Προς το περιεχόμενο

Sharp Aquos S2(C10) Global Version 5.5 inch FHD+ NFC 12MP+8MP Dual Rear Cameras 4GB 64GB Snapdragon 630 4G Smartphone - Black 86,98€ Τελικη Τιμη Με EU Priority Line - Banggood

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Konstantin77 είπε

Δεν έχω καταλάβει ρε παιδιά, EU Priority ή Direct Priority?

Tα ίδια είναι (δεν έχουν τελωνείο), απλά σε κάποια προϊόντα βάζουν Priority Direct Mail και σε κάποια άλλα EU Priority Line, τσεκάρεις όποιο είναι διαθέσιμο ή αν είναι και τα δύο (σπάνια) EU Priority Line...

Δημοσ.

Είναι επίσημο (ανεπίσημα 😛) αυτό να ξέρω. Όλες τις φορές έχω παραγγείλει με EU PRIORITY DIRECT MAIL και πότε δεν είχα θέμα. Μια φορά όμως που είχε μόνο EU PRIORITY LINE όσο και αν έψαξα δεν βρήκα σίγουρη απαντηση αλλά έλεγαν ότι σε ένα μικρό ποσοστό μπορεί να κάτσει τελωνείο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, JOHN ONLY είπε

Είναι επίσημο (ανεπίσημα 😛) αυτό να ξέρω. Όλες τις φορές έχω παραγγείλει με EU PRIORITY DIRECT MAIL και πότε δεν είχα θέμα. Μια φορά όμως που είχε μόνο EU PRIORITY LINE όσο και αν έψαξα δεν βρήκα σίγουρη απαντηση αλλά έλεγαν ότι σε ένα μικρό ποσοστό μπορεί να κάτσει τελωνείο.

Προφανώς δεν έψαξες καλά, υπάρχουν στο Google ένα σωρό αναφορές για το θέμα, μέσω Ολλανδίας (ΕΕ) έρχονται και με τους δύο τρόπους αποστολής οπότε ΔΕΝ περνάνε ΠΟΤΕ τελωνείο, τέλος!

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...