Voodooman Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Έχει κάποια διαφορά σε σχέση με το DEX που ήδη έχει η Samsung; Γιατί το DEX το εγκατέστησα, δουλεύει αρκετά καλά, αλλά δεν το βρήκα και πολύ χρήσιμο.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, lost2 είπε Τα λέει λίγο μπερδεμένα, από την μια καταλαβαίνεις ότι θα είναι απλά mirroring αλλά από την άλλη γράφει "ότι δεν χρειάζεται πλέον ο χρήστης να κάνει αναζήτηση μέσα στο ίδιο τηλέφωνο, απλά μπορεί να τις εκτελέσει απευθείας σαν κανονικές εφαρμογές Windows. " άρα θα πρέπει να είναι emulator..... εγώ πάντως δεν κατάλαβα τι θα είναι . Εγώ το καταλαβαίνω σαν remote desktop/vnc ανά application, θα τρέχει το app στο κινητό αλλά τo όλο input/output θα είναι σε ένα παράθυρο στα Windows. Και προφανώς θα κάνεις το launch από το pc. Ενδιαφέρον concept αλλά έχει πολλές παραμέτρους με πιο σημαντική να είναι αρκετά δυνατό το κινητό (μάλλον) Αν δεν είναι και ad-hoc η (φαντάζομαι) ασύρματη σύνδεση μου φαίνεται ακόμα πιο δύσκολο να είναι καλή εμπειρία. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από SeaLion
Runner25 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 13 minutes ago, billstamaniac said: Ότι κ να λένε μερικοί τα W10 εξελίσσονται διαρκώς με νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά πολύ χρήσιμα ναι και δουλεύουν και σωστά τι να πεις κανεις εντωμεταξύ με τις αναβαθμίσεις ένα πρόβλημα λύνουν και δημιουργούν αλλά 100 2
panathatube Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, SeaLion είπε Εγώ το καταλαβαίνω σαν remote desktop/vnc ανά application, θα τρέχει το app στο κινητό αλλά τo όλο input/output θα είναι σε ένα παράθυρο στα Windows. Και προφανώς θα κάνεις το launch από το pc. Ενδιαφέρον concept αλλά έχει πολλές παραμέτρους με πιο σημαντική να είναι αρκετά δυνατό το κινητό (μάλλον) Αν δεν είναι και ad-hoc η (φαντάζομαι) ασύρματη σύνδεση μου φαίνεται ακόμα πιο δύσκολο να είναι καλή εμπειρία. Έχω έναν παλιό υπολογιστή με 8GB και ένα όχι ακριβό κινητό. Όταν κάνω mirroring την οθόνη του κινητού στο μόνιτορ έχει τη φάση του αλλά δεν είναι ιδιαίτερα εύχρηστο. Αυτό όμως δεν είναι θέμα υπολογιστικής ισχύος. Κατά τα άλλα λειτουργεί άψογα.
marios28 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 32 λεπτά πριν, nick10000 είπε οπως καταλαβαινω ειναι ενα emulator και φυσικα αρκετα εως ΑΡΚΕΤΑ κατωτερο του blueStacks οποτε ενα ακομη εργαλειο κι οχι κατι υπεπρωτοποριακο οπως προσπαθει να δειξει το αρθρο δεν είναι emulator 50 λεπτά πριν, lost2 είπε εγώ πάντως δεν κατάλαβα τι θα είναι . Διάβασε εδώ: https://mspoweruser.com/windows-10-2004s-new-hosted-app-model-is-pretty-great/ (όχι μόνο για android apps μέσω του 'your phone' app, αλλά γενικότερα στο κοντινό μέλλον μέσω cloud, για τις pwa εφαρμογές και ενδεχομένως την υποστήριξη win32 ("app streaming")- εφαρμογών στα Windows 10X κ.τ.λ. Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: https://blogs.windows.com/windowsdeveloper/2020/03/19/hosted-app-model/ 2 1
Vasilisxd Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι χρήσιμο κάτι τέτοιο μιας και τα Windows ήδη έχουν ότι εφαρμογή ζητήσει κανείς , αλλά και κατά πόσο οι εφαρμογές αυτές θα αλληλεπιδρούν με τα Windows , αν δηλαδή βλέπουν τα αρχεία ή αν θα μπορείς να ανοίξεις ένα σύνδεσμο με αυτές. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα , κανένα από τα δυο δεν θα είναι δυνατό , καθιστώντας τις εφαρμογές ψιλο-άχρηστες. 1
Retromaniac Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι χρήσιμο κάτι τέτοιο μιας και τα Windows ήδη έχουν ότι εφαρμογή ζητήσει κανείς , αλλά και κατά πόσο οι εφαρμογές αυτές θα αλληλεπιδρούν με τα Windows , αν δηλαδή βλέπουν τα αρχεία ή αν θα μπορείς να ανοίξεις ένα σύνδεσμο με αυτές. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα , κανένα από τα δυο δεν θα είναι δυνατό , καθιστώντας τις εφαρμογές ψιλο-άχρηστες. Δεν θα χρειάζεται να ανατρέχεις στο κινητό σου για να κάνεις μία εργασία που θες να κάνεις εκεί. Θα ανοίγεις την εφαρμογή απο εκεί. Δεν το χρησιμοποιείς δηλαδή για να μπορείς να συνδέσεις το κινητό με τον pc. αλλά για να μπορείς να εκτελείς εργασίες στο κινητό σου από το pc.... Αν θες παραδείγματα μπορώ να σκεφθώ αρκετά. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από Retromaniac
xaerialtwistx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 14 λεπτά πριν, Retromaniac είπε Δεν θα χρειάζεται να ανατρέχεις στο κινητό σου για να κάνεις μία εργασία που θες να κάνεις εκεί. Θα ανοίγεις την εφαρμογή απο εκεί. Δεν το χρησιμοποιείς δηλαδή για να μπορείς να συνδέσεις το κινητό με τον pc. αλλά για να μπορείς να εκτελείς εργασίες στο κινητό σου από το pc.... Αν θες παραδείγματα μπορώ να σκεφθώ αρκετά. Βέβαια το mobile os ειναι φτιαγμενο για την αφη και το desktop os για το ποντίκι. Αν καθεσαι να ελεγχεις τον Xplore File Manager με ποντίκι, μονο παραγωγικο δε θα μπορεις να το πεις... ΑΝ η πριζα σου ειναι καμια δεκαρια μετρα μακρια και θες να φορτισεις το κινητο ενω ταυτοχρονα θες να εισαι και στον υπολογιστη, καπως χρησιμο μπορει να φανει. Κατα τα άλλα δε μπορω να βρω χρησιμοτητα. Ίσως για να βλεπεις τις ειδοποιησεις και να μη σηκωνεσαι αδικα καθε λιγο και λιγακι. 1
stelaras12 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Ίσως αν γινόταν 2 χρόνια πριν να είχαν σώσει τα windows 10 mobile; 1
Gioandro Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Μου φαίνεται ότι κάποιοι προσπαθούν να το κάνουν να φανεί κάτι παραπάνω απ ότι είναι. Οι μόνοι ουσιαστικοί λόγοι για να θες να χρησιμοποιήσεις το κινητό από το pc είναι για να μπορείς να έχεις κλήσεις, μηνύματα και να βλέπεις ειδοποιήσεις από το pc. Γενικά τώρα, ό,τι εφαρμογή έχεις στο κινητό, υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε pc. Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να χρειαστεί να μπω remotely σε μια εφαρμογή του κινητού από το pc. Γενικά καλή λειτουργία, αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα συνταρακτικό. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από Gioandro 1
JimGer Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 2 hours ago, Vasilisxd said: Δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι χρήσιμο κάτι τέτοιο μιας και τα Windows ήδη έχουν ότι εφαρμογή ζητήσει κανείς , αλλά και κατά πόσο οι εφαρμογές αυτές θα αλληλεπιδρούν με τα Windows , αν δηλαδή βλέπουν τα αρχεία ή αν θα μπορείς να ανοίξεις ένα σύνδεσμο με αυτές. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα , κανένα από τα δυο δεν θα είναι δυνατό , καθιστώντας τις εφαρμογές ψιλο-άχρηστες. Εγώ η καλοδεχούμενη χρησιμότητα που μπορώ να σκεφτώ, είναι να βλέπεις sms και ότι θες στο pc χωρίς να πας στο κινητό. Είτε και εφαρμογές του κινητού που δεν υπάρχουν στο pc. Μπορώ να βρω σίγουρα user case για pc/laptop δουλειάς που θα μπορούσες να τρέξεις αν θες κάτι από το κινητό χωρίς να βάλεις προσωπικά στοιχεία στο pc και χωρίς να περνάει από filters η όποια επικοινωνία. Άσε που δεν χρειάζεται να βλέπεις καθόλου το κινητό ή να χάνεις καμιά ειδοποίηση. 2 hours ago, Voodooman said: Έχει κάποια διαφορά σε σχέση με το DEX που ήδη έχει η Samsung; Γιατί το DEX το εγκατέστησα, δουλεύει αρκετά καλά, αλλά δεν το βρήκα και πολύ χρήσιμο. Από ότι ξέρω το dex είναι να μπορείς να συνδέσεις το κινητό σου με την οθόνη και ποντίκι/πληκτρολόγιο. ΑΝ είναι αυτό τότε δεν έχει καμία σχέση. Δηλαδή το dex αντικαθιστά το pc.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, panathatube είπε Έχω έναν παλιό υπολογιστή με 8GB και ένα όχι ακριβό κινητό. Όταν κάνω mirroring την οθόνη του κινητού στο μόνιτορ έχει τη φάση του αλλά δεν είναι ιδιαίτερα εύχρηστο. Αυτό όμως δεν είναι θέμα υπολογιστικής ισχύος. Κατά τα άλλα λειτουργεί άψογα. Ναι, το απλό mirroring δεν θέλει και πολλή ισχύ καθώς είναι απλά σαν real time video encoding - κάτι απλό που το κάνει το κινητό και όταν γράφει βίντεο ας πούμε. Το άρθρο όμως κάνει λόγο για υποστήριξη και πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα, άρα και offscreen rendering (δεν θα χρειάζεται να βλέπεις την εφαρμογή να τρέχει στο κινητό) και βέβαια interactive, άρα μάλλον έχουμε διαφορετική υλοποίηση.
rhtoras Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Εδώ και χρόνια στο Linux μπορούσες να χρησιμοποιείς το κινητό σου με ότι έχει. Είπε να το κάνει και η Ms. Άμα είσαι πρωτοπόρος...
ptwma Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, rhtoras είπε Εδώ και χρόνια στο Linux μπορούσες να χρησιμοποιείς το κινητό σου με ότι έχει. Είπε να το κάνει και η Ms. Άμα είσαι πρωτοπόρος... Απλά τώρα θα γίνει γνωστό πως μπορείς να κάνεις app mirroring και όλοι θα πετάξουν τα iPhone για να πάνε σε αυτό. Σιγά το feature , πόσοι το χρειάζονται; Δε χώρα καν καζούρα. 1
rhtoras Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, ptwma είπε Απλά τώρα θα γίνει γνωστό πως μπορείς να κάνεις app mirroring και όλοι θα πετάξουν τα iPhone για να πάνε σε αυτό. Σιγά το feature , πόσοι το χρειάζονται; Δε χώρα καν καζούρα. Έρχονται και τα pinephone με φόρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα