manelys Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Θα χρειαστώ να βάλω ίντερνετ και ψάχνω. Ποιά λέτε είναι η καλύτερη; (50αρα ή 100αρα.) Nα πω ότι με ενδιαφέρει το ιντερνετ μόνο και όχι σταθερό τηλέφωνο. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από manelys
BMXakias Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Παίζει ρολο αν στην περιοχή σου υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο απο κάποιον πάροχο ή Οχι. Πχ σε εμένα που εχει η wind με 30ευρω την 50αρα και 35ευρω την 100αρα καθαρή, ειμαι υπερ ευχαριστημένος!
Aggelos_INSM Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 20 ώρες πριν, manelys είπε Θα χρειαστώ να βάλω ίντερνετ και ψάχνω. Ποιά λέτε είναι η καλύτερη; (50αρα ή 100αρα.) Nα πω ότι με ενδιαφέρει το ιντερνετ μόνο και όχι σταθερό τηλέφωνο. Εξαρτάται ποση ταχύτητα χρειαζεσαι
manelys Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 ΕΤο λιγότερο 50αρα. Στου πατέρα μου που είναι στο κτήριο, είχε 50αρα forthnet και με το που έκανε αναβάθμιση σε 100αρα άρχισαν τα προβλήματα. Οπότε υποθέτω μια 50αρα καλή θα είναι οκ. Ο αδελφός μου έκανε πχ 50αρα με 24€. Δεν έχω βρει πιο φθηνή.
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2020 οτι και αν κανεις ειναι must η καλωδιωση https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα