alexioannou Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Φεύγουμε διακοπές και θέλω να βάλω 1000€ σε ΑΤΜ .... Σε 3 μηχανήματα που πήγα μέτρησε τα χρήματα και μετά ακύρωσε την συναλλαγή. *Τα χρήματα προέρχονται από τραπεζα..... Και σε άλλες συναλλαγές αν ήταν καποιο προβληματικό χαρτονόμισμα έβγαζε μόνο αυτό( πάντα τσαλακωμενο ήταν οχι πλαστό ) Συμβαίνει και σε άλλους? Δοκίμασα όλο το ποσό,1000€ Δοκίμασα 500€ Δοκίμασα και 200€ Πάντα το ίδιο......
StamTheMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Πειραιως,το χειροτερο δικτυο ΑΤΜ. Εχω κατεβει ποσες φορες στο κεντρο Καλαματα ( μενω πιο εξω ) μονο και μονο για να κανω καποια καταθεση,3 στις 5 φορες οποιο ΑΤΜ και να δοκιμαζα ειχε προβλημα,ειτε ηταν προσωρινα εκτος λειτουργιας,ειτε εκανε το ιδιο που σου ετυχε και εσενα. Συνηθως αυτες οι μ@λ@κιες γινονται σαββατοκυριακο,αν πας αυριο λογικα θα το εχουν ρυθμισει ( μεχρι να χαλασει παλι σε 1-2 μερες ).
alexioannou Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Πειραιως,το χειροτερο δικτυο ΑΤΜ. Εχω κατεβει ποσες φορες στο κεντρο Καλαματα ( μενω πιο εξω ) μονο και μονο για να κανω καποια καταθεση,3 στις 5 φορες οποιο ΑΤΜ και να δοκιμαζα ειχε προβλημα,ειτε ηταν προσωρινα εκτος λειτουργιας,ειτε εκανε το ιδιο που σου ετυχε και εσενα. Συνηθως αυτες οι μ@λ@κιες γινονται σαββατοκυριακο,αν πας αυριο λογικα θα το εχουν ρυθμισει ( μεχρι να χαλασει παλι σε 1-2 μερες ). Μίλησα και με τη τράπεζα,προωθούν......το θέμα....😅🤣😂 Πόσο άχρηστη τράπεζα........
StamTheMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, alexioannou είπε Μίλησα και με τη τράπεζα,προωθούν......το θέμα....😅🤣😂 Πόσο άχρηστη τράπεζα........ Αχρηστη πραγματικα,αν δεν ειχαν το Λεφτα στο Λεπτο και δεν ειχα και τη μισθοδοσια μου εκει,δε θα ασχολιομουν ξανα μαζι τους. Μια ρημαδοκαρτα ηθελα να βγαλω,επειδη στειλαν τη νεα καρτα στην παλια διευθυνση και δε μπορουσα να την παρω απο εκεινους,και μου ζητουσαν να κλεισω ραντεβου. Αυτο πολυ πριν τον κορωνοΐο.
Panagiotis72 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Εγώ όσες φορές έχω κάνει κατάθεση σε ATM ακόμα και Κυριακή για πληρωμή σταθερού δεν είχα πρόβλημα! 1
dompred Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Παρόμοια εμπειρία κι εγώ. Σε online κατάθεση έχει γίνει πλέον τζόγος αν θα τα καταφέρω. Άλλες φορές το μηχάνημα είναι εκτός λειτουργίας, άλλες φορές η συναλλαγή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί οπότε πρέπει να βρω άλλο ατμ. Πέρα από την κατάθεση όμως είναι συχνά και άλλα προβλήματα. Κυρίως στις πληρωμές με κάρτα στα POS, αρκετές φορές δεν γίνεται η συναλλαγή ενώ υπάρχουν λεφτά στον λογαριασμό. Μου το έχει κάνει αυτό και όταν πάω να πληρώσω αλλά και όταν με πληρώνουν.
Panagiotis72 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι στον ΑΒ, MyMarket, Market In δεν μπορώ να πραγματοποιήσω συναλλαγή
christos4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Μου έχει τύχει μια φορά σε 2 διαφορετικές τράπεζες και σε 3 ΑΤΜ συνολικά να πατάω να κάνω κατάθεση και να ακυρώνει απευθείας τη συναλλαγή (να μην ανοίγει καν για να πάρει τα χρήματα). Στο 4ο ΑΤΜ της δεύτερης τράπεζας που πήγα τα κατάφερα. Γενικά δεν είχα αλλά θέματα, βέβαια στα ΑΤΜ δουλεύω κυρίως ΛΣΛ ακόμα και αν έχω κάρτα πάνω μου.
Salvation81 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Εμενα δεν μου εχει τυχει ποτε, μου εχει τυχει απλη καταθεση στην Εθνικη ομως. Δυστυχως τα δικτυα τους παθαινουν κοκομπλοκο καποιες φορες.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, alexioannou είπε Φεύγουμε διακοπές και θέλω να βάλω 1000€ σε ΑΤΜ .... Σε 3 μηχανήματα που πήγα μέτρησε τα χρήματα και μετά ακύρωσε την συναλλαγή. *Τα χρήματα προέρχονται από τραπεζα..... Και σε άλλες συναλλαγές αν ήταν καποιο προβληματικό χαρτονόμισμα έβγαζε μόνο αυτό( πάντα τσαλακωμενο ήταν οχι πλαστό ) Συμβαίνει και σε άλλους? Δοκίμασα όλο το ποσό,1000€ Δοκίμασα 500€ Δοκίμασα και 200€ Πάντα το ίδιο...... H Πειραιως σε μενα αυτο το κανει κατα 95% καθε σουκου, τις αλλες μέρες οκ ολα
StamTheMan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 34 λεπτά πριν, Panagiotis72 είπε Εγώ όσες φορές έχω κάνει κατάθεση σε ATM ακόμα και Κυριακή για πληρωμή σταθερού δεν είχα πρόβλημα! Συγχαρητηρια 1
tiganitos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Κι εγώ μια από τα ίδια πήγα να καταθέσω κάποια λεφτά online μέσω ATM για το δάνειο της μηχανής μου τα ξερνάει έξω συνέχεια σε τρία διαφορετικά atm η Πειραιώς
StamTheMan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 7 λεπτά πριν, tiganitos είπε Κι εγώ μια από τα ίδια πήγα να καταθέσω κάποια λεφτά online μέσω ATM για το δάνειο της μηχανής μου τα ξερνάει έξω συνέχεια σε τρία διαφορετικά atm η Πειραιώς Αυριο θα ειναι κομπλε,ως συνηθως.
cosmos000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Οντως χτες Κυριακή κατά τις 8 το απόγευμα σε 2 atm δεν γινόταν κατάθεση online, μπλόκαρε πριν βάλω τα χρήματα. Στο τρίτο atm μία φορά τα πέταξε έξω....με την δεύτερη τα δέχτηκε...
tsioulak Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Εμένα μου έχει συμβεί τέτοιο πράγμα αρκετές φορές σε atm της eurobank, και σχεδόν πάντα ήταν ΣΚ, όλες οι τράπεζες πάνω κάτω τα ίδια χάλια είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα