thanasisxask Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 12 λεπτά πριν, bill_zaf είπε ... bikes used a Zener diode, which in essence was nothing more than a preset electrical switch that monitored voltage. If the voltage was under 14 volts, the Zener turned off and all current was sent to the battery. When the electrical demand was low and charging voltage approached 15 volts, the Zener turned on and routed most current to ground.... Βασικα διαβασε μια απλη αναλυση εδω για να μην κανω copy paste https://www.motorcyclecruiser.com/how-it-works-charging-system-fundamentals/ Αλλα λέει αυτό που ανέβασες και άλλα λες εσύ. Δεν σχολιάζω άλλο αλλά θέλω να σου πω ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, καλό απόγευμα.
bill_zaf Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, thanasisxask είπε Αλλα λέει αυτό που ανέβασες και άλλα λες εσύ. Δεν σχολιάζω άλλο αλλά θέλω να σου πω ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια, καλό απόγευμα. Για πες μας τι λεει...και γιατι εγκαταλειπεις την συζητηση? Εγω πρωτος ειπα να μην την αρχισουμε αλλα εσυ επεμενες..τωρα με χαρακτηριζεις ημιμαθη, χωρις καν να αιτιολογισεις κ να με βαλεις στον ισιο δρομο που εχω χασει... Και ετσι για την ιστορια,οι μοτοσυκλετες (οχι ολες εννοειται αλλα οι πλειοψηφια τους),μιας κ γι αυτες εγινε το θεμα, εχουν τα πηνια στο λαδι πανω απο 50χρονια 1
thanasisxask Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Διάβασε πρώτα τι κάνει η Zener μάθε τι είναι τάση, ένταση και ισχύς σε ένα κύκλωμα και θα τα ξαναπούμε.
bill_zaf Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, thanasisxask είπε Διάβασε πρώτα τι κάνει η Zener μάθε τι είναι τάση, ένταση και ισχύς σε ένα κύκλωμα και θα τα ξαναπούμε. Ευχαριστω πολυ.να σαι καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα