Vaiosss Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Τέλεια! Τώρα τα 4/4XL θα γίνουνε συλλεκτικά και θα τα πουλάς πανάκριβα, εφόσον ούτε θα υπάρχουν πλέον, ούτε και το Pixel 5 θα είναι άμεσος αντικαταστάτης των προηγούμενων. 9 λεπτά πριν, nikman74 είπε χαχχαχχαχαχα που είναι τώρα οι πιξελ φανς που με κράζανε γι αυτά που έλεγα για τα πιξελ? ΔΕΝ κάνουν όλες οι εταιρίες για να βγάζουν τηλέφωνα. θέλει υποστήριξη και στρατηγική. Αξία μηδέν. Σου το λέει η ίδια η εταιρία στα μούτρα, πάρε τώρα το 4α με 350€ και μετά από ένα μήνα (που θα έχει κλείσει τελείως το τμήμα τηλεφώνων) θα έχει 50€!! έκαστος στο είδος του, νόμος! και γι αυτούς που λένε για το android one, νομίζω έβγαλε ανακοίνωση η Xiaomi, ότι σταματάει να ασχολείται, με ότι συνεπάγεται αυτό(προφανώς δεν θα βγει Α4) Θα κλείσει το τμήμα τηλεφώνων; Το τηλεφωνικό κέντρο της Google εννοείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
surfersony Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 ας ριξουν την τιμη για τα εναπομειναντα να το παρουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charis kor Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Θα μπορούσε να βγάλει το τοπ τηλέφωνο η εταιρεία αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gioandro Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, supermanbee είπε Αγαπητέ και το διαθέσιμο απόθεμα της Koenigsegg είναι μικρό και οι πωλήσεις λίγες σε σχέση με την Toyota Ότι δηλαδή η Google είναι η Koenigsegg των κινητών. Σου πήρε ώρα να το σκεφτείς αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EmptyPromises Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, mrgeox23 είπε Δεν πειράζει, στα 400€ που το πήρα το 4 είναι πύραυλος 😎😛 για 400 δεν κακο...βεβαια 300 θα ηταν καλητερα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
supermanbee Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 2 λεπτά πριν, Gioandro είπε Ότι δηλαδή η Google είναι η Koenigsegg των κινητών. Σου πήρε ώρα να το σκεφτείς αυτό; Ότι να ναι κατάλαβες. Άστο πήγαινε για ψάρεμα μικρέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gioandro Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, supermanbee είπε Ότι να ναι κατάλαβες. Άστο πήγαινε για ψάρεμα μικρέ Δε μου εξηγείς ρε "μεγάλε"; Ή δε σώζεται με τίποτα; Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από Gioandro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George9681 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, xaerialtwistx είπε Μιλάω για value for money συσκευες. Για το Mi A2 6GB/128GB ειχα δωσει πχ 210 ευρω και ακομα δεν εχει ανταγωνισμο σε αυτην την τιμη. Θα μπορουσα να παω ενα σκαλι παραπανω για μια ουσιαστικη αναβαθμιση αλλα καλουδια τυπου καμερα μου ειναι αδιαφορα για να τα υπολογισω σαν κατι που θα πληρωνα εξτρα, η κάμερα και η ποιοτητα κατασκευης μου ειναι αδιαφορα στα κινητά. Και δε μου αρεσει η ιδεα του να εχω custom rom για stock rom, εχω περασει τοσες ωρες testαροντας οτι εβγαινε και ποτέ δε βρηκα εστω και μια rom χωρις θεματα. Αλλα τουλαχιστον επεστρεφες πισω σε stock και τελειωνε το θεμα. Value είναι μια συσκευή που θα αντέξει και στον χρόνο και η ποιότητα κατασκευής είναι το πρώτο που πρέπει να κοιτάει κάποιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrgeox23 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 15 λεπτά πριν, EmptyPromises είπε για 400 δεν κακο...βεβαια 300 θα ηταν καλητερα.... Και στα 200€ ακόμη καλύτερα ... Προφανώς 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_V Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Γνωρίζει κανείς πως μπορείς επίσημα να τα πάρεις εδώ Ελλαδιστάν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaiosss Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, Antonis_V είπε Γνωρίζει κανείς πως μπορείς επίσημα να τα πάρεις εδώ Ελλαδιστάν; Amazon.de με δύο χρόνια εγγύηση φυσικά. 14 λεπτά πριν, Gioandro είπε Δε μου εξηγείς ρε "μεγάλε"; Ή δε σώζεται με τίποτα; Μην το συνεχίζεις άλλο. Έχεις κάνει λάθος από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gioandro Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 12 λεπτά πριν, Vaiosss είπε Μην το συνεχίζεις άλλο. Έχεις κάνει λάθος από την αρχή. Μπορείς να μου πεις παρακαλώ πού έχω κάνει λάθος; Η δε μπορείς να το σώσεις με τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaiosss Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Gioandro είπε Μπορείς να μου πεις παρακαλώ πού έχω κάνει λάθος; Η δε μπορείς να το σώσεις με τίποτα; Δεν είμαι αυτός που έχει να σώσει κάτι. Απλά γράφω πως ο συνειρμός σου είναι λάθος από την αρχή. Ο συνφορουμίτης πιο πάνω δεν άφησε να εννοηθεί ότι η Google είναι η Koenigsegg των smartphones πάντως. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από Vaiosss 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pao13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 και λειτουργικό και συσκευή μόνο μια εταιρία μπορεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisdim14 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, _filippos_ είπε Δηλαδή υπάρχει γυναίκα δυο και γυναίκα τρία; Ναι έτσι τις έχω περασμένες και στις επαφές στο τηλέφωνο ... Γυναίκα 1 και γυναίκα 2. Χαχαχ Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από dimitrisdim14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα