Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα καινούργιο για πούλημα στην ζελατίνα rohnson κάπως έτσι είναι η μάρκα οποίος ενδιαφέρεται ας στείλει. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, nkoumo είπε

Βασικά ψάχνω ρομποτικό για αντικατάσταση του φούρνου μικροκυμάτων, δηλαδή για ζεσταμα. Θέλω όμως να είναι όσο πιο μικρό γίνεται στις διαστάσεις. Έχετε τίποτα υπόψη;

Εννοείς ότι θες να κόψεις την πολυτέλεια 'Βάζω φαγητό στο πιάτο και σε 2 λεπτά το τρώω' με ένα φουρνακι που καταναλώνει παραπάνω ρεύμα , κάνει 4πλασιο χρόνο να ζεστάνει το φαγητό και θέλει πλύσιμο;

Εγώ πάντως με το ρομπότ-φριτεζα αέρος έχω σωθεί! Σε 20-30 λεπτά είναι όλα έτοιμα. Όλα ψήνονται εκεί, γρήγορα και αρκετά γευστικά. Ειδικά τώρα τελευταία που το έχω βγάλει σε τραπεζάκι στο μπαλκόνι, δεν μυρίζει το σπίτι με τίποτα. Ούτε απορροφητηρα δεν βάζω πλέον.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Εννοείς ότι θες να κόψεις την πολυτέλεια 'Βάζω φαγητό στο πιάτο και σε 2 λεπτά το τρώω' με ένα φουρνακι που καταναλώνει παραπάνω ρεύμα , κάνει 4πλασιο χρόνο να ζεστάνει το φαγητό και θέλει πλύσιμο

Απολύτως ναι. Για λόγους υγείας που μου προέκυψε θα πετάξω τον φούρνο μικροκυμάτων.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nkoumo είπε

Απολύτως ναι. Για λόγους υγείας που μου προέκυψε θα πετάξω τον φούρνο μικροκυμάτων.

Στην περιπτωση σου το ρομποτακι ειναι οτι πρεπει! Να ξερεις θα κανει περισσοτερο χρονο να τα ζεστανει.. απο την αλλη ''ζωντανευει'' τα φαγητα!

Λενε οτι η λαμπα δεν ψηνει σωστα.. ασε που βγαζει πολυ φως ενοχλητικο!!!

Οχι κατι σε ποιο μικρο δεν υπαρχει..

Δημοσ.
23 ώρες πριν, nkoumo είπε

Βασικά ψάχνω ρομποτικό για αντικατάσταση του φούρνου μικροκυμάτων, δηλαδή για ζεσταμα. Θέλω όμως να είναι όσο πιο μικρό γίνεται στις διαστάσεις. Έχετε τίποτα υπόψη;

Μηπως τελικά να πάρω κλασικό μικρο φουρνάκι (χωρίς εστίες) ?

https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/small-cooking-appliances/small-ovens-multi-cookers/181117-ariete-0979-03-vintage-beige

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nkoumo είπε

https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/small-cooking-appliances/small-ovens-multi-cookers/181117-ariete-0979-03-vintage-beige

Νομίζω είναι πολύ 'αδύναμο' για φουρνακι. Ίσως βρεις πιο δυνατό με εστίες ή  αν σου βγαίνει ακριβά,κοίταξε για κανένα μεταχειρισμένο

Δημοσ.
9 ώρες πριν, nkoumo είπε

Περαστικά αλλά σε τι ακριβώς σε πειράζουν τα μικροκύματα;Απλή περιέργεια,αν θες απαντάς φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Περαστικά αλλά σε τι ακριβώς σε πειράζουν τα μικροκύματα;Απλή περιέργεια,αν θες απαντάς φυσικά.

Oπως ανάφερα για λόγους υγείας. Τα μικροκύματα είναι άκρως επικίνδυνα και αλλοιώνουν πλήρως τις τροφές .

Υποτίθεται ότι όλοι οι φούρνοι μ/κ είναι μονωμένες και δεν υπάρχει θέμα διαρροής των μ/κ .Εξάλλου για λίγα λεπτά ζέσταμα με το σωστό υλικό που ακουμπάει το φαγητό πάλι δεν έχεις πρόβλημα. Αλλά σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά η ζημιά που μπορεί να προκαλέσει μπορεί να γίνει σημαντική για την υγεία. Οπότε για καθαρά θέμα ασφαλείας μετά από 10χρόνια χρήσης και για λόγους υγείας πάει για πέταμα(αν και τον άλλαξα πέρυσι).

15 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Νομίζω είναι πολύ 'αδύναμο' για φουρνακι. Ίσως βρεις πιο δυνατό με εστίες ή  αν σου βγαίνει ακριβά,κοίταξε για κανένα μεταχειρισμένο

Οχι, δεν  το θέλω με εστίες. Πιο πολύ για γρήγορο ζέσταμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, nkoumo είπε

Oπως ανάφερα για λόγους υγείας. Τα μικροκύματα είναι άκρως επικίνδυνα και αλλοιώνουν πλήρως τις τροφές .

Υποτίθεται ότι όλοι οι φούρνοι μ/κ είναι μονωμένες και δεν υπάρχει θέμα διαρροής των μ/κ .Εξάλλου για λίγα λεπτά ζέσταμα με το σωστό υλικό που ακουμπάει το φαγητό πάλι δεν έχεις πρόβλημα. Αλλά σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά η ζημιά που μπορεί να προκαλέσει μπορεί να γίνει σημαντική για την υγεία. Οπότε για καθαρά θέμα ασφαλείας μετά από 10χρόνια χρήσης και για λόγους υγείας πάει για πέταμα(αν και τον άλλαξα πέρυσι).

Λόγοι υγείας είναι πχ έχω δυσανεξία στην λακτόζη οπότε δεν τρώω γαλακτοκομικά .Εσύ αυτό που λες είναι φοβία. https://www.who.int/news-room/q-a-detail/electromagnetic-fields-public-health-microwave-ovens  

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Λόγοι υγείας είναι πχ έχω δυσανεξία στην λακτόζη οπότε δεν τρώω γαλακτοκομικά .Εσύ αυτό που λες είναι φοβία. https://www.who.int/news-room/q-a-detail/electromagnetic-fields-public-health-microwave-ovens  

Πες το και έτσι. Αν σου τύχει κάτι φυλαζεσε  απο παντού ή από όπου νομίζεις ότι είναι εφικτό

Δημοσ.
Στις 15/11/2020 στις 3:59 ΜΜ, nkoumo είπε

Μπορει να ειναι λιγο πιο αργο απο το ρομποτακι ΣΙΓΟΥΡΑ με μεγαλυτερη καταναλωση!!!

Το ρομποτακι ειναι στα 1200watt με θερμο αερα που επιταχυνει την θερμοτητα!

Πολλοι εχουν παρει ρομποτακι για τον ιδιο λογο που το θες εσυ! Ενω δεν ειναι λιγοι αυτοι που ισχυριζονται οτι δεν ειναι για να ψηνει αλλα για να ξεψυχει και να ζεσταινει τα φαγητα!

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

www.athensphotonews.gr/φριτέζα-αέρος-vs-ρομποτάκι-φούρνου/
Για να δούμε πόσο θα μας “κάψει” το καθένα… Η φριτέζα αέρος είναι λίγο… λαίμαργη, φτάνοντας μέχρι και τα 2400W! Λες και τρέχει μαραθώνιο. Το ρομποτάκι φούρνου είναι πιο …συγκρατημένο στις ορέξεις του, με κατανάλωση μέχρι 1400W. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για το λογαριασμό της ΔΕΗ, έτσι; 

Φριτέζα Αέρος vs Ρομποτάκι Φούρνου: Ποιο Θα Σώσει την Τσέπη (και την Κοιλιά) Σου;

Επεξ/σία από rman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...