Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ ειχα παραγγειλει απο γνωστο μαγαζι στο Skroutz πακετο lightning+charger το οποιο ηταν μαϊμουδακι, η ερωτηση μου ειναι αν ξερουμε καποιο έμπιστο μαγαζί περα απο τις μεγαλες αλυσιδες (kotsovols, public κλπ) μιας και 60$ για φορτιστή μου φαίνεται αρκετα τσιμπημένο ακομα και για Apple. Επεσε το ματι μου σε ενα μαγαζι ονοματος kooqie το οποιο υποτίθεται οτι ειναι επισιμο για anker αρα θα ειναι εμπιστο για Apple?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koukis hlias είπε

Καλησπερα στο φορουμ ειχα παραγγειλει απο γνωστο μαγαζι στο Skroutz πακετο lightning+charger το οποιο ηταν μαϊμουδακι, η ερωτηση μου ειναι αν ξερουμε καποιο έμπιστο μαγαζί περα απο τις μεγαλες αλυσιδες (kotsovols, public κλπ) μιας και 60$ για φορτιστή μου φαίνεται αρκετα τσιμπημένο ακομα και για Apple. Επεσε το ματι μου σε ενα μαγαζι ονοματος kooqie το οποιο υποτίθεται οτι ειναι επισιμο για anker αρα θα ειναι εμπιστο για Apple?

Αν κοστίζει 10-15€ θα είναι μαϊμού. Αν είναι γύρω στα 40 -50 θα ει αι original.

Κάπως έτσι θα το καταλάβεις μάλλον...

Δημοσ.

Πλέον τα μαϊμουδοαξεσουάρ Apple είναι τόσο καλά που ποτέ δε θα είσαι σίγουρος.

Εγώ προσωπικά αγοράζω μόνο από τους επίσημους προτιμώντας να πληρώσω κάτι παραπάνω από το να αγοράσω μπανάνα...

Δημοσ.

Κάπως off topic, αλλά ίσως βοηθήσει..

Οσοι θέλετε lightning cables, να κοιτάτε και σε anker/blitzwolf μεριά από Banggood/AliExpress αντίστοιχα. Είναι πιο φθηνά, και κρατάνε περισσότερο.. αυθεντικά με δυσκολία βγάζουν 1-1,5 χρόνο. 

για αυθεντικό καλύτερα να πάτε στους επισήμους, ακόμα και από eshop πριν 2 χρόνια μου έδωσαν μούφα...

Δημοσ.
Στις 9/8/2020 στις 2:14 ΜΜ, koukis hlias είπε

Τα 9/10 απο Skroutz -ακόμα και αυτά που δεν είναι Bulk- τρώνε μπανάνες.

Μακρία.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τισ απαντήσεις τελικα κατέληξα σε καλώδιο και μπριζακι anker μιας και ακουω καλα λογια γι αυτους

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τέτοιες έρευνες αγοράς...🤔

Να δίνει κάποιος 1000€+ για μια συσκευή και να σκέφτεται τα 40-50€ για γνήσιο καθαυτού αξεσουάρ ώστε να έχει το κεφάλι του ήσυχο από τυχόν προβλήματα/ασυμβατότητες...

Αγορές μόνο από επίσημα καταστήματα ή επισήμους μεταπωλητές για αξεσουάρ, ειδάλλως αλλάζεις εταιρεία... 🙄

Δημοσ.

Είχε χρειαστεί να αγοράσω παλιά ανταπτορακι για ενα iphone 6 που μου είχαν φέρει δώρο από Αγγλία. Από κωτσοβολο είχα πάρει στα 30€ και ήταν κομπλέ αυθεντικός. Συμφωνώ με τους υπολοίπους καλύτερα μακριά από σκρουντζομαγαζα αν θες να είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις αυθεντικό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, kormos είπε

Δεν καταλαβαίνω τέτοιες έρευνες αγοράς...🤔

Να δίνει κάποιος 1000€+ για μια συσκευή και να σκέφτεται τα 40-50€ για γνήσιο καθαυτού αξεσουάρ ώστε να έχει το κεφάλι του ήσυχο από τυχόν προβλήματα/ασυμβατότητες...

Αγορές μόνο από επίσημα καταστήματα ή επισήμους μεταπωλητές για αξεσουάρ, ειδάλλως αλλάζεις εταιρεία... 🙄

Θα θελα να χα 1000$ για τηλέφωνο iphone 6s πηρα και ηρθε χωρισ φορτιστή αν ηταν να εδινα 60$ για μπριζακι και καλωδιο επαιρνα 7αρι

Επεξ/σία από koukis hlias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, koukis hlias είπε

Θα θελα να χα 1000$ για τηλέφωνο iphone 6s πηρα και ηρθε χωρισ φορτιστή αν ηταν να εδινα 60$ για μπριζακι και καλωδιο επαιρνα 7αρι

μην ακούω παράπονο από χρήστες APPLE IPHONE τα παίρνω....

όταν πληρώνεις 1.000+ ευρώ για συσκευή και η εταιρεία σε έχει γραμμένο καθώς μέσα στην συσκευασία δεν περιλαμβάνει τον "καλό φορτιστή/καλώδιο" αλλά τα τυπικά όπως οφείλει

τότε αλλάζεις εταιρεία 

αν παραμείνεις σε αυτήν την εταιρεία μην σου κάνει εντύπωση αν στο μέλλον θα πληρώνεις την συσκευασία και αν θες το τηλέφωνο με όλα τα αξεσουάρ του θα πληρώνεις έξτρα...

η εταιρεία Anker είναι κορυφή σε Powerbanks . φορτιστές , καλώδια.

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ikorolis είπε

όταν πληρώνεις 1.000+ ευρώ για συσκευή και η εταιρεία σε έχει γραμμένο καθώς μέσα στην συσκευασία δεν περιλαμβάνει τον "καλό φορτιστή/καλώδιο" αλλά τα τυπικά όπως οφείλει

τότε αλλάζεις εταιρεία 

αν παραμείνεις σε αυτήν την εταιρεία μην σου κάνει εντύπωση αν στο μέλλον θα πληρώνεις την συσκευασία και αν θες το τηλέφωνο με όλα τα αξεσουάρ του θα πληρώνεις έξτρα...

Στο προσφατο Iphone 11 pro/max των 1000+ευρω,εχει κανονικα μεσα στην συσκευασια τον καλο φορτιστη.

Επισης εγω μια χαρα βλεπω και αλλες εταιρειες να πουλανε τις συσκευες χωρις ακουστικα ή ανταπτορα αλλα δεν βλεπω κανενα παραπονο :)

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ikorolis είπε

τότε αλλάζεις εταιρεία 

η εταιρεία Anker είναι κορυφή σε Powerbanks . φορτιστές , καλώδια.

Δεν παραπονέθηκα προς θεου, το iphone το πηρα απο μέλος εδω καινουριο (αντικατάστασης) και αυτα τα τηλεφωνα δεν έρχονται με φορτιστές για τα 170€ που εδωσα για το 64 μου φανικαν πολλα τα + 60 μιας και με 250€ επαιρνα το 7αρι ολοκαίνουριο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Στο προσφατο Iphone 11 pro/max των 1000+ευρω,εχει κανονικα μεσα στην συσκευασια τον καλο φορτιστη.

Επισης εγω μια χαρα βλεπω και αλλες εταιρειες να πουλανε τις συσκευες χωρις ακουστικα ή ανταπτορα αλλα δεν βλεπω κανενα παραπονο :)

εγώ πάντως δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα τέτοιο πρόβλημα ούτε στα Lenovo/Motorola που είχα και μου τα έκλεψαν (είχε τα πάντα η συσκευασία τους)

ούτε στο Xiaomi Redmi Note 8 Pro και Huawei P Smart (2019) τα οποία έχουν τα πάντα μέσα στην συσκευασία τους.

για την μόνη εταιρεία που έχω ακούσει παράπονα είναι η APPLE (IPHONE) και SAMSUNG.

1 λεπτό πριν, koukis hlias είπε

Δεν παραπονέθηκα προς θεου, το iphone το πηρα απο μέλος εδω καινουριο (αντικατάστασης) και αυτα τα τηλεφωνα δεν έρχονται με φορτιστές για τα 170€ που εδωσα για το 64 μου φανικαν πολλα τα + 60 μιας και με 250€ επαιρνα το 7αρι ολοκαίνουριο 

εννοείται ότι δεν αναφέρομαι προσωπικά φίλε μου ούτε σε εσένα ούτε σε κανέναν

γενικά μιλάω 

αν μια εταιρεία φέρεται κατά με αυτόν τον τρόπο στους πελάτες της

τότε αλλάζεις εταιρεία

το έχω κάνει και δεν έχω μετανιώσει

εταιρεία που θα μου συμπεριφερθεί κατά με αυτόν τρόπο ή θα με κοροϊδεύει στα μούτρα μου

με χάνει από πελάτη

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ikorolis είπε

εννοείται ότι δεν αναφέρομαι προσωπικά φίλε μου ούτε σε εσένα ούτε σε κανέναν

γενικά μιλάω 

αν μια εταιρεία φέρεται κατά με αυτόν τον τρόπο στους πελάτες της

τότε αλλάζεις εταιρεία

το έχω κάνει και δεν έχω μετανιώσει

εταιρεία που θα μου συμπεριφερθεί κατά με αυτόν τρόπο ή θα με κοροϊδεύει στα μούτρα μου

με χάνει από πελάτη

Και πολύ καλα κάνεις αλλα τον Φεβρουάριο που το πήρα εκανε την ιδια τιμή με redmi note 7 οπου το iphone το ξεπερνά κατα την γνώμη μου για την δουλεια που κάνω οποτε κινήθηκα αναλόγως, ήξερα οτι δεν θα ερχόταν με φωρτηστη αλλα δεν ηξερα οτι έπαιζε τοσο ψευτιά ακομα και απο μαγαζια που θεωρούσα έμπιστα (για τα μαϊμού φωρτιστες εννοώ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...