Boubis1411 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Καμιά περιοχή από τις 2... Πεύκα φίλε, ηρεμία τάξη και ασφάλεια. Εκτος αν θες φασαρία, πας καλαμαρια. Πανόραμα δεν έχει νόημα να μένεις,δεν χάνεις και κάτι. Εγώ θα διάλεγα καλαμαρια σε πρώτη φάση και σε δεύτερη πεύκα.
ghostaki Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 19 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Φιλε ghostaki μετα απο πολύ ψάξιμο, στο σπίτι που ψάχνεις και εσυ (αυτο ακριβώς ψάχνω και εγω) σε Καλαμαρια, Κρηνη, Καραμπουρνάκι θες 200Κ+. Σχετικά με το πόσο μπορεί να πέσει η τιμή, αυτο που μου έχουν πει και μεσίτες, είναι αναλόγως πως εχεις τα χρήματα. Πχ αν το σπίτι κανει 200Κ και εσυ έχεις μετρητα 150Κ, είναι πολύ διαφορετικό απο το να εχεις μετρητα 30Κ. Πάντως εαν σε ενδιαφέρει πες μου να σου στείλω ενα πολύ καλό στην Δελφων πάνω (Δελφών με μπότσαρη), ρετιρέ στα 150-160Κ (θέλει ολική ανακαίνιση). Εγω βρήκα άλλο και έκλεισα, αλλα αυτό που είδα (στην Δελφών) είναι το πιο αξιόλογο απ'οσα εχω δει μέχρι στιγμής! Thanks Λεωνίδα, χρήσιμο αυτό. Προς το παρόν είναι πολύ νωρίς για μας, τώρα αρχίσαμε να το σκεφτόμαστε, θα μας πάρει καιρό να κάνουμε κάποια κίνηση. Επίσης προτιμάμε όσο πιο καινούριο γίνεται να γλιτώσουμε τηη φασαρία της ανακαίνισης. Άσε που στην ανακαίνιση μόνο το δικό σου φτιάχνεις, οι κοινόχρηστοι χώροι δε βελτιώνονται
leonidas_fs Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Καλυτερα καινούργιο εννοείται είναι καλή φάση! Κοίτα και προς Αγιο Ιωάννη, εκει εχει αρκετά νεοχτιστα! Θυμάμαι είδα ενα σε οικοδομή που μόλις τελείωσε, με 2 κλειστές θέσεις parking, θέα θάλασσα και απο τα 2 μπαλκόνια, 3 δωμάτια (αρκετά μικρά), 2 μπάνια (ωραία) στα 240Κ. Το σπίτι πρέπει να ήταν γύρω στα 100ΤΜ (δεν ήξερε ακριβώς ο μεσίτης). Ο δρόμος λεγόταν Ανδρέα Παπανδρέου, και ήταν φουλ νεοχτιστα εκει γύρω!
leonidas_fs Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, KiriosMarios είπε Ε ναι γιατί έχει ο καθένας 240κ στην τράπεζα και είπε να αγοράσει νεόδμητο... Επίσης αι Γιάννη είσαι μακριά από το κέντρο της Καλαμαριάς άσε που δεν έχει μαγαζιά εκεί , είναι μόνο σπίτια. Πάντως εσύ έκανες καλή επιλογη γιατί είσαι κοντά σε όλα, έχει και τον γύρο της Ελλάδος δίπλα αλλά και την ταβέρνα Κρόνος που έχει ιστορία. Μόνο αρνητικο η ηχορύπανση και η βρομια των στενών πεζοδρομίων και το parking που θέλεις το λιγότερο ενα τεταρτο να κάνεις βόλτες για να βρεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα