Noreak Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Καλησπερα, προσφατα αγορασα το Pure Base 500 και σκοπευω να αντικαταστησω τον μπροστινο 140 mm με 2 ή 3 ανεμιστηρες, αναλογα αν θα ειναι 140 ή 120 mm για μεγαλυτερη ροη αερα.Το ερωτημα ειναι τι πιστευεται οτι ειναι προτιμοτερο, 2 140ρηδες ή 3 120ρηδες?Για παραδειγμα τρεις Noctua NF-F12 στις 1200 στροφες εχουν ιδια αποδοση με δυο NF-A15, και με χαμηλοτερο θορυβο και με υψηλοτερο static pressure, συμφωνα με τα στοιχεια που δινει η εταιρεια.Με γνωμονα την καλυτερη σχεση ροης προς θορυβο ποιο setup θεωρειται οτι ειναι καλυτερο?Επισης αν εχετε προτασεις για ανεμιστηρες απο vfm εως υψηλου κοστους πολυ ευχαριστως να ακουσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 2x 140 για μένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 2x140 και από εμένα . Γενικά 12αρη ανεμιστήρα μόνο όπου σε χωράει 14αρης. Η noctua βγαλει πολλά διαφορετικά fan , απλά βρες καλύτερο 14αρι Τώρα για πρόταση κάτι nzxt με led που έχω παρει δε βλέπω να κυκλοφορούν πια . Όχι τόσο αθόρυβα όσο τα noctua αλλά κ σε άλλη τιμή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noreak Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 20 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε 2x140 και από εμένα . Γενικά 12αρη ανεμιστήρα μόνο όπου σε χωράει 14αρης. Η noctua βγαλει πολλά διαφορετικά fan , απλά βρες καλύτερο 14αρι Τώρα για πρόταση κάτι nzxt με led που έχω παρει δε βλέπω να κυκλοφορούν πια . Όχι τόσο αθόρυβα όσο τα noctua αλλά κ σε άλλη τιμή Τα noctua μαλλον θα τα αποριψω γιατι βλεπω κατι reviews τωρα και δε φαινεται να αποδισουν συμφωνα με τα οσα υποσχονται... Arctic P14 PWM και Scythe Kaze Flex 149 φαινεται να ειναι VFM και Best Performance αντιστοιχα, αλλα τα συγκεκριμενα Scythe δεν κυκλοφορουν εδω οποτε μαλλον κλεινω προς Arctic. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 3X120 θα έχεις περισσότερο airflow, δεν υπάρχει σύγκριση. Τώρα αν το χρειάζεσαι το παραπάνω και αν θα βοηθάει το ανεμιστηράκι τόσο χαμηλά ή αν θα κάνει στροβιλισμούς είναι μια άλλη υπόθεση. Ο στόχος είναι να βρεις τον τρόπο η κάρτα γραφικών να παίρνει κρύο αέρα αλλά να μην τον ανεβάζει στο CPU, o CPU να παίρνει κρύο αέρα χωρίς να χαλάει το flow της ψύκτρας, να μην έχεις ανεμιστηράκι που βγάζει και άλλο δίπλα να ρουφάει τον ζεστό του άερα, να μην έχεις hot spots και στροβιλισμούς. Θέλει πολλές δοκιμές. Best value for money και με καλή απόδοση είναι τα καινούργια ανεμιστηράκια της Arctic, τα P12/P14. Έχω παρατηρήσει ότι και οι υπόλοιποι που το έχουν ψάξει στο forum αυτά έχουν βάλει και ας μην έχει γίνει ποτέ κάποια συζήτηση. Το μόνο τους μειονέκτημα είναι ότι σε συγκεκριμένες στροφές ακούγεται ελάχιστα το μοτέρ τους (κάτι που στα Noctua δεν θα γίνει ποτέ) και κάποιοι λένε ότι αν τα βάλεις οριζόντια μετά από αρκετό καιρό αρχίζουν να ακούγονται παραπάνω. Τα Scythe Kaze στα μισά κουτιά που τα έχουν κάνει review βγαίνουν τα καλύτερα στα άλλα μισά τα χειρότερα και οι reviewer αναρωτιούνται μεταξύ τους πως γίνεται να βγάζουν αντίθετα αποτελέσματα. Αυτό που λες ότι τα Noctua δεν δίνουν αυτό που υπόσχονται δεν ισχύει, είναι απίστευτα δύσκολο να κάνεις review σε ανεμιστηράκι και κανένας δεν λαμβάνει υπόψη του το πόσο στοχευμένα πάει ο αέρας ή πόσο απλώνεται, κανένας δεν έχει σοβαρά μικρόφωνα για να πάρει σωστές ενδείξεις, κανένας reviewer δεν μετράει από τόσο μεγάλη απόσταση όσο είναι το αυτί (οι διαφορετικές συχνότητες έχουν διαφορετικές απώλειες όσο αυξάνεται η απόσταση), κανένας reviewer δεν τα βάζει να δουλέψουν ένα χρόνο να δει μετά πόσο θόρυβο θα κάνουν, ελάχιστοι μετράνε τις θερμοκρασίες σε πολλά σημεία, κανένας δεν υπολογίζει ότι αν χτυπάνε πλάγια το CPU fan που ρίχνει κάθετα αέρα χαλάνε το flow του, κανένας δεν κάνει test ήχου σε όλες τις στροφές κλπ κλπ κλπ. Οι reviewer είναι τόσο άσχετοι που βάζουν το ειδικό ανεμιστηράκι της Noctua για airflow να βάζει αέρα πίσω από τα φίλτρα και λένε δεν αποδίδει ενώ η μόνη του χρήση είναι για να βγάζει στο πίσω μέρος σε κουτί με θετική πίεση ή κάτι αντίστοιχο. Κάνουν ακριβώς αυτό που υπόσχονται όμως αυτό δεν αξίζει 3 φορές παραπάνω χρήματα, εγώ που τα έδωσα έχω μετανιώσει. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από elpenor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noreak Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, elpenor είπε 3X120 θα έχεις περισσότερο airflow, δεν υπάρχει σύγκριση. Τώρα αν το χρειάζεσαι το παραπάνω και αν θα βοηθάει το ανεμιστηράκι τόσο χαμηλά ή αν θα κάνει στροβιλισμούς είναι μια άλλη υπόθεση. Best value for money και με καλή απόδοση είναι τα καινούργια ανεμιστηράκια της Arctic, τα P12/P14. Έχω παρατηρήσει ότι και οι υπόλοιποι που το έχουν ψάξει στο forum αυτά έχουν βάλει και ας μην έχει γίνει ποτέ κάποια συζήτηση. Αυτό που λες ότι τα Noctua δεν δίνουν αυτό που υπόσχονται δεν ισχύει, είναι απίστευτα δύσκολο να κάνεις review σε ανεμιστηράκι και κανένας δεν λαμβάνει υπόψη του το πόσο στοχευμένα πάει ο αέρας ή πόσο απλώνεται, κανένας δεν έχει σοβαρά μικρόφωνα για να πάρει σωστές ενδείξεις, κανένας reviewer δεν μετράει από τόσο μεγάλη απόσταση όσο είναι το αυτί (οι διαφορετικές συχνότητες έχουν διαφορετικές απώλειες όσο αυξάνεται η απόσταση), κανένας reviewer δεν τα βάζει να δουλέψουν ένα χρόνο να δει μετά πόσο θόρυβο θα κάνουν, ελάχιστοι μετράνε τις θερμοκρασίες σε πολλά σημεία, κανένας δεν υπολογίζει ότι αν χτυπάνε πλάγια το CPU fan που ρίχνει κάθετα αέρα χαλάνε το flow του κλπ κλπ κλπ. Οι reviewer είναι τόσο άσχετοι που βάζουν το ειδικό ανεμιστηράκι της Noctua για airflow μπροστά από τα φίλτρα και λένε δεν αποδίδει ενώ η μόνη του χρήση είναι για να βγάζει στο πίσω μέρος σε κουτί με θετική πίεση ή κάτι αντίστοιχο. Κάνουν ακριβώς αυτό που υπόσχονται όμως αυτό δεν αξίζει 3 φορές παραπάνω χρήματα, εγώ που τα έδωσα έχω μετανιώσει. Σχετικα με το 3x120 ή 2x140 ακομα το σκεφτομαι... στα P12/14 που και γω εκει προσανατολιζομαι σιγουρα εχεις μεγαλυτερο airflow στις μεγιστες στροφες, το θεμα ειναι σε νορμαλ επιπεδα θορυβου τι συμβαινει, πηγαινει αναλογικα το θεμα η οχι.Σκεφτομουν ακομα και το εξης τρελο σεναριο, 2x140 συν 1 ή 2 80 αναμεσα στα 140ρια, στο υψος χωρανε λογικα, στο πλατος χλωμο για δυο (ακομα δεν εχω παραλαβει το case για να κρινω). Σχετικα με τα reviews συμφωνω εν μερει μαζι σου, και γω δεν ειμαι ευχαριστημενος απολυτα με τα reviews, ας πουμε σε οσα εχω δει κανεις δε χρησιμοποιει 2 fan μπροστα που ειναι το συνηθισμενο setup σε ενα pc ή το μικροφωνο οπως ειπες δεν ειναι στο υψος του αυτιου, αλλα αυτες οι συνθηκες ισχυουν για ολα τα fan, θα μπορουσε καλλιστα να ευνοουν τα Noctua και να αδικουν τα αλλα.Οποτε παρολο που δεν ειναι και τα καλυτερα reviews απο πολλες αποψεις οι συνθηκες ειναι ιδιες για ολα. Δυο reviews ειδα για τα 140ρια, αυτο και αυτο , σε κανενα δε διεπρεψε το NF-A14, το οποιο αν δεν κανω λαθος ειναι καταλληλο για intake case fan.Αν εχεις υποψην σου καποιο αλλο review ποσταρε το αν θελεις, και ας μπερδευτω περισσοτερο... Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από Noreak 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, Noreak είπε Σχετικα με το 3x120 ή 2x140 ακομα το σκεφτομαι... στα P12/14 που και γω εκει προσανατολιζομαι σιγουρα εχεις μεγαλυτερο airflow στις μεγιστες στροφες, το θεμα ειναι σε νορμαλ επιπεδα θορυβου τι συμβαινει, πηγαινει αναλογικα το θεμα η οχι.Σκεφτομουν ακομα και το εξης τρελο σεναριο, 2x140 συν 1 ή 2 80 αναμεσα στα 140ρια, στο υψος χωρανε λογικα, στο πλατος χλωμο για δυο (ακομα δεν εχω παραλαβει το case για να κρινω). Σχετικα με τα reviews συμφωνω εν μερει μαζι σου, και γω δεν ειμαι ευχαριστημενος απολυτα με τα reviews, ας πουμε σε οσα εχω δει κανεις δε χρησιμοποιει 2 fan μπροστα που ειναι το συνηθισμενο setup σε ενα pc ή το μικροφωνο οπως ειπες δεν ειναι στο υψος του αυτιου, αλλα αυτες οι συνθηκες ισχυουν για ολα τα fan, θα μπορουσε καλλιστα να ευνοουν τα Noctua και να αδικουν τα αλλα.Οποτε παρολο που δεν ειναι και τα καλυτερα reviews απο πολλες αποψεις οι συνθηκες ειναι ιδιες για ολα. Δυο reviews ειδα για τα 140ρια, αυτο και αυτο , σε κανενα δε διεπρεψε το NF-A14, το οποιο αν δεν κανω λαθος ειναι καταλληλο για intake case fan.Αν εχεις υποψην σου καποιο αλλο review ποσταρε το αν θελεις, και ας μπερδευτω περισσοτερο... Καταρχάς έχεις επιλέξει ένα πολύ καλό silent κουτί που για να είναι silent είναι κλειστό μπροστά. Αν δεν βγάλεις την πρόσοψη και 10 ανεμιστηράκια να βάλεις δεν θα έχεις πολύ καλό airflow. Εγώ στη θέση σου θα έβαζα μπροστά ένα ακόμα 140mm, εκτιμώ ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά ενώ αν προσθέσεις και άλλα (πχ αυτά που λες με τα 2Χ80 + 2Χ140) εκτιμώ ότι δεν θα αλλάξουν πολύ οι θερμοκρασίες σου. Αν θέλεις να το βάλεις να κάνει render χωρίς a/c βγάλε την πρόσοψη. Τα link που μου γράφεις δεν δουλεύουν, πάντως δεν είναι δύσκολο να βρεις review στο internet που να δείχνουν κάποιο ανεμιστηράκι σαν top, υπάρχουν για τις περισσότερες μάρκες... ιδίως για τα Noctua. Νομίζω ότι αρκεί να γράψεις Noctua NF-A12 για να τα βρεις. Τα NF-A14/15 δεν είναι κάτι ιδιαίτερο για αυτό και είναι πιο φτηνά από τα NF-A12. Αν ο στόχος σου είναι να ψύξεις το CPU σε σενάρια που η GPU δεν δουλεύει τότε δοκίμασε να βάλεις ανεμιστηράκια από πάνω να βγάζουν και ένα ακόμα 140mm μπροστά. Αν το θέλεις για gaming βάλε ένα ανεμιστηράκι πάνω στο πίσω μέρος να βγάζει και ένα διπλά του κολλητά να βάζει και ένα ακόμα μπροστά (υπάρχουν video που δείχνουν αποτελέσματα με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς). Κάθε συνδυασμός έχει τα μειονεκτήματα του, η δική μου εμπειρία είναι ότι με κουτί που είναι ανοιχτό μπροστα με 2Χ140mm και 1Χ140mm πίσω είναι οκ για επεξεργαστές μέχρι 8 core (με tower cooler) και GPU μέχρι 2070S, αν θέλεις κάτι παραπάνω πρέπει να κάνεις άπειρα πειράματα με τις πάνω θέσεις σε διαφορετικές ταχύτητες από τα μπροστά. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από elpenor 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thodoris166 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Προσωπικά μιας και το intake νομίζω ζοριζεται παραπάνω στο κουτί αυτό θα έβαζα 2*140 P12 μπροστά μιας και είναι pressure optimized και θα σου μεταφέρουν καλύτερα αέρα μέσα... Και τους 2 silent wings,έναν πίσω και εναν πάνω σαν exaust.. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από Thodoris166 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Thodoris166 είπε Προσωπικά μιας και το intake νομίζω ζοριζεται παραπάνω στο κουτί αυτό θα έβαζα 2*140 P12 μπροστά μιας και είναι pressure optimized και θα σου μεταφέρουν καλύτερα αέρα μέσα... Και τους 2 silent wings,έναν πίσω και εναν πάνω σαν exaust.. Το ιδανικό setup όταν δεν δουλεύει πολύ η GPU, αν όμως δουλεύει μπορεί αυτό το setup να κάνει μέρος της ζέστης που βγάζει να ανεβαίνει και να περνάει από το CPU. Spoiler https://youtu.be/khfD-c6No0Q?t=240 Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από elpenor 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noreak Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 8 λεπτά πριν, elpenor είπε Καταρχάς έχεις επιλέξει ένα πολύ καλό silent κουτί που για να είναι silent είναι κλειστό μπροστά. Αν δεν βγάλεις την πρόσοψη και 10 ανεμιστηράκια να βάλεις δεν θα έχεις πολύ καλό airflow. Εγώ στη θέση σου θα έβαζα μπροστά ένα ακόμα 140mm, εκτιμώ ότι θα κάνει μεγάλη διαφορά ενώ αν προσθέσεις και άλλα (πχ αυτά που λες με τα 2Χ80 + 2Χ140) εκτιμώ ότι δεν θα αλλάξουν πολύ οι θερμοκρασίες σου. Αν θέλεις να το βάλεις να κάνει render χωρίς a/c βγάλε την πρόσοψη. Τα link που μου γράφεις δεν δουλεύουν, πάντως δεν είναι δύσκολο να βρεις review στο internet που να δείχνουν κάποιο ανεμιστηράκι σαν top, υπάρχουν για τις περισσότερες μάρκες... ιδίως για τα Noctua. Νομίζω ότι αρκεί να γράψεις Noctua NF-A12 για να τα βρεις. Αν ο στόχος σου είναι να ψύξεις το CPU σε σενάρια που η GPU δεν δουλεύει τότε δοκίμασε να βάλεις ανεμιστηράκια από πάνω να βγάζουν και ένα ακόμα 140mm μπροστά. Αν το θέλεις για gaming βάλε ένα ανεμιστηράκι πάνω στο πίσω μέρος να βγάζει και ένα διπλά του κολλητά να βάζει και ένα ακόμα μπροστά (υπάρχουν video που δείχνουν αποτελέσματα με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς). Κάθε συνδυασμός έχει τα μειονεκτήματα του, η δική μου εμπειρία είναι ότι με κουτί που είναι ανοιχτό μπροστα με 2Χ140mm και 1Χ140mm πίσω είναι οκ για επεξεργαστές μέχρι 8 core και GPU μέχρι 2070S. Δοκιμασε αν θελεις τωρα τα λινκ, σε μενα τουλαχιστον δουλευουν.Εχεις δικιο για το κουτι ειναι ζορικο αλλα το επελεξα εχοντας γνωση του θεματος airflow σε κλειστα κουτια.Γι'αυτο και κοιταω ανεμιστηρακια με high static pressure, αλλιως δε προκειται να βαλει αερα μεσα με τιποτα.Προς το παρον θα φιλοξενει εναν FX-6300 και μια Geforce 450 GTS, η χρηση του θα ειναι περισσοτερο σερφαρισμα, κανα παλιο rpg και online παιχνιδια, τιποτα ιδιαιτερο δλδ.Το πιο ζορικο σεναριο θα ειναι να αναλυει περιστασιακα chess games, εκει τερματιζει τη cpu σχεδον σε επιπεδα prime95, αλλα μηδενικη χρηση gpu. Αργοτερα θα μπει καποιος ryzen και αγνωστης ταυτοτητας ακομα gpu αλλα και παλι η χρηση του θα ειναι σχετικα η ιδια καθως δεν υπαρχει χρονος για παιχνιδια.Αν δω οτι ζοριζει το θεμα θα μπει καποια μεγαλυτερη ψυκτρα η υδροψυξη, τωρα εχει μια Be Quiet Pure Rock, αλλα η προσοψη δε θα βγει γιατι ειναι σημαντικο να ειναι αθορυβο ωστε να μπορει να δουλευει και νυχτερινες ωρες. Ενδιαφερον βιντεο, χρειαζομουν κατι τετοιο γιατι ακομα δεν εχω αποφασισει αν θα μπει ανεμιστηρας πανω η οχι.Απο οτι φαινεται αν δε δοκιμασεις δε βγαινει ευκολα συμπερασμα καθως καθε παραμετρος παιζει ρολο και ετσι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. 6 λεπτά πριν, Thodoris166 είπε Προσωπικά μιας και το intake νομίζω ζοριζεται παραπάνω στο κουτί αυτό θα έβαζα 2*140 P12 μπροστά μιας και είναι pressure optimized και θα σου μεταφέρουν καλύτερα αέρα μέσα... Και τους 2 silent wings,έναν πίσω και εναν πάνω σαν exaust.. Αυτο ακριβως ειχα σκεφτει και γω να κανω με τα pure wings ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Noreak είπε Δοκιμασε αν θελεις τωρα τα λινκ, σε μενα τουλαχιστον δουλευουν.Εχεις δικιο για το κουτι ειναι ζορικο αλλα το επελεξα εχοντας γνωση του θεματος airflow σε κλειστα κουτια.Γι'αυτο και κοιταω ανεμιστηρακια με high static pressure, αλλιως δε προκειται να βαλει αερα μεσα με τιποτα.Προς το παρον θα φιλοξενει εναν FX-6300 και μια Geforce 450 GTS, η χρηση του θα ειναι περισσοτερο σερφαρισμα, κανα παλιο rpg και online παιχνιδια, τιποτα ιδιαιτερο δλδ.Το πιο ζορικο σεναριο θα ειναι να αναλυει περιστασιακα chess games, εκει τερματιζει τη cpu σχεδον σε επιπεδα prime95, αλλα μηδενικη χρηση gpu. Αργοτερα θα μπει καποιος ryzen και αγνωστης ταυτοτητας ακομα gpu αλλα και παλι η χρηση του θα ειναι σχετικα η ιδια καθως δεν υπαρχει χρονος για παιχνιδια.Αν δω οτι ζοριζει το θεμα θα μπει καποια μεγαλυτερη ψυκτρα η υδροψυξη, τωρα εχει μια Be Quiet Pure Rock, αλλα η προσοψη δε θα βγει γιατι ειναι σημαντικο να ειναι αθορυβο ωστε να μπορει να δουλευει και νυχτερινες ωρες. Ενδιαφερον βιντεο, χρειαζομουν κατι τετοιο γιατι ακομα δεν εχω αποφασισει αν θα μπει ανεμιστηρας πανω η οχι.Απο οτι φαινεται αν δε δοκιμασεις δε βγαινει ευκολα συμπερασμα καθως καθε παραμετρος παιζει ρολο και ετσι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Ναι τα είδα τώρα τα link. Εγώ κοιτούσα και αυτά 1, 2 που δείχνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα. Μόλις φύγει ο καύσωνας μια χαρά θα είσαι, το πρόβλημα είναι οι 35+ που ζορίζουν τους πάντες, δεν έχουν φτιαχτεί τα μηχανήματα και τα κουτιά για τέτοιες συνθήκες. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από elpenor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noreak Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 14 ώρες πριν, elpenor είπε Ναι τα είδα τώρα τα link. Εγώ κοιτούσα και αυτά 1, 2 που δείχνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα. Μόλις φύγει ο καύσωνας μια χαρά θα είσαι, το πρόβλημα είναι οι 35+ που ζορίζουν τους πάντες, δεν έχουν φτιαχτεί τα μηχανήματα και τα κουτιά για τέτοιες συνθήκες. Ενδιαφερον ολα τα βιντεο, ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noreak Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, που μπορω να βρω ανταπτορακια που μειωνουν τα βολτ για 3πινα fan? Σε ποια υποκατηγορια ειναι κρυμμενα τα ατιμα στο σκρουτζ και στο eshop και δε μπορω να τα βρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 59 λεπτά πριν, Noreak είπε Για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, που μπορω να βρω ανταπτορακια που μειωνουν τα βολτ για 3πινα fan? Σε ποια υποκατηγορια ειναι κρυμμενα τα ατιμα στο σκρουτζ και στο eshop και δε μπορω να τα βρω... https://www.e-shop.gr/akasa-ak-cbfa05-05-3-pin-fan-speed-reduction-cable-p-PER.805862 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noreak Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 42 λεπτά πριν, benign είπε https://www.e-shop.gr/akasa-ak-cbfa05-05-3-pin-fan-speed-reduction-cable-p-PER.805862 Ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα