zacharis1955 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, Konstantin77 είπε Δεν έχω καταλάβει ρε παιδιά, EU Priority ή Direct Priority? Tα ίδια είναι (δεν έχουν τελωνείο), απλά σε κάποια προϊόντα βάζουν Priority Direct Mail και σε κάποια άλλα EU Priority Line, τσεκάρεις όποιο είναι διαθέσιμο ή αν είναι και τα δύο (σπάνια) EU Priority Line...
JOHN ONLY Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Είναι επίσημο (ανεπίσημα 😛) αυτό να ξέρω. Όλες τις φορές έχω παραγγείλει με EU PRIORITY DIRECT MAIL και πότε δεν είχα θέμα. Μια φορά όμως που είχε μόνο EU PRIORITY LINE όσο και αν έψαξα δεν βρήκα σίγουρη απαντηση αλλά έλεγαν ότι σε ένα μικρό ποσοστό μπορεί να κάτσει τελωνείο.
zacharis1955 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε Είναι επίσημο (ανεπίσημα 😛) αυτό να ξέρω. Όλες τις φορές έχω παραγγείλει με EU PRIORITY DIRECT MAIL και πότε δεν είχα θέμα. Μια φορά όμως που είχε μόνο EU PRIORITY LINE όσο και αν έψαξα δεν βρήκα σίγουρη απαντηση αλλά έλεγαν ότι σε ένα μικρό ποσοστό μπορεί να κάτσει τελωνείο. Προφανώς δεν έψαξες καλά, υπάρχουν στο Google ένα σωρό αναφορές για το θέμα, μέσω Ολλανδίας (ΕΕ) έρχονται και με τους δύο τρόπους αποστολής οπότε ΔΕΝ περνάνε ΠΟΤΕ τελωνείο, τέλος! Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2020 από zacharis1955 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα