Προς το περιεχόμενο

Τίτλους τέλους βάζει η Google στο Pixel 4, εννέα μήνες μετά την κυκλοφορία του

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

54 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε

Που το βρήκες τόσο φθηνό να πάρω κ εγώ για την γυναίκα ένα...

κατι καλυτερο δεν βρηκα...

Anmerkung 2020-08-09 145114.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

41 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Σταμάτησε και η Xiaomi τη σειρά A.

Πλέον η μόνη φθηνή Android One λύση είναι οι συσκευές της Nokia.

Όχι φίλε μου πας σε oneplus και έχεις ένα έξυπνα πειραγμενο stock Android συν μια ποιοτική συσκευή. 

• Like 1

1 ώρα πριν, gtzapal είπε

Μάλλον είχανε τρομερές πωλήσεις!!!😇😇😇😇😇

Το Google Store έχει πουλήσει όλο το διαθέσιμο απόθεμα ολοκληρώνοντας τις πωλήσεις των Pixel 4 | 4XL. Για άτομα που εξακολουθούν να ενδιαφέρονται να αγοράσουν το Pixel 4 | 4XL, το προϊόν είναι διαθέσιμο από ορισμένους συνεργάτες για όσο διαρκούν οι προμήθειές τους.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, George9681 είπε

Όχι φίλε μου πας σε oneplus και έχεις ένα έξυπνα πειραγμενο stock Android συν μια ποιοτική συσκευή. 

Μιλάω για value for money συσκευες. Για το Mi A2 6GB/128GB ειχα δωσει πχ 210 ευρω και ακομα δεν εχει ανταγωνισμο σε αυτην την τιμη. Θα μπορουσα να παω ενα σκαλι παραπανω για μια ουσιαστικη αναβαθμιση αλλα καλουδια τυπου καμερα μου ειναι αδιαφορα για να τα υπολογισω σαν κατι που θα πληρωνα εξτρα, η κάμερα και η ποιοτητα κατασκευης μου ειναι αδιαφορα στα κινητά.

Και δε μου αρεσει η ιδεα του να εχω custom rom για stock rom, εχω περασει τοσες ωρες testαροντας οτι εβγαινε και ποτέ δε βρηκα εστω και μια rom χωρις θεματα. Αλλα τουλαχιστον επεστρεφες πισω σε stock και τελειωνε το θεμα.

Επεξ/σία από xaerialtwistx

23 λεπτά πριν, supermanbee είπε

Το Google Store έχει πουλήσει όλο το διαθέσιμο απόθεμα ολοκληρώνοντας τις πωλήσεις των Pixel 4 | 4XL. Για άτομα που εξακολουθούν να ενδιαφέρονται να αγοράσουν το Pixel 4 | 4XL, το προϊόν είναι διαθέσιμο από ορισμένους συνεργάτες για όσο διαρκούν οι προμήθειές τους.

Αγαπητέ, το διαθέσιμο απόθεμα ήταν μικρό (για προφανείς λόγους) και οι πωλήσεις λίγες. Το ότι εξαντλήθηκε το διαθέσιμο απόθεμα μετά από 9 μήνες δεν σημαίνει ότι έκανε τρομερές πωλήσεις.

• Like 8

45 λεπτά πριν, inec είπε

Μετά τα clickbait άρθρα,  έχουμε και clickbait ποσταρίσματα

45 λεπτά πριν, dimitrisdim14 είπε

Αα νόμιζα για καινούριο έλεγες ! Όπως και να έχει καλή τιμή ...

Παιδιά δεν ήθελα να σας παραπλανησω 😂

5 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Αγαπητέ, το διαθέσιμο απόθεμα ήταν μικρό (για προφανείς λόγους) και οι πωλήσεις λίγες.

Αγαπητέ και το διαθέσιμο απόθεμα της Koenigsegg είναι μικρό και οι πωλήσεις λίγες σε σχέση με την Toyota

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, supermanbee είπε

Αγαπητέ και το διαθέσιμο απόθεμα της Koenigsegg είναι μικρό και οι πωλήσεις λίγες σε σχέση με την Toyota

Αγαπητέ, καμία σχέση η διαφορά τιμής με τα απλά κινητά και πόσο μάλλον δε με τις υπόλοιπες ναυαρχίδες που έχουν παραπλήσια τιμή/ποιότητα και πολύ μεγαλύτερες πωλήσεις, με την διαφορά που έχει το Koenigsegg με το Toyota. Εξαλλου εσύ με το σχόλιό σου ήθελες να δείξεις ότι είχε πολλές πωλήσεις...

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, apo86 είπε

Η google είναι εταιρεία λογισμικού. Πλέον όλα γίνονται στο cloud. Φαίνεται ότι αποφάσισαν ότι οι συμφωνίες για τους καλύτερους επεξεργαστές στην αγορά δεν είναι συμφέρουσες. Για αυτό και φαίνεται ότι το 5 θα βγει με sd765g. Είναι αρκετή επεξεργαστική δύναμη για να γίνεται render στην οθόνη σου οποιοδήποτε γραφικό περιβάλλον. (Αφού οι υπολογισμοί και τα ζητούμενα θα γίνονται στο σύννεφο, βλέπε Colab).  Αυτή η στροφή στο nexus-thinking για τα κινητά, εμένα με κάνει χαρούμενο. Να πετάξει και το χαζό όνομα "pixel" και να επαναφέρει το nexus. 

Τι σχέση έχει το Colab και το GCP με τα Android; Το γραφικά που προσφέρονται δωρεάν για επεξεργασία υλικού, αφορούν νευρωνικά δίκτυα (και κυρίως CNN). Ούτε παιχνίδια, ούτε κινητά! Άρα καμία σχέση.... 

Επεξ/σία από tarkithes

8 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Εξαλλου εσύ με το σχόλιό σου ήθελες να δείξεις ότι είχε πολλές πωλήσεις...

Όχι δεν ήθελα να δείξω αυτό, αν φάνηκε έτσι τότε λάθος.

Η google δεν μπορεί να έχει τους ίδιους στόχους πωλήσεων με samsung ή apple. Δεν είναι τα ίδια μεγέθη. Μπορεί να έχει στόχο τις 1.000.000 πωλήσεις ενώ οι άλλες τα 100.000.000 (υποθετικά νούμερα). Ξεπούλησε το 1.000.000 και αποφάσισε ότι με αλλαγή στρατηγικής και στοχεύοντας σε άλλου τύπου συσκευές ότι θα έχει περισσότερο κέρδος. Που είναι το κακό σε αυτό?

• Like 3
  • Thanks 1

Ο λόγος που δεν συνεχίζει τη παραγωγή του 4 είναι ότι παράγονταν στη Κίνα.

Η παραγωγή των Pixel μεταφέρθηκε στο Βιετνάμ.

Τα εργοστάσια που είχε στη Κίνα για τα Pixel 4 έκλεισαν.

Σιγά να μη τα κρατήσουν κι άλλο ανοικτά για τα 4 από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το 4a και σε λίγους μήνες θα βγάλουν το 5.

• Like 1

χαχχαχχαχαχα  που είναι τώρα οι πιξελ φανς που με κράζανε γι αυτά που έλεγα για τα πιξελ? ΔΕΝ κάνουν όλες οι εταιρίες για να βγάζουν τηλέφωνα. θέλει υποστήριξη και στρατηγική. Αξία μηδέν. Σου  το λέει η ίδια η εταιρία στα μούτρα, πάρε τώρα το 4α με 350€ και μετά από ένα μήνα (που θα έχει κλείσει τελείως το τμήμα τηλεφώνων) θα έχει 50€!!   έκαστος στο είδος του, νόμος! και γι αυτούς που λένε για το android one,  νομίζω έβγαλε ανακοίνωση η Xiaomi, ότι σταματάει να ασχολείται, με ότι συνεπάγεται αυτό(προφανώς δεν θα βγει Α4)

• Confused 3
  • Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...