Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, THUKIS είπε

Μπα , το ειχα βάλει μια φάση , τα μισά δουλεύανε και άλλα ότι να ναι και το παράτησα 😬

Εγώ το αγόρασα συγκεκριμένα. Κάποιες σημαντικές εφαρμογές που δεν έχουν βγει στα windows και που είναι απαραίτητες (ένα παράδειγμα το v360 που είναι κάμερα ip καθώς και της xiaomi το home κλπ κλπ) για μένα μια παίζουν μια δεν παίζουν.. εκεί είναι το κουφό.. ότι ενώ παίζουν κάποια στιγμή σταματούν να παίζουν.. 

Τώρα με το scrspy Που με ξύπνησε το παλικάρι που το ανέφερε καθώς και με τη βοήθεια του retro ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εκτός ότι μου φτιάξανε την μέρα με ΒΟΗΘΗΣΑΝ πολύ γιατί είχα ψάξει πάρα πολύ στο παρελθόν και δεν είχα καταφέρει να βρω κάτι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλό να κάνω την δουλειά μου. Και όλα επί πληρωμή!

Αυτό παίζει σας πληροφορώ καλύτερα από οποιαδήποτε βλακεία έχω δοκιμάσει και μάλιστα έφτιαξα και ένα cmd και παίζει και ασύρματα με σταθερές ip και είναι πραγματικά ΟΝΕΙΡΟ... 

8 ώρες πριν, THUKIS είπε

Για να δούμε . Ευελπιστώ να δουλέψω στο pc κάτι κάμερες , ασύρματους διακόπτες της sonoff ,μια σκούπα ρομπότ κτλ  που δεν έχουν software για windows .

10 ώρες πριν, petasis είπε

Μακάρι να υποστηρίξει και το δικό μου τηλέφωνο. Μου φαίνεται πολύ χρήσιμο.

Παιδιά βάλτε το scrspy Και θα με θυμηθείτε...

6 ώρες πριν, nick10000 είπε

με το BlueStacks δεν εχω βρει κατι να μη λειτουργει θαυμασια (με βολευει βεβαια που εχω και πολλαπλες οθονες και οταν το χρειαζομαι το αφηνω ανοιχτο σε μια ακρη).

Δε ξερω αν το υποσχομενο εργαλειο της ms θα ειναι καλυτερο η χειροτερο, ομως ο συγκεκριμενος emulator ειναι τελειος και εχει αψογη συνεργασια με τα windows

δοκίμασε σε παρακαλώ το V360... έχω 3 κάμερες σπίτι λάμπες 180 μοιρών και θέλω να τις βλέπω σε μεγάλη οθόνη... δεν παίζει δυστυχώς.. και φυσικά και πολλά άλλα δεν παίζουν. Το έχω αγοράσει ελπίζοντας ... στην αρχή έπαιξε.. μετά πουφ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, tsarouc είπε

δοκίμασε σε παρακαλώ το V360... έχω 3 κάμερες σπίτι λάμπες 180 μοιρών και θέλω να τις βλέπω σε μεγάλη οθόνη... δεν παίζει δυστυχώς.. και φυσικά και πολλά άλλα δεν παίζουν. Το έχω αγοράσει ελπίζοντας ... στην αρχή έπαιξε.. μετά πουφ

Οι δικες μου καμερες εχουν και για windows εφαρμογη οποτε δεν εχω εγκαταστησει το λογισμικο τους στο BlueStacks, αλλα απο περιεργεια το εκανα μολις τωρα και παιζουν τελεια... Τι να πω?  μπορει να τυγχανει οι εφαρμογες που θελω εγω να μην εχουν προβλημα, παντως εχω δοκιμασει καμποσες και δεν ειδα θεμα (εκτος απ το γνωστο προβλημα του viber που το χουν ολοι οι emulators).

Ισως εχει να κανει με καποια ρυθμιση αδειας (πχ κανενα gps κτλ) δε ξερω... προσωπικα παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Τουλαχιστο μεχρι τωρα.

Επεξ/σία από nick10000
Δημοσ.

Θα ήθελα να έβλεπα κάτι αντίστροφο, λειτουργικό android σε PC, 🤡 καθαρό χωρίς emulator και ματασακωνιές. Λέτε?

Δημοσ.
Στις 9/8/2020 στις 8:19 ΜΜ, NamelessDead είπε

Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο ή απλά θα κράζεις για να κράζεις; Γιατί αυτό είναι πολύ εύκολο.

Εσύ γιατί κράζεις δηλαδή αυτόν που κράζει; Έτσι γουστάρει και κράζει, θέλει αιτιολόγηση; Μπορεί να μην του αρέσει η φάτσα του Nadella, και τι έγινε δηλαδή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...