masteripper Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά Έχω 1 παράξενη περίπτωση και αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κάτι περισσότερο .. Από την Πέμπτη το βράδυ ήρθαν requests για αλλαγή κωδικού σε 1 λογαριασμό email στο άλλο email. Την 1η φορά είπα δεν έγινε τίποτα..κάποιος μπέρδεψε το. Εμαιλ και ζήτησε password reset. Την 2η φορά μου μπήκαν φίδια και έκανα έλεγχο για να δω το geolocation origination...και με έβγαλε σε 1 VPS στην Amazon 1 φίλου (εξωτερικό) Αμέσως ειδοποίησαν τον φίλο μου και έκανε αλλαγές κωδικών και IP...το παράξενο είναι Κάνουν επιθέσεις RDP κάθε 30 -60 λεπτά με συνδυασμούς του ονοματεπώνυμου μου...(πως κάναν το request για αλλαγή του ΚΔ email με την IP εξωτερικού).σε όλα τα VPS του φίλου μου...και το πιο κουφό... είναι ότι ο server που ξεκίνησε η υπόθεση δεν πρέπει να έχει στοιχεία μου καθώς δουλεύουμε με local accounts σε local TFS. Δυστυχώς είμαι σε μίνι διακοπές και δεν μπορώ να ελέγξω την κατάσταση εκτενώς ...πιο πολύ με ενδιαφέρει εάν αυτό με το password reset request θυμίζει κάτι σε κάποιον. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από masteripper
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Παρομοια επιθεση σε λογαριασμο μου στον οπαπ, με ονομα χρηστη το επιθετο μου, κσθε μια ωρσ, κλειδωνει ο λογαριασμος ξεκλειδωνει μετα μια ωρα και παλι σπο την αρχη, αρχισε στις 17:03 σημερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα