panathatube Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, supermanbee είπε Όχι δεν ήθελα να δείξω αυτό, αν φάνηκε έτσι τότε λάθος. Η google δεν μπορεί να έχει τους ίδιους στόχους πωλήσεων με samsung ή apple. Δεν είναι τα ίδια μεγέθη. Μπορεί να έχει στόχο τις 1.000.000 πωλήσεις ενώ οι άλλες τα 100.000.000 (υποθετικά νούμερα). Ξεπούλησε το 1.000.000 και αποφάσισε ότι με αλλαγή στρατηγικής και στοχεύοντας σε άλλου τύπου συσκευές ότι θα έχει περισσότερο κέρδος. Που είναι το κακό σε αυτό? Αν ήταν επιτυχημένη δε θα έκανε αλλαγή στρατηγικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supermanbee Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 6 λεπτά πριν, panathatube είπε Αν ήταν επιτυχημένη δε θα έκανε αλλαγή στρατηγικής. Φαντάζεσαι πράγματα? Πρώτον δεν έχω γράψει κάπου κάτι τέτοιο. Και δεύτερον η αλλαγή στρατηγικής δεν συνιστά αυτόματα πάντα και παραδοχή αποτυχίας. Στρατηγική αλλάζεις πολλές φορές και για μεγιστοποίηση κέρδους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θεώρησαν προφανώς ότι εξάντλησαν τα όρια με το συγκεκριμένο smartphone και αποφάσισαν να ακολουθήσουν άλλο δρόμο. Το αποτέλεσμα θα τους δικαιώσει ή όχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Το έχω το pixel 4, θα θυμάστε που γκρινιαζα. Το μόνο καλό είναι η κάμερα του, τίποτα άλλο! Δε βγάζει ούτε μισή μέρα η μπαταρία του. Η αρχική του τιμή, ούτε καν έπρεπε να είναι εκεί που ήταν. Από κει και πέρα, περαστικά μας εάν κάνουν τρτοιρ και κινήσεις οι εταιρείες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 16 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε Σταμάτησε και η Xiaomi τη σειρά A. Πλέον η μόνη φθηνή Android One λύση είναι οι συσκευές της Nokia. Καποιο λινκ για αυτο το γεγονος? Εκτος αν εννοεις τα mi a1/2/3, γιατι εμενα πηγε ο νους μου στα redmi a6/7/8/9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petasis Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 18 ώρες πριν, mrgeox23 είπε Από ένα μέλος εδώ μέσα μεταχειρισμενο 😛 Μεταχειρισμένο τηλέφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pekou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Καλημέρα.Έχουμε να λέμε οτι κινητό των 400€ περίπου,είναι "φτηνό".....Καλά εγω έχω ακόμα το Lg nexus 5,το απλό,οχι το 5Χ κ απλά του είχα περάσει το oxygen(android 7 δλδ).....Αφου την παλεύει ακόμα η συσκευή(μιλάμε κάπου το 13 βγήκε κ εγω την πήρα νομίζω το 15,γύρω στα 150€) κ μ βγάζει 2 μέρες(έχω αλλάξει μπαταρία εννοείται.....) καλά πάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Κατά την ταπεινή μου άποψη, το Pure Android πρακτικά «πέθανε» με το τέλος της σειράς Nexus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetsl Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Αναμενόμενο ..σιγά μην μπορούσε η google να ανταγωνιστεί huawei, Samsung, xiaomi σε συσκευές smartphone..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrgeox23 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, petasis είπε Μεταχειρισμένο τηλέφωνο; Ναι?;?; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
One+ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Κρίμα που η Google δεν ασχολείται σοβαρά με τα Pixel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ui fantastic Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα pixel αλλά το 4a το καινούριο μοιάζει υποσχόμενο σε αυτή την τιμή! Η Μπαταρία με χαλάει λίγο...θα δείξει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaiosss Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 22 λεπτά πριν, ui fantastic είπε Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα pixel αλλά το 4a το καινούριο μοιάζει υποσχόμενο σε αυτή την τιμή! Η Μπαταρία με χαλάει λίγο...θα δείξει... Τι σε χαλάει η μπαταρία σε μια οθόνη 5,8 ιντσών FHD+ με 60Hz; Εδώ το Pixel 4 με 90Hz, είχε μικροτερη μπαταρία και σου βγάζει 5-6 ώρες την ημέρα sot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strikke Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Η Google με τα Pixel ακολουθεί τη sony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
butters Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 8 ώρες πριν, jim_p είπε Καποιο λινκ για αυτο το γεγονος? Εκτος αν εννοεις τα mi a1/2/3, γιατι εμενα πηγε ο νους μου στα redmi a6/7/8/9 https://www.gizguide.com/2020/08/xiaomi-mi-a-series-android-one-end.html Γενικά το Android One φαίνεται να μην τραβάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaiosss Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, butters είπε https://www.gizguide.com/2020/08/xiaomi-mi-a-series-android-one-end.html Γενικά το Android One φαίνεται να μην τραβάει. Και να ήταν μόνο αυτό... https://www.gsmarena.com/xiaomi_ceo_mi_mix_line_and_surge_chips_put_on_hold_but_will_make_a_return_someday-news-44682.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα