Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, bill_zaf είπε

... bikes used a Zener diode, which in essence was nothing more than a preset electrical switch that monitored voltage. If the voltage was under 14 volts, the Zener turned off and all current was sent to the battery. When the electrical demand was low and charging voltage approached 15 volts, the Zener turned on and routed most current to ground....

Βασικα διαβασε μια απλη αναλυση εδω για να μην κανω copy paste

https://www.motorcyclecruiser.com/how-it-works-charging-system-fundamentals/

Αλλα λέει αυτό που ανέβασες και άλλα λες εσύ. Δεν σχολιάζω άλλο αλλά θέλω να σου πω ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, καλό απόγευμα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thanasisxask είπε

Αλλα λέει αυτό που ανέβασες και άλλα λες εσύ. Δεν σχολιάζω άλλο αλλά θέλω να σου πω ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, καλό απόγευμα. 

Για πες μας τι λεει...και γιατι εγκαταλειπεις την συζητηση? Εγω πρωτος ειπα να μην την αρχισουμε αλλα εσυ επεμενες..τωρα με χαρακτηριζεις ημιμαθη, χωρις καν να αιτιολογισεις κ να με βαλεις στον ισιο δρομο που εχω χασει...

Και ετσι για την ιστορια,οι μοτοσυκλετες (οχι ολες εννοειται αλλα οι πλειοψηφια τους),μιας κ γι αυτες εγινε το θεμα, εχουν τα πηνια στο λαδι πανω απο 50χρονια

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, thanasisxask είπε

Διάβασε πρώτα τι κάνει η Zener μάθε τι είναι τάση, ένταση και ισχύς σε ένα κύκλωμα και θα τα ξαναπούμε. 

Ευχαριστω πολυ.να σαι καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...