adminaros Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Ψάχνω για μια iOS εφαρμογή, δωρεάν κατά προτίμηση, από το apple store που θα μου δώσει τις συντεταγμένες ενός οικοπέδου και δυο χωραφιών στο χωριό.. Το Κτηματολόγιο έχει γίνει, αλλά εγώ θα ήθελα να περπατήσω το χωράφι στις πέντε γωνιές του ας πούμε, και να τις σημειώσω και εγώ, για δικούς μου λόγους. καπου είχα ακούσει ότι για Android είναι πιο εύκολο να βρεθεί, αλλά εδώ το θελουμε για iPhone. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από adminaros
Weiss Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Nα ξέρεις πάντως ότι μπορεί να έχεις απόκλιση μέτρων αν μετράς με κινητό. Δεν μπορείς να βρεις τοπογράφο να στο οριοθετήσει ακριβώς?
smpt Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Για apple δεν ξέρω, αλλά αν βρεις ενα android υπαρχει το mobile topographer. http://applicality.com/projects/mobile-topographer-free/ Το οποίο είναι πολύ καλό, αν λάβουμε υπόψιν την απόκλιση που μπορεί να έχουν τα GPS των κινητών,. Αν κάποιος το χρησιμοποιήσει καλό είναι να περιμένει 5 λεπτά σε κάθε σημείο, έτσι αυξάνετε η ακρίβεια.
adminaros Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 8 ώρες πριν, Weiss είπε Nα ξέρεις πάντως ότι μπορεί να έχεις απόκλιση μέτρων αν μετράς με κινητό. Δεν μπορείς να βρεις τοπογράφο να στο οριοθετήσει ακριβώς? 1 ώρα πριν, smpt είπε Για apple δεν ξέρω, αλλά αν βρεις ενα android υπαρχει το mobile topographer. http://applicality.com/projects/mobile-topographer-free/ Το οποίο είναι πολύ καλό, αν λάβουμε υπόψιν την απόκλιση που μπορεί να έχουν τα GPS των κινητών,. Αν κάποιος το χρησιμοποιήσει καλό είναι να περιμένει 5 λεπτά σε κάθε σημείο, έτσι αυξάνετε η ακρίβεια. Σας Ευχαριστω πολύ. Μάλλον θα αγγαρεψω κανένα χωριανο με Android.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα