D1mm1s Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 8 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δοκιμασες να αφαιρεσεις τα υπολοιπα,να δεις αν στο κανει; Αφαιρεσα μόνο δίσκους και έκανα και μεταφορά της εγκαταστασης παιχνιδιού σε άλλο για να κανω δοκιμη. 7 ώρες πριν, micos000 είπε Εγώ πάντως θα έλεγα πριν αρχίσεις να αλλάζεις hardware να κατεβάσεις το hirens boot cd, να το κάψεις σε cd/dvd, να μπουτάρεις από αυτό και να τρέξεις ένα memtest. Έχω πετύχει παρόμοιο σενάριο με ανεξήγητες επανεκκινήσεις και τελικά έφταιγαν οι μνήμες. Προσπαθούσα να τις χρονίσω στα 1600 (ήταν 1600 και η μητρική υποστήριζε 1600) αλλά τελικά δούλεψαν σωστά μόνο στα 1333 (δεν ήταν οι συγκεκριμένες στο qvl της μητρικής). Όταν τις έβαζα στα 1600 έκανε επανεκκινήσεις όποτε ήθελε. Ναι θα το δοκιμάσω.. Δεν ήξερα ότι υπάρχει καποιο διαγνωστικό για τετοιες δουλειές. Αν και εγω δεν έχω πειράξει τπτ από χρονισμούς, τα έχω όλα στην εργοστασιακή τους λειτουργια. Αλλα φαντάζομαι ότι το διαγνωστικό δε το νοιαζει.
GRat Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Είναι πιθανό να είναι απο τροφοδοτικό αλλά όπως είπανε και απο πάνω μπορεί να είναι απλά οι μνήμες. Δοκίμασε αρχικά clear cmos και άνοιξε XMP στις μνήμες και δοκίμασε ξανά το cod να δείς αν το κάνει. Memtest μετά να δεις αν βγάζει λάθη, αν είναι καθαρό αλλάζεις τροφοδοτικό, αν και καλό θα ήταν να το αλλάξεις όπως και να έχει.
StamTheMan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 14 ώρες πριν, D1mm1s είπε Δεν ήξερα ότι υπάρχει καποιο διαγνωστικό για τετοιες δουλειές. Υπαρχει για τις μνημες,αλλα δεν το κοβω για μνημες. Επισης υπαρχει και μετρητης για το τροφοδοτικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα