήνει και μου βγάζει αυτό στο τέλος... Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω; 

Screenshot_20200809_214332_com.android.chrome.jpg

• Sad 1
Δημοσ.

Βασικά ξεκίνα με τις βασικές γνώσεις χειρισμού ίντερνετ γιατί αλλιώς δεν έχεις καμία ελπίδα να κάνεις κάτι και να βγάλεις λεφτά από adsense

εκεί που λέει

τίτλος θέματος βάζουμε τίτλο μόνο.

ελπίζω να αντιλήφθηκες γιατί γράφω τα παραπάνω

Δημοσ.

Ο Χριστουλης δεν γεμιζει την καρδουλα σου; Τι χρειαζονται οι διαφημίσεις; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω την εντυπωση πως το AdSense δε δεχεται πλεον site που δεν εχουν δικο τους domain. (δηλαδη ξεχνας site.blogspot.gr, site.wordpress.com κτλ)

Επισης δεν προκειται να σε δεχτει με τοσα λιγα αρθρα και οι επισκεψεις που λες οτι εχεις απλα δεν παιζει να ισχυουν, για να καταλαβεις εγω εχω ξενο site που σημαινει πως με επισκεπτονται απο ολον τον κοσμο και αργησα να φτασω τις 20000 επισκεψεις, και μιλαμε για τεχνολογικο site με δικα μου αρθρα πανω σε σημαντικα θεματα ασφαλειας. Απο ενα σημειο και μετα αρχιζεις να ανεβαινεις βεβαια εκθετικα αλλά αφενως ενα ελληνικο site ακομα και επαγγελματικου επιπεδου δεν πιανει μια σε ενα ξενο ακομα και μετριο, και αφετερου σε 4 μερες μονο, δεν προκειται κανενας να ανακαλυψει το site σου αφου αργει να εμφανιστει σε μηχανες αναζητησης.

Τα τελευταια χρονια ειναι εξαιρετικα δυσκολο να μπει καποιος στο AdSense παντως. Τωρα για το προβλημα που εχεις δε μπορω να πω κατι γιατι το blogger το δοκιμασα για 1-2 μερες οταν ειχε βγει.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Τα τελευταια χρονια ειναι εξαιρετικα δυσκολο να μπει καποιος στο AdSense παντως. Τωρα για το προβλημα που εχεις δε μπορω να πω κατι γιατι το blogger το δοκιμασα για 1-2 μερες οταν ειχε βγει.

Τι εννοείς είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπει κάποιος στο adsence;

Εγώ με 2 σαιτ που έκανα αίτημα, εγκρίθηκαν αμέσως με μηδενική επισκεψιμότητα όταν έκανα το αίτημα (στο ξεκίνημα τους)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, archer100 είπε

Τι εννοείς είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπει κάποιος στο adsence;

Εγώ με 2 σαιτ που έκανα αίτημα, εγκρίθηκαν αμέσως με μηδενική επισκεψιμότητα όταν έκανα το αίτημα (στο ξεκίνημα τους)

Πότε ηταν το ξεκινημα τους;

3 χρονια τωρα 1 στους 10 μπαινει.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Πότε ηταν το ξεκινημα τους;

3 χρονια τωρα 1 στους 10 μπαινει.

Οκτωβρη και πριν κανα διμηνο

Καμια σχεση με ετοιμες πλατφορμες ομως, ολα χτισμενα απο το μηδεν, ισως παιζει ρολο αυτο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, archer100 είπε

Οκτωβρη και πριν κανα διμηνο

Καμια σχεση με ετοιμες πλατφορμες ομως, ολα χτισμενα απο το μηδεν, ισως παιζει ρολο αυτο

Μηπως ειναι ελληνικο;

Εγω 2 φορες εχω μπει στο AdSense.

Μια φορα ακριβως πριν 10 χρονια κατω απο την ετοιμη πλατφορμα wordpress (com, όχι org που το στηνεις εσυ), με ελληνικα αρθρα. Εκανα αιτηση στα 2 αρθρα (της πλακας αρθρα αφου απλα εκανα δοκιμες) και μπηκα κατευθειαν.

Ξαναμπηκα πριν ενα χρονο μετα απο πολλες αιτησεις και με το SEO μου να πιανει απο 80% εως 92% αναλογα με το εργαλειο που εκανα τον ελεγχο. Με αποκλειστικα ξενο περιεχομενο, καλογραμμενα και μεγαλα αρθρα, και γενικα απο την αρχη που το εστησα ο σκοπος ηταν αυτος οποτε το προσεξα ιδιαιτερα. Με δεχτηκε στα 12 αρθρα.

Στο support forum της παντως λενε πολλα ατομα οτι τα τελευταια 2-3 χρονια τα προαπαιτουμενα για να μπεις ειναι πολυ αυστηρα (χωρις η ιδια η Google να τα ανακοινωνει)

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Μηπως ειναι ελληνικο;

Εγω 2 φορες εχω μπει στο AdSense.

Μια φορα ακριβως πριν 10 χρονια κατω απο την ετοιμη πλατφορμα wordpress (com, όχι org που το στηνεις εσυ), με ελληνικα αρθρα. Εκανα αιτηση στα 2 αρθρα (της πλακας αρθρα αφου απλα εκανα δοκιμες) και μπηκα κατευθειαν.

Ξαναμπηκα πριν ενα χρονο μετα απο πολλες αιτησεις και με το CEO μου να πιανει απο 80% εως 92% αναλογα με το εργαλειο που εκανα τον ελεγχο. Με αποκλειστικα ξενο περιεχομενο, καλογραμμενα και μεγαλα αρθρα, και γενικα απο την αρχη που το εστησα ο σκοπος ηταν αυτος οποτε το προσεξα ιδιαιτερα. Με δεχτηκε στα 12 αρθρα.

Στο support forum της παντως λενε πολλα ατομα οτι τα τελευταια 2-3 χρονια τα προαπαιτουμενα για να μπεις ειναι πολυ αυστηρα (χωρις η ιδια η Google να τα ανακοινωνει)

Το ένα ελληνικό και το άλλο στα αγγλικά με κατάληξη .com και τα δύο.

Πρώτη φορά ακούω ότι είναι τόσο δύσκολο και μου έκανε εντύπωση γιατί δε συνάντησα κάποιο εμπόδιο.

Τέσπα, ας τελειώσει εδώ η παρέμβαση μου, δεν ξέρω τι ακριβώς λαμβάνουν υπόψη στη google. 

Πάντως σίγουρα όχι επισκεψιμότητα, γιατί το δεύτερο σαιτ ειδικά, έκανα αίτηση την πρώτη μέρα που το λάνσαρα και είχε κυριολεκτικά μηδεν επισκεψιμότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...