Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, koukis hlias είπε Και πολύ καλα κάνεις αλλα τον Φεβρουάριο που το πήρα εκανε την ιδια τιμή με redmi note 7 οπου το iphone το ξεπερνά κατα την γνώμη μου για την δουλεια που κάνω οποτε κινήθηκα αναλόγως, ήξερα οτι δεν θα ερχόταν με φωρτηστη αλλα δεν ηξερα οτι έπαιζε τοσο ψευτιά ακομα και απο μαγαζια που θεωρούσα έμπιστα (για τα μαϊμού φωρτιστες εννοώ) αν θες powerbank - φορτιστή - καλώδια απλά θες Anker η κορυφαία στο είδος της.
koukis hlias Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 22 λεπτά πριν, ikorolis είπε αν θες powerbank - φορτιστή - καλώδια απλά θες Anker η κορυφαία στο είδος της. Εκεί κατέληξα και μπορώ να πω ειμαι πολυ ικανοποιημένος
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 44 λεπτά πριν, ikorolis είπε Τα redmi ερχονται χωρις ακουστικα παντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Fulgore είπε Τα redmi ερχονται χωρις ακουστικα παντως. Δεν ξέρω Σε εμένα που δόθηκαν δωρεάν από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας με την οποία συνεργαζόμαστε λόγω απώλειας των (προσωπικών) συσκευών κινητής τηλεφωνίας που είχα Οι συσκευές που αναφέρθηκα (Xiaomi Redmi Note 8 Pro 4GB/64GB και Huawei P Smart (2019) 3GB/64GB) είχαν τα πάντα στην συσκευασία τους όπως έρχονται από τον κατασκευαστή τους Αναλυτικά το κουτί είχε συσκευή φορτιστή καλώδιο φόρτισης θήκη σιλικόνης για το κινητό θήκη προστασίας για την οθόνη ακουστικά κτλ... Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από ikorolis
JailbrokenDiesel Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 εγω παντως με το που αγορασα το Χ, εδωσα και 150ευρο στην Anker για να παρω φορτιστες + καλωδια κ εχω βρει την υγεια μου εδω κ 2.5 χρονια. Μονοδρομος αν θες κατι ποιοτικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα