Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν στην Alfa Romeo 156 μοντέλο 1999, έχει ένα πλαστικό σωληνάκι που μεταφέρει βενζίνη, που ενώνει ένα μεταλλικό σωληνάκι με τον κινητήρα. Εμένα μου χάλασε αυτό το πλαστικό σωληνάκι το οποίο έχει επένδυση μέσα για να μην διαστέλλεται από τη θερμότητα. Το αντικατέστησα με ένα άλλο αλλά λόγω διαστολής φεύγει. Εδώ στην επαρχία που βρίσκομαι τα συνεργεία θα είναι κλειστά όλη την επόμενη εβδομάδα, μπορεί κάποιος να μου πεί πως λέγεται το συγκεκριμένο σωληνάκι ώστε να το αγοράσω?

Το ξαναγράφω σε περίπτωση που δεν τα εξηγώ σωστά. Το σωληνάκι που ψάχνω μεταφέρει βενζίνη από ένα μεταλλικό σωληνάκι προς τον κινητήρα.

Το θέμα είναι ότι εμένα το εργοστασιακό που είχε μου χαλάρωσε η άκρη που κούμπωνε στο μεταλλικό σωληνάκι. Όμως τώρα στο ανταλλακτικό που έβαλα, φεύγει η άκρη που συνδέεται στον κινητήρα (καρμπιρατέρ).

Δημοσ.

Σωληνάκι βενζίνης λέγεται.

Για να μην φεύγει πρέπει να βάλεις σφιχτήρα να το κρατάει, και φυσικά το σωληνάκι πρέπει να είναι και στη σωστή διάμετρο.

allagii053-777x777.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασφάλεια πυρκαγιάς έχει?

Αν  χυθει βενζίνη εν κίνηση παίζει να λαμπαδιασει..

Σωληνάκι βενζίνης υψηλης πίεσης ..δεν έχει να κάνει μόνο με διάμετρο εξωτερική αλλά και εσωτερική και πόση πίεση σηκώνει..

Μήπως είναι κάτι απο a.c.?

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Το θεμα ειναι που θα βρω με την καταλληλη προστασια για τη θερμοτητα. Αυτο που εβαλα με σφιχτηρα το κραταει...αλλα φουσκωνει ςπειδη διαστελλεται.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, golden33 είπε

Το θεμα ειναι που θα βρω με την καταλληλη προστασια για τη θερμοτητα. Αυτο που εβαλα με σφιχτηρα το κραταει...αλλα φουσκωνει ςπειδη διαστελλεται.

Υπάρχει ειδικό σωληνάκι για βενζίνη.Είναι χοντρό και δεν φουσκώνει

Δημοσ.
10 ώρες πριν, golden33 είπε

Απο την πίεση φουσκώνει, πήγαινε σε μαγαζί που πουλάει μαρκουτσια και ζητά του, με ένα δείγμα, τι θες. Έχουν τα πάντα αυτοί, πάρε και δύο σφιχτηρες και είσαι έτοιμος. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, golden33 είπε

Κάτσε γιατί κάπου μπερδεύτηκες, άλλο η αντοχή στη θερμότητα (που δεν υπάρχει τέτοιο), και άλλο η αντοχή στην πίεση (αυτό θέλεις επειδή διαστέλλεται). Σε όλα τα καταστήματα με ανταλλακτικά αυτοκινήτων θα βρεις σε τουλάχιστον 3-4 διαφορετικές διαμέτρους φτιαγμένους για καύσιμο και αντοχή 10bar, εκτός αν θέλεις πιο εξειδικευμένο κατάστημα οπότε θα πας σε κάποιο με βιομηχανικά είδη.

https://www.flex-hoses.com/site/product/ΕΛΑΣΤΙΚΟΙ-ΣΩΛΗΝΕΣ-ΒΕΝΖΙΝΗΣ?prdId=012200&extLang=

Δημοσ.

Α εγώ λανθασμένα νόμιζα ότι φούσκωσε από την θερμότητα. Οπότε το πρόβλημα είναι η πίεση. Οκ ξεκινάω αύριο πρωί πρωί. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τον κόπο και τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, golden33 είπε

Α εγώ λανθασμένα νόμιζα ότι φούσκωσε από την θερμότητα. Οπότε το πρόβλημα είναι η πίεση. Οκ ξεκινάω αύριο πρωί πρωί. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τον κόπο και τις απαντήσεις σας.

Πάρε ένα σωληνάκι που είναι για καυσιμο, σφιξτο με τους σφιχτηρες καλά, τσέκαρε το για διαρροές και είσαι έτοιμος. 

Δημοσ.
Στις 8/8/2020 στις 9:26 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Σιγά μην έχεις καρμπυρατέρ .

+1

Αμάξι του 1999 αποκλείεται να έχει καρμπυρατέρ, στη χειρότερη να έχει ψεκασμό μονού σημείου

Δημοσ.

Φίλε να πάρεις σωληνάκι ειδικό για βενζίνη.Μην κάνεις πειράματα με πρόχειρα πλαστικά σωληνάκια γιατί θα λαμπαδιάσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...