Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Καλό καλοκαίρι εύχομαι!

Είμαι σε Αναζήτηση UPS, το οποίο θα το χρειαστώ για τα Router μου.
Έχω δύο Router. Αυτό του παρόχου ZTE 267N ως Modem και το TP Link VR 600 ως Router. Χρειάζομαι ένα (δεν θα ήθελα δύο) UPS κατά προτίμιση DC και όχι 230V, καθώς η μετατροπή DC σε AC δημιουργεί απώλειες και θα πηγαίνει τσάμπα η χωρητικότητα της μπαταρίας χωρίς λόγο.
Θεωρώ δηλαδή όχι και τόσο καλή λύση ένα κανονικό UPS αν το θέλουμε μόνο για Router.

Όλα τα χρόνια τα Router μου τα είχα στο UPS που έχω το PC, κάτι που τώρα δεν είναι εύκολα εφικτό, καθώς το PC δεν είναι τόσο κοντά με τα Router και θα χρειαστώ καλώδιο που να φτάνει μέχρι τα Router.

Με αναζήτηση που έκανα, δεν βρήκα κάτι αξιόλογο ή με αναλυτική περιγραφή ώστε να προβώ σε αγορά.
Έχετε να προτίνετε κάτι;

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην ελλαδα έχουμε a.c. και 230v. Δεν θα βρεις κάτι διαφορετικό και αν βρεις, δεν ξέρω αν θα δουλέψει χωρίς να τα κάψει όλα.

Επίσης, αν ο πάροχος δεν έχει στην καμπίνα του μπαταρία, θα πέσει και το ιντερνετ άρα ανούσιο το ups στα ρούτερ.

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοώ ότι θέλω UPS που να βγάζει DC και όχι AC. Κάτι τέτοιο για παράδειγμα. Ωστόσο δεν μου φαίνονται ιδιαίτερα καλά αυτά και εκτός από αυτό δεν νομίζω ότι δέχονται 2 Router.

Σχετικά με την καμπίνα δεν έχεις άδικο. Ωστόσο υποτίθεται ότι η καμπίνα δεν πρέπει να πέφτει.
Θα ήθελα παρόλα αυτά να έχω σε UPS τα Router.

Επεξ/σία από Heatspreader
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψαχνω κι εγω το ιδιο. νομιζω οτι ενα offline ups κανει τη δουλεια αφου οταν εχουμε ρευμα, η μπαταρια δεν δινει. αρχιζει να τραβαει απο μπαταρια οταν πεσει η ταση.

ο λογος που βρισκω δυσκολη την εφαρμογη με dc ειναι οι διαφορετικες τασεις που θελουν τα modem, switch , cameras κλπ

Επεξ/σία από tigar

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...